March 16, 20205 yr ja vec odavno radim sa mojima na google classroom, mi cemo nastaviti i dalje. i mogu vam reci da se radujem casovima, moji srednjoskolci super podizu raspolozenje. a uvek imamo prilike da popricamo i onome sto se desava - i oni mogu biti zabrinuti, uplaseni, dezorijentisani. i tek ce biti. odrzavanje komunikacije, obrazovanja i ostataka normalnog zivota je vazno. vecina mojih kolega, nazalost, tek treba da ukaci osnovne stvari - a nikakvih jasnih instrukcija niti obuke nije bilo. sad su prosvetne grupe zatrpane raznim savetima i inovativnim pristupima, osecam da 80% nema ni pribliznu predstavu kako se to ukljucuje.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 22:46, Anonymous said: Zamišljam situaciju u selu Gornje Košlje u valjevskom kraju (imaju OŠ). Šta će oni, hoće li ministastvo da im plati WI-FI, pod uslovom da uopšte imaju signal za mobilni? Nerealno je očekivati da svima bude isto, kad i u normalnom stanju nije svima isto od OŠ preko SŠ do Faxa.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 22:48, Valkyrie said: Ništa načelno ali, što kaže Aleksija, to su sve individualni trzaji a ne osmišljen sistem. Drugo, kao što napisah, čemu kontrolne tako kad će da podvaljuju. Ok mi je da se održava kontakt sa decom i koristi to vreme da nauče nešto pametno, kakva su vremena možda se može s njima više razgovarati preko ekrana nego u lice Ja bih ih poštedeo ocenjivanja i kontrolnih preko vibera lol. Nek im daju kontrolne bez obaveza, nek naprave zabavu od toga. Ništa ja nisam razumeo danas u vezi pocetka tv i online nastave za srednju skolu. Glesao sam nastavu za prvi osnovne na hrt3 i ono je ko zabavna emisija za četvorogodišnjake
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 22:46, Anonymous said: Zamišljam situaciju u selu Gornje Košlje u valjevskom kraju (imaju OŠ). Šta će oni, hoće li ministastvo da im plati WI-FI, pod uslovom da uopšte imaju signal za mobilni? Zašto stati tu, pitanje je dal imaju i vodu da peru ruke uopšte zbog zaraze
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 22:53, mackenzie said: Nerealno je očekivati da svima bude isto, kad i u normalnom stanju nije svima isto od OŠ preko SŠ do Faxa. Naravno, ali moraš napraviti plan i za njih, ima takvih mesta po Srbiji koliko hoćeš. Ne možeš ih šutnuti u stranu samo tako, razbežaće se sa sela i ono malo što je ostalo.
March 16, 20205 yr Ja se samo nadam da je ovo zajebancija da deci proleti vreme i da se neće računati u uspeh, inače ćemo imati gomilu obogaljene dece, koja zaostaju za vršnjacima samo zato što nemaju Viber. Edited March 16, 20205 yr by Anonymous
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 22:57, Anonymous said: Naravno, ali moraš napraviti plan i za njih, ima takvih mesta po Srbiji koliko hoćeš. Ne možeš ih šutnuti u stranu samo tako, razbežaće se sa sela i ono malo što je ostalo. oni mogu da imaju regularnu nastavu, do tih vukojebina virus neće ni da stigne
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 23:02, gone fishing said: oni mogu da imaju regularnu nastavu, do tih vukojebina virus neće ni da stigne Kad si već to pomenuo biće frka u maju (ako nam ne otkažu to planinarenje), izbošće nas vilama.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 23:00, Anonymous said: Ja se samo nadam da je ovo zajebancija da deci proleti vreme i da se neće računati u uspeh, inače ćemo imati gomilu obogaljene dece, koja zaostaju za vršnjacima samo zato što nemaju Viber. pitanje je sta je danas prednost, nemati wi-fi i fon, pa samim tim nemati pristup baki prasetu, instagramu etc ili imati pristup toj poshasti..
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 23:00, Anonymous said: Ja se samo nadam da je ovo zajebancija da deci proleti vreme i da se neće računati u uspeh, inače ćemo imati gomilu obogaljene dece, koja zaostaju za vršnjacima samo zato što nemaju Viber. jbt. niko neće biti obogaljen što je preskočio mesec ili dva škole. a nije baš da i u redovnim okonostima svi pohađaju nastavu. a tek nastavni kadar. jedan solidan broj ni ne ispunjava uslove u pogledu stepena i vrste obrazovanja da bi u školi radio. tamo kad bi zašla ispekcija rada škole bi opustele jel ne bi bilo dovoljno nastavnika, a ne učenika. Edited March 16, 20205 yr by Ted
March 16, 20205 yr Malo pretereujete oko tih kontrolnih. Mozes misliti prepisivace. Prepisivali smo i mi i imali 99 skracenu pa nam nista ne fali.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 23:25, *edited by mod said: pa nam nista ne fali. Istorija će pokazati