Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, slow said:

Šta idemo... šta si mislio sa ovim?

Ti ljudi su na prvoj liniji i uopšte im nije lako, ni njima ni njihovim porodicama

OK, možda sam se glupo izrazio, hteo sam da kažem da se sranje širi i po bolnicama. 

1 hour ago, Joe D said:

ne znam odakle ti to za jagodinu, nemam tu informaciju

Objavili su mnogi, npr:

U jagodinskoj bolnici za sada je potvrđeno tri slučaja obolevanja od korona virusa među medicinskim radnicima. Radi se o lekaru urgentne medicine i zameniku direktora za zdravstvena pitanja Opšte bolnice, medicinskoj sestri sa neurologije i medicinskoj sestri na odeljenju pedijatrije. 

http://www.infocentrala.rs/u-jagodinskoj-bolnici-za-sada-tri-medicinska-radnika-pozitivna/

Zanimljivo je da ima više inficiranih među direktorima bolnica, koji u suštini nisu u direktnom dodiru sa bolesnicima.

izgleda da je sreća što smo bili u niskim brojevima kada je krenuo pritisak javnosti za zatvaranje

ovo u apsolutnim brojevima još uvek nije strašno

bilo bi, pa jedno deset puta zajebanije, da se išlo u školu i na poslove još nedelju dana.

tu smo imali sreće

nažalost, sada kada se vidi koliko zdrastveni sistem nespreman za ovo i da nemaju niti jedan bazičan protokol koji funkcioniše, valjda je jasno da je najbolja stvar koju možeš da uradiš jeste da sačuvaš sebe i zaista ostaneš kući

Edited by Ravanelli

Just now, dvb-t manijak said:

Zanimljivo je da ima više inficiranih među direktorima bolnica, koji u suštini nisu u direktnom dodiru sa bolesnicima.

To su uglavnom SNS goveda, iako su doktori, do pre 10 dana su se prema ovome odnosi sa sprdnjom. Npr, moj još ni jednom nije viđen među osobljem a da je stavio masku. Jedan jedini put je imao masku kad se nešto slikao sa Vesarom.

6 minutes ago, Goranz said:

Povremeno pišeš kao da si Vudi Alen u "Sleeperu". Sposobnost je poslednja stvar zašto bi ovde neko bio postavljen na funkciju, sve je podređeno odanosti jednom čoveku i samo taj čovek odlučuje. A za njega znamo koliko je sposoban. Očito je da nisu radili nikakvu studiju, simulaciju, "What if?" scenario... prosto su se nadali da će da "protrči" pa koga zakači, zakači. Pretpostavljam da Vučić najviše ludi zbog mogućnosti da će Hrvatska bolje proći od nas i da neće imati o čemu da drobi na konferencijama za štampu tokom leta.

Jasno je to meni ali to pitanje mora da se pokrene na kzs, moraju da se izvedu na cistinu jer ovo sto pricaju je skandal.

1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Hoce li neko da ih pita zasto smo toliko losiji od hrvatske i slovenije? 

Zato što je to dekadentni zapad, a tamo bahata raja iz svog džepa plaća skupe testove. To je u kratkim crtama demagoška priča gospodže Kisić.

Ne testiramo, ne pratimo, nemamo više ni ljudstva. Možemo samo da vas pozatvaramo dok ne prođe epidemija, reče između redova ratni epidemiolog Kon.

3 minutes ago, Facundo Orellana said:

Zato što je to dekadentni zapad, a tamo bahata raja iz svog džepa plaća skupe testove. To je u kratkim crtama demagoška priča gospodže Kisić.

Ne testiramo, ne pratimo, nemamo više ni ljudstva. Možemo samo da vas pozatvaramo dok ne prođe epidemija, reče između redova ratni epidemiolog Kon.

Koga ne mrzi neka pronadje na snimku konferencije od danas jedan mali detalj: Kisicka koja kaze da rade sasvim dovoljan broj testova i dubok uzdah Kona sa njene desne strane, zatim njenu reakciju na taj uzdah.

Sasvim je jasno da je ova govnarka eksponent SNSa sa jedne i da Kon balansira i kontrolise stetu sa druge strane.

Edited by Caligula

Just now, Caligula said:

Koga ne mrzi neka pronadje na snimku konferencije od danas jedan mali detalj: Kisicka koja kaze da rade sasvim dovoljan broj testova i dubok uzdah Kona sa njene desne strane, njenu reakciju na taj uzdah.

Sasvim je jasno da je ova govnarka eksponent SNSa sa jedne i da Kon balansira i kontrolise stetu sa druge strane.

+1000

Nisam gledao konferencije par dana, al iz ovoga što pišete rekao bih da se (sad i zvanično) uzdamo u 'neće valjda'. Not surprised :sad:

6 minutes ago, Caligula said:

Do sada je ispao 30 puta magarac.Ako nece da se bakce sa ovim i da se pojavljuje pred kamerama ne mora niko ga puskom ne tera.

23 minutes ago, Goranz said:

Povremeno pišeš kao da si Vudi Alen u "Sleeperu". Sposobnost je poslednja stvar zašto bi ovde neko bio postavljen na funkciju, sve je podređeno odanosti jednom čoveku i samo taj čovek odlučuje. A za njega znamo koliko je sposoban. Očito je da nisu radili nikakvu studiju, simulaciju, "What if?" scenario... prosto su se nadali da će da "protrči" pa koga zakači, zakači. Pretpostavljam da Vučić najviše ludi zbog mogućnosti da će Hrvatska bolje proći od nas i da neće imati o čemu da drobi na konferencijama za štampu tokom leta.

Imaće o čemu, uvek ostaju Italija, Španija...

2 minutes ago, Блок_64 said:

Do sada je ispao 30 puta magarac.Ako nece da se bakce sa ovim i da se pojavljuje pred kamerama ne mora niko ga puskom ne tera.

Mislim da su uvece kon, dkt i brnaba u 21h na pinku. Ko ima zeludac

12 minutes ago, dvb-t manijak said:

OK, možda sam se glupo izrazio, hteo sam da kažem da se sranje širi i po bolnicama. 

Objavili su mnogi, npr:

http://www.infocentrala.rs/u-jagodinskoj-bolnici-za-sada-tri-medicinska-radnika-pozitivna/

Pa, ako su objavili mnogi, kako se to uklapa sa time da neko nesto krije?

Ja koliko znam, stanje je u jagodinkoj bolnici dobro, za sad. Nije da se nesto raspitujem previse, ali stric i strina su mi lekari, da je neka drama znao bih. Za tog direktora se znalo pre par dana, za setre sad cujem.

19 minutes ago, Caligula said:

Koga ne mrzi neka pronadje na snimku konferencije od danas jedan mali detalj: Kisicka koja kaze da rade sasvim dovoljan broj testova i dubok uzdah Kona sa njene desne strane, zatim njenu reakciju na taj uzdah.

1 hour ago, pasha said:

Pazio sada Kona, pricao da se treba masovno testirati a sada nije bitno.

Hm...nesto se ovde ne uklapa...

Ajd, Caligula, da ne trazimo, ako te ne mrzi, opisi kakva je bila reakcija DR. Kisic?

Uzgred, pitam se koju strucnu reakciju Dr Kona treba uzeti kao relevantnu...taj neidentifikovani uzdah ili ovaj besraman preokret i spin, kako je vise forumasa prenelo, da testiranje nije bitno.

Edited by Nesh

7 minutes ago, InvisibleLight said:

Mislim da su uvece kon, dkt i brnaba u 21h na pinku. Ko ima zeludac

konara ide u hit tvit da kontrolise stetutm