March 16, 20205 yr Meni je hit kad Selaković muštra starce i kaže- razmotrićemo zabranu napuštanja stanova, kuća i okućnica. Činjenično stanje će utvrditi uz pomoć geometra.
March 16, 20205 yr Kaže mi sestra, časovi se održavaju preko vajbera. Svaki profesor je u obavezi da napravi grupu sa svakim odeljenjem i "sprovodi gradivo" .. Eno je sestričina radi kontrolni iz matematike pa nad završi slikaće i poslaće na mail profesorki. Za sledeći utorak zakazan kontrolni iz nemačkog na isti način. Krstim se nogama.
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: Kaže mi sestra, časovi se održavaju preko vajbera. Svaki profesor je u obavezi da napravi grupu sa svakim odeljenjem i "sprovodi gradivo" .. Eno je sestričina radi kontrolni iz matematike pa nad završi slikaće i poslaće na mail profesorki. Za sledeći utorak zakazan kontrolni iz nemačkog na isti način. Krstim se nogama. ma to je pish zivi, kacila sam uputstvo ministarstva, nite sa zna kako, niti cime, niti sta, niti ko. samo se zna da treba skole akcioni plan do sutra. napisacemo, sta nas kosta. s druge strane, nije lose da deca necim budu okupirana, koliko - toliko. doduse, valjalo bi da to ima bar nesto smisla i koordinacije. s druge strane, nigde ga vise nema, mozda ih sad najzad pripremamo za svet kakav ce biti u buducnosti.
March 16, 20205 yr Pa biće onako kao sirotinji iz provincijskih škola bez opremljenih kabineta, znači ni gradiva ni sprovođenja.
March 16, 20205 yr Moja greška, radi domaći iz matematike. Valjda prelaze sami kod kuće gradivo koje mogu, pitaju na grupi prof ako im nešto nije jasno, prof daje domaće i vežbe. Samo ispitivanje mi je show, čuj kontrolni tako, pa oni prepisuju i profesorima ispred nosa a neće da lažiraju via viber.
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: Kaže mi sestra, časovi se održavaju preko vajbera. Svaki profesor je u obavezi da napravi grupu sa svakim odeljenjem i "sprovodi gradivo" .. Eno je sestričina radi kontrolni iz matematike pa nad završi slikaće i poslaće na mail profesorki. Za sledeći utorak zakazan kontrolni iz nemačkog na isti način. Krstim se nogama. Što? Šta fali? Moji (srednja) se još nisu organizovali. Navodno od ponedeljka kreće nastava na rts planeta plus viber. Za sada samo jedan profesor ih cima preko vibera. Za osnovce sutra kreće nastava od 8am na rts3 i rts planeti i dodatno preko Skypea sa učiteljicom što jedva čekam da vidim kako će funkcionisati.
March 16, 20205 yr moze ponesto da se uradi, nije to ni sasvim besmisleno. ali je generalno kulisa, elektronska potemkinova sela, kao i sve u ovoj zemlji.
March 16, 20205 yr Just now, Aleksija said: ma to je pish zivi, kacila sam uputstvo ministarstva, nite sa zna kako, niti cime, niti sta, niti ko. samo se zna da treba skole akcioni plan do sutra. napisacemo, sta nas kosta. s druge strane, nije lose da deca necim budu okupirana, koliko - toliko. doduse, valjalo bi da to ima bar nesto smisla i koordinacije. s druge strane, nigde ga vise nema, mozda ih sad najzad pripremamo za svet kakav ce biti u buducnosti. Zamišljam situaciju u selu Gornje Košlje u valjevskom kraju (imaju OŠ). Šta će oni, hoće li ministastvo da im plati WI-FI, pod uslovom da uopšte imaju signal za mobilni?
March 16, 20205 yr jbt. šta šikaniraju tu decu, osnovna i srednja su ionako kurton, način da ubiješ vreme do fax-a
March 16, 20205 yr Just now, maheem said: Što? Šta fali? Ništa načelno ali, što kaže Aleksija, to su sve individualni trzaji a ne osmišljen sistem. Drugo, kao što napisah, čemu kontrolne tako kad će da podvaljuju. Ok mi je da se održava kontakt sa decom i koristi to vreme da nauče nešto pametno, kakva su vremena možda se može s njima više razgovarati preko ekrana nego u lice
March 16, 20205 yr Just now, Aleksija said: moze ponesto da se uradi, nije to ni sasvim besmisleno. ali je generalno kulisa, elektronska potemkinova sela, kao i sve u ovoj zemlji. Ma da. Verujem da to može super da se organizuje ali čisto sumnjam u ministarstvo. Pre se nadam entuzijazmu nekih profesora.
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: Moja greška, radi domaći iz matematike. Valjda prelaze sami kod kuće gradivo koje mogu, pitaju na grupi prof ako im nešto nije jasno, prof daje domaće i vežbe. Samo ispitivanje mi je show, čuj kontrolni tako, pa oni prepisuju i profesorima ispred nosa a neće da lažiraju via viber. Sve je to super, djeci ništa neće faliti. Naučiće da se snalaze, što je bitnije od bubanja nebitnih stvari. Neke generacije u ratu nisu ni išle u pojedine razrede.