Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

botovi rasturaju

Nisam uopšte siguran koliko ima botova, ali komentari tipa "ok, demokratija, ali podsetiću vas na jednu činjenicu: VANREDNO STANJE", "pod hitno, popisati tablice, oduzeti automobile na godinu dana i neka se vrate kući", "odmah da se uvede da nikad niko ne može da izađe iz kuće!"...

Slađana i Radiša Trajković Đani potpisali su sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

e jesu ih cepnuli ... mrš

baš došao da napišem i da im se nane nanine

mrš

Tako mu i treba kad je ostao veran stihovima i nije otišao u neku zemlju u kojoj kretanje nije ograničeno, Uspeh se u Srbiji ne prašta...

Ova presuda mi treba ako su krsili izolaciju pa da pokazem na sudjenju i prilozim uz zalbu kad mi osude klijenta na 2+ godine.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Gostujući sinoć na "Vujić" televiziji, gradonačelnik Valjeva i komandant Štaba za vanredne situacije Slobodan Gvozdenović je rekao da je broj pozitivnih u Valjevu manji od deset posto u odnosu na broj u Srbiji, što znači da je manje od 117, ali nije saopštio tačan broj obolelih.

Konrad :isuse:

sto bi reko kon, odlicno smo je zaravnili

7 minutes ago, renne said:

baš došao da napišem i da im se nane nanine

mrš

Jači su od sudbine.

Iskreno, začudio bih se da je bilo drugačije.

Koja je inače kazna za ovako nešto?

...

Edited by vememah

@ragasto

Новчана или затвор до три године за непоступање по прописима. За преношење затвор до три године.

9 minutes ago, Spirit said:

Sad imamo krivu  i na worldmeter-u

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/serbia/

ed. i saznanje da imamo 54 izlečenih 

Vise mi se svidja ova sa wikija

Ova sa worldmetsrsa ima previse skupljene vremenske serije

fbbd15083bcae6cce68e00c8a67b9219204bd5a0

Edited by Ravanelli