April 4, 20205 yr Evo neki roštiljali na F. Gori i napravili požar...Tipujem da su se zavukli negde+i bežali u zadnjem trenutku gajbi i ostavili vatru... ... Shiit has hit the fan...
April 4, 20205 yr E da je jedini: Quote Pevač Mitar Mirić našao se među 20 uhapšenih juče u beogradskom hotelu zbog neopoštovanja mera koje su propisane tokom vanrednog stanja. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dvadeset osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo epostupanje po zdravstvenim propisima za vreme pandemije koronavirusa, prenosi Kurir. Policija je pirilikom konctrole zatekla osumnjičene koji su prekršili meru zabrane okupljanja na javnim mestima i zatvorenom prostoru. Pored Mitra Mirića, uhapšen je i pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga i sin, fudbaler Aleksandar Prijović, kao i advokat koji je bio u istom društvu.
April 4, 20205 yr 20 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Zvala koga? Sada mi je sestra objasnila. Opština Voždovac (na kojoj inače mi živimo) je nezavisno od opštinskih centara za Socijalni rad - *linearno podelila pakete penzionerima. *Linearno - nevezano za visinu penzije. Ako neko živi na Voždovcu mogu da ostavim spisak telefona ovde.
April 4, 20205 yr 4 minutes ago, Apollo Creed said: Uhapsili Mitra Mirića Davno je trebalo, ali nije pravi trenutak za borbu protiv shunda.
April 4, 20205 yr Mama mi je u Pančevu, ja sam u samoizolaciji ovde u BGDu, pa imam problem sa njenim snadbevanjem. Ne znam da li je Pančevo išta delilo uopšte. Edited April 4, 20205 yr by Dankan Ajdaho
April 4, 20205 yr 2 minutes ago, lo zingaro said: Davno je trebalo, ali nije pravi trenutak za borbu protiv shunda.
April 4, 20205 yr 11 minutes ago, Apollo Creed said: Uhapsili Mitra Mirića Nema mesta gde je on bio a da nije bilo neko sranje Edited April 4, 20205 yr by slow
April 4, 20205 yr 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Šta reko, trudim se da ne gledam konferencije? zastoj u testiranju, nedovoljno testiranja, loš menadžment rezultata pri čemu se ne poštuje anonimnost itd. To je tačno, što se da videti po onoj pikčini u histogramu od juče... Verovatno ne može da izađe na kraj sa višim instancama i njihovim ludovanjima, pa javno iznosi probleme
April 4, 20205 yr CDC o verovatnoci da se zarazis ako si bio u kontaktu sa zarazenim... 0.45%, 10% ako delis domacinstvo?? https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6909e1.htm?s_cid=mm6909e1_w Edited April 4, 20205 yr by shanahan14
April 4, 20205 yr 17 minutes ago, lo zingaro said: Davno je trebalo, ali nije pravi trenutak za borbu protiv shunda.
April 4, 20205 yr 29 minutes ago, Frank Pembleton said: Evo neki roštiljali na F. Gori i napravili požar... Tipujem da su se zavukli negde+i bežali u zadnjem trenutku gajbi i ostavili vatru... ... Shiit has hit the fan... Sve u svemu tupsoni. Al trebalo se setiti da se ponese voda i ugasi žar.
April 4, 20205 yr Ni ja ne znam zašto niko iz krštenih redakcija poput Al J ne pita zašto je Srbija zemlja sa najmanje testiranih u Evropi.I to ne da pitaju onog lažova, nego direktno epidemiologe, to onda ima veću težinu, a i nisu toliko istrenirani u laganjuSent from fav toy