April 5, 20205 yr To je tacno, vojska iskulirala Sabac, ljudi se organizovali i napunili salu Ekonomske skole krevetima, mislim 300 kreveta koji su drveni a ne metalni i sa cistom posteljinom, jastucima i cebadima. Ovo sto je Harper napisao jeste esencija svega, ali u zemlji gde su ljudi budale (ovi sto idu po kafanama i setaju po gradu) je i vlast nista bolja pa ne cudi sto su odlagali zatvaranje kafica i pogotovu kladionica. To su mesta gde se od 8 ujutru do 24h non-stop slivaju pare od kojih drzava uzima svoj deo. To ne treba zanemariti. edit: Ovo sam napisao na Anonimusov post, tj. tvit Sinise Kovacevica. Edited April 5, 20205 yr by John Coltrane
April 5, 20205 yr 2 hours ago, Caligula said: Govnara ga je pogledala u fazonu "sta uzdises konjino matora, znas sta je shef rekao da pricamo" Kon ako se otvoreno konfrontira, ostace nam ova naprednjacka dronfulja sa sve ovom vrizurom i svojim epidemioloskim kapacitetom. Iskreno, ne navijam za tu mogucnost. To sto Kon govori treba kroz te cvikere gledati, tako je od pocetka krize. Nisam siguran da je vecina prv frizuru zapazila na njoj.
April 5, 20205 yr Just now, Ayatollah said: Odo ja u šaht dok je vreme. Ovo je kasarna revisited... Hteli su makedonci da razvezu u 14 dnevni karantin one sto ulaze u zemlju (bilo to pre 3-4 nedelje) u neku kasarnu/sta li na krivolaku doveli neki romske svirace sa granice sa bugarskom ... ovi uploadovali video ... i od tada je ulazni karantin po hotelima naci cu video
April 5, 20205 yr 2 hours ago, Apollo Creed said: Kineska struka je za uvođenje 24/7. Nasi lazu i vremensku prognozu,a kamoli sta su tamo rekli neki kinezi.Za neodgvorne gradjane ima resenje,nego da se ne loze dzaba od toga nista.
April 5, 20205 yr 9 minutes ago, Ayatollah said: Odo ja u šaht dok je vreme. Ovo je kasarna revisited... evo video ... ne izlazi iz sahta
April 5, 20205 yr 1 hour ago, Anonymous said: Sumnjam da je iko sa ovog mesta sedeo po kafićima, ali razne budale jesu i to u priličnim gomilama, što me ne bi preterano pogađalo da se posle s istim likovima nisam sretao po samopolugama. Ovde nije rešenje da deo populacije bude disciplinovan, svi to moraju da budu. Ne postoji zemlja u kooj ce 100% populacije biti disciplinovani.Niti postoji zemlja niti nacin da se ti i takvi disciplinuju.Ja danas u sa mog nebodera zivu dusu nisam video na ulici,tako da ipak nije do nas nego do njih. A sve ce ti biti jasno ujutru u 7-00 kada budu bile kolone na ulazu u svaku prodavnicu. Kakav dr.Kon,Darija,Vucic i ostali debili.To je sve moj do mojega.Seratori.Ja ne znam kako ih neko ne pita od svih novinara da li ih je sramota da se pojavljuju svaki dan jer su ozbiljni lazovi i nemaci pojma.
April 5, 20205 yr Veceras Dejan Petrovic i vrtlog jebe ovaj sa razglasa ove sto bi hteli da aplaudiraju.
April 5, 20205 yr Na RTS-u ide pesmica "budimo fini ko ljudi u Kini, bolja je kuća, neg' upala pluća"
April 5, 20205 yr RTS je fascinantan. I večeras dva skajp uključenja iz Amerike, opsežni prilozi iz španskih bolnica, ambasadorka iz Pariza naširoko o Francuskoj... ali iz srpskih bolnica ništa. Sem one neke iz GAKa da prenese kako je stanje tamo nikad bolje
April 5, 20205 yr ispada da su ovog lika iz silbaša ranije samo 4 puta opomenuli pre hapšenja Quote Kako se navodi na sajtu „Agropresa“, prema nezvaničnim potvrdama nadležnih, radi se o čoveku koji je prethodno četiri puta upozoren da ne može traktorom da se voza po selu, te da je moguće koristiti traktor samo tokom radova ili transporta od njive do kuće i obratno. https://www.danas.rs/drustvo/agropres-poljoprivrednik-na-traktoru-u-vreme-policijskog-casa-opravdano-kaznjen/
April 5, 20205 yr 1 hour ago, van_Dyke said: Je l' ovo stvarno ili se neko zajebava? kako im je alkohol dospeo tamo? zar nema neko obezbedjenja ili nekoga da odrzava red i mir?
April 5, 20205 yr 2 minutes ago, Ravanelli said: ispada da su ovog lika iz silbaša ranije samo 4 puta opomenuli pre hapšenja https://www.danas.rs/drustvo/agropres-poljoprivrednik-na-traktoru-u-vreme-policijskog-casa-opravdano-kaznjen/ Goran Đaković je naprednjački gad, nijednu reč mu ne bih verovao.