April 4, 20205 yr 1 hour ago, shanahan14 said: CDC o verovatnoci da se zarazis ako si bio u kontaktu sa zarazenim... 0.45%, 10% ako delis domacinstvo?? Vrlo relevantan nalaz po kome je 12 zaraženih osoba zarazilo čak 2 nove. Potpuno u skladu sa svemu što znamo o virusu.
April 4, 20205 yr samo bugarska i moldavija, od evropskih zemalja, imaju manje testiranih na milion stanovnika od srbije. pri cemu su bugari fenomen. imaju samo 566 testiranih od toga 503 pozitivna.
April 4, 20205 yr Alal vera Bugarskoj Struci. Ako nista bar umeju prepoznati simptome.Negativan nalaz = upropasten test
April 4, 20205 yr neverovatno ... koliko se secam, dva medjusbno nevezana slucaja korone u bugarskoj su bila bez istorije putovanja i poznatog prenosioca ... i to dva od prvih 3-4 mislim nece korona na bugare
April 4, 20205 yr ma.... na bugare nece nista sto vlast ne odluci. bilo koja, bilo kad. a i mi nismo daleko...
April 4, 20205 yr Čuh aber od struke™ da će Zlatibor verovatno da zglajzne i da će onaj Autonomaš™ da ga nasledi
April 4, 20205 yr @mraki zoran gojkovic, isti dj. čvarkov, pokrajinski sekretar za zdravstvo, ogavan lik Edited April 4, 20205 yr by morgana
April 4, 20205 yr Vojvodina stoički izdržava, da smo Kikindu mogli nekako Rumunima pripojiti, bilo bi top
April 4, 20205 yr 2 minutes ago, morgana said: @mraki zoran gojkovic, isti dj. čvarkov, pokrajinski sekretar za zdravstvo, ogavan lik Aha, hvala za info. Nisam ga ni gledao ni slušao.
April 4, 20205 yr 6 hours ago, morgana said: najveca je gustina naseljenosti u bgd, u blokovima je na maloj povrsini 80 000 ljudi Mislim da je broj ljudi u blokovima veci,a onda sve to spakuj od 7 do 12 u dva lidla tri maksija tri rode i jedan univer.Dobices bas sliku kakvu si videla danas,ali to je kada nam zemlju vode idioti.