Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

645 testiranih/148 pozitivnih/5 smrtnih slučajeva

Nema Kona. Izgleda davao neke izjave mimo dogovora.

On 4. 4. 2020. at 13:07, raPe said:

Jel neko upućen za pomoć koju dobijaju penzioneri?

Moja keva keže, da ništa do sad nije dobila, ni da joj je najavljeno nešto. Koliko znam i vidim na medijima deli se uveliko i već nekoliko krugova je prošlo.

...ili samo dobijaju oni sa naprednjačkih spiskova?!

Moja keva danas dobila 10 kg brasna i jos nekih stvari...

Moja keva keže, da ništa do sad nije dobila, ni da joj je najavljeno nešto. Koliko znam i vidim na medijima deli se uveliko i već nekoliko krugova je prošlo.

Moja sestra je zvala (za naše roditelje) - sutradan su doneli 2 paketa. Non SNS ;)

Jel ima jos neko utisak da je na Sajmu neobicno malo pacijenata?

Jucerasnja brojka suvise odudara od oba susedna dana. Nadam se da je to zato sto su juce ukljucili i rezultate testova od nekih drugih dana (a ne zato sto je u pitanju neka mutljavina).

On 4. 4. 2020. at 12:59, SNARC said:

Valjda treba kilometraze i za takav zajednicki poduhvat. 

Sad ce KZN, ako se iznervira nastupom kriznog staba mozda je zajebem da se tesimo alkoholom a potomak nek brine malo sam o sebi.
Ma jok ova moja šašava od prvog dana. [emoji38]

Ja sam prestao da gledam te kzn, samo mi radi čir a podaci su uglavnom frizirani.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

On 4. 4. 2020. at 13:12, Kampokei said:

ne zato sto je u pitanju neka mutljavina

Hoće to bez muljanja da jedan dan bude 17% pozitivnih među testiranima (prekjuče), pa sledeći dan 41% (juče) pa sledeći dan 23% (danas).

On 4. 4. 2020. at 13:09, radisa said:

Ćale dobio paket neki.

Po 1 kg brašna i šećera, mali detedžent za sudove i veš, još par nekih sitnica...

On 4. 4. 2020. at 12:31, slepa živana said:

rekoše. da ne kažem, predsednk je rekao. sećam se te konferenecije. jedan ozdravio, a za drugog se čekao drugi negativan test. to više niko nije ni pomenuo od onda, a ima jedno desetak dana od tad, čini mi se.

bio je zvaničan podatak da je 45 ljudi ozdravilo, taj podatak je star jedno nedelju dana već. ne znam zašto ga ne objavljuju svaki dan, em je dobra vest, em te podatke sigurno imaju

On 4. 4. 2020. at 13:12, Passcard said:

Moja sestra je zvala (za naše roditelje) - sutradan su doneli 2 paketa. Non SNS ;)

On 4. 4. 2020. at 13:09, radisa said:

Hvala drugari. 

Nikad na spisak!

Ovi tvrde da je sve pod kontrolom, za razliku od Kona.

Videćemo kako će on proći narednih dana.

On 4. 4. 2020. at 13:17, theanswer said:

bio je zvaničan podatak da je 45 ljudi ozdravilo, taj podatak je star jedno nedelju dana već. ne znam zašto ga ne objavljuju svaki dan, em je dobra vest, em te podatke sigurno imaju

nisam ispratila. sad je žaklina tatalović postavila to pitanje stevanoviću. videćemo šta će da kaže.

On 4. 4. 2020. at 13:17, mraki said:

Ćale dobio paket neki.

Po 1 kg brašna i šećera, mali detedžent za sudove i veš, još par nekih sitnica...

Moji su dobili po: 2kg brašna, 1kg soli & šećera, 2 l zejtina, 200 gr kafe, neke makarone, 4 konzerve. 

Čekao u redu ispred apoteke dok su volonteri zvonili na nekoliko zvonaca u zgradi ispred gledajući u neke spiskove. Preko interfona se predstavljali kao volonteri iz grada i govorili da je to pomoć za penzionere sa malim penzijama (možda ti keva ima dobru penziju). Nisu imali stranačka obeležja...

Sad preletio helikopter iznad centra. Komsija se proderao na prozor Ua tirani :)

Background Picker
Customize Layout