March 16, 20205 yr ja vec odavno radim sa mojima na google classroom, mi cemo nastaviti i dalje. i mogu vam reci da se radujem casovima, moji srednjoskolci super podizu raspolozenje. a uvek imamo prilike da popricamo i onome sto se desava - i oni mogu biti zabrinuti, uplaseni, dezorijentisani. i tek ce biti. odrzavanje komunikacije, obrazovanja i ostataka normalnog zivota je vazno. vecina mojih kolega, nazalost, tek treba da ukaci osnovne stvari - a nikakvih jasnih instrukcija niti obuke nije bilo. sad su prosvetne grupe zatrpane raznim savetima i inovativnim pristupima, osecam da 80% nema ni pribliznu predstavu kako se to ukljucuje.
March 16, 20205 yr 5 minutes ago, Anonymous said: Zamišljam situaciju u selu Gornje Košlje u valjevskom kraju (imaju OŠ). Šta će oni, hoće li ministastvo da im plati WI-FI, pod uslovom da uopšte imaju signal za mobilni? Nerealno je očekivati da svima bude isto, kad i u normalnom stanju nije svima isto od OŠ preko SŠ do Faxa.
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: Ništa načelno ali, što kaže Aleksija, to su sve individualni trzaji a ne osmišljen sistem. Drugo, kao što napisah, čemu kontrolne tako kad će da podvaljuju. Ok mi je da se održava kontakt sa decom i koristi to vreme da nauče nešto pametno, kakva su vremena možda se može s njima više razgovarati preko ekrana nego u lice Ja bih ih poštedeo ocenjivanja i kontrolnih preko vibera lol. Nek im daju kontrolne bez obaveza, nek naprave zabavu od toga. Ništa ja nisam razumeo danas u vezi pocetka tv i online nastave za srednju skolu. Glesao sam nastavu za prvi osnovne na hrt3 i ono je ko zabavna emisija za četvorogodišnjake
March 16, 20205 yr 6 minutes ago, Anonymous said: Zamišljam situaciju u selu Gornje Košlje u valjevskom kraju (imaju OŠ). Šta će oni, hoće li ministastvo da im plati WI-FI, pod uslovom da uopšte imaju signal za mobilni? Zašto stati tu, pitanje je dal imaju i vodu da peru ruke uopšte zbog zaraze
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, mackenzie said: Nerealno je očekivati da svima bude isto, kad i u normalnom stanju nije svima isto od OŠ preko SŠ do Faxa. Naravno, ali moraš napraviti plan i za njih, ima takvih mesta po Srbiji koliko hoćeš. Ne možeš ih šutnuti u stranu samo tako, razbežaće se sa sela i ono malo što je ostalo.
March 16, 20205 yr Ja se samo nadam da je ovo zajebancija da deci proleti vreme i da se neće računati u uspeh, inače ćemo imati gomilu obogaljene dece, koja zaostaju za vršnjacima samo zato što nemaju Viber. Edited March 16, 20205 yr by Anonymous
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, Anonymous said: Naravno, ali moraš napraviti plan i za njih, ima takvih mesta po Srbiji koliko hoćeš. Ne možeš ih šutnuti u stranu samo tako, razbežaće se sa sela i ono malo što je ostalo. oni mogu da imaju regularnu nastavu, do tih vukojebina virus neće ni da stigne
March 16, 20205 yr 3 minutes ago, gone fishing said: oni mogu da imaju regularnu nastavu, do tih vukojebina virus neće ni da stigne Kad si već to pomenuo biće frka u maju (ako nam ne otkažu to planinarenje), izbošće nas vilama.
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, Anonymous said: Ja se samo nadam da je ovo zajebancija da deci proleti vreme i da se neće računati u uspeh, inače ćemo imati gomilu obogaljene dece, koja zaostaju za vršnjacima samo zato što nemaju Viber. pitanje je sta je danas prednost, nemati wi-fi i fon, pa samim tim nemati pristup baki prasetu, instagramu etc ili imati pristup toj poshasti..
March 16, 20205 yr 12 minutes ago, Anonymous said: Ja se samo nadam da je ovo zajebancija da deci proleti vreme i da se neće računati u uspeh, inače ćemo imati gomilu obogaljene dece, koja zaostaju za vršnjacima samo zato što nemaju Viber. jbt. niko neće biti obogaljen što je preskočio mesec ili dva škole. a nije baš da i u redovnim okonostima svi pohađaju nastavu. a tek nastavni kadar. jedan solidan broj ni ne ispunjava uslove u pogledu stepena i vrste obrazovanja da bi u školi radio. tamo kad bi zašla ispekcija rada škole bi opustele jel ne bi bilo dovoljno nastavnika, a ne učenika. Edited March 16, 20205 yr by Ted
March 16, 20205 yr Malo pretereujete oko tih kontrolnih. Mozes misliti prepisivace. Prepisivali smo i mi i imali 99 skracenu pa nam nista ne fali.