March 16, 20205 yr 29 minutes ago, bejzbolka said: Brnabicka je nevidjeni bolid. Razne budale se kod nas bave politikom, ali mislim da je ono najgluplji govor ikada bilo kog politicara. Ona nema IQ da bude bilo kakav rukovodilac. Pa naravno. Negde u ravni sa Slinom i Vulinom. Naravno da moraju da budu toliko glupi, zli, ruzni, nesposobni, da bi se bolje videlo koliko je psiho pametan, plemenit, lep, sposoban. Tako ih bira, sta ce mucenik kad je lestvica na nanometar od poda.
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Dakle ne ume da artikuliše ono što treba da kaže. Zatim ostaje to da ona misli da bi trebalo ukinuti javni prevoz, ona bre ne kapira dinamiku jednog društva... ... Shiit has hit the fan... Pa kad se jajare ne digitalizuju i nikako da nauce da pisu programe vec jednom..I onda nema prevoza, zagadjenja, guzve, nezadovoljstva..Svi samo programiramo i dajemo drzavi njen deo za Fendi i letovanje na Paklenjacima. Ali niko da isprati Anci.
March 16, 20205 yr 8 minutes ago, Shaq said: iznenadili bi ste se koliko ima ljudi preko 65 koji rade.. Znam da ih ima, ne znam koliko, ali ona veze nema šta priča...
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Dakle ne ume da artikuliše ono što treba da kaže. Zatim ostaje to da ona misli da bi trebalo ukinuti javni prevoz, ona bre ne kapira dinamiku jednog društva... ma jasno. u pravu ste i ti i anonimus. samo kažem da sam razumela šta je htela da kaže. a dinamika bilo čega očito da nam svima slabo ide. pičkaramo se po forumu. ja na poslu među bednih dvajes ljudi nisam uspela da uklavirim dinamiku i delujem konstruktivno... nisamo valjda očekivali od vlasti da budu pametni. jedino što sad malo više liče na ljude. teško im ide da sakriju emocije i ono što stvarno misle.
March 16, 20205 yr 41 minutes ago, theanswer said: Mislim da je samo napravila lapsus, gledao sam konferenciju i stekao sam utisak da je htela da kaže da ne zna 2 čoveka koja ne mogu da rade od kući a da NE rade u proizvodnim delatnostima. Al ko će ga znati Jedino što u životu treba da zna je da ne pravi lapsuse te vrste. Ostalo bi u teoriji trebalo da odrade pametniji od nje. Ali ne ide.
March 16, 20205 yr 15 minutes ago, chandra said: Pa naravno. Negde u ravni sa Slinom i Vulinom. Kad ga pomenu, gde je taj iščezao otkako je sve ovo počelo? Vodi jedno od ključnih ministarstava za funkcionisanje države u vanrednom stanju pa bi red bio da se javi i da imamo poker umesto triling imbecila koji nas dnevno apdejtuju.
March 16, 20205 yr 37 nije temperatura.to brate rodjeni jel mozesh da poshaljesh pismo s pechatom na moju kucu, da uramim i besim pored ikone [emoji38]ol:sent from bubamoto
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Mene brine Vučićev izostanak danas. On je negde kolabirao od panike pa ga oporavljaju. Taj kreten se raspada na molekule pod ozbiljnim pritiskom. Corona lako može da ga odnese bez da ga fizički zarazi.
March 16, 20205 yr 9 minutes ago, Redoran said: Kad ga pomenu, gde je taj iščezao otkako je sve ovo počelo? Vodi jedno od ključnih ministarstava za funkcionisanje države u vanrednom stanju pa bi red bio da se javi i da imamo poker umesto triling imbecila koji nas dnevno apdejtuju. prekjuče je u vranju sa vulinom delio ključeve od novih stanova militantima. narukovali su se i nacmakali u izobilju.
March 16, 20205 yr 12 minutes ago, Redoran said: Kad ga pomenu, gde je taj iščezao otkako je sve ovo počelo? Vodi jedno od ključnih ministarstava za funkcionisanje države u vanrednom stanju pa bi red bio da se javi i da imamo poker umesto triling imbecila koji nas dnevno apdejtuju. Lako ga je povezati sa simptomom bolesti, pa izostaje.
March 16, 20205 yr ja tacno mogu da ga zamislim negde kako sumanuto ponavlja testove na 10 minuta, ko rade markovic u varioli.
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, Redoran said: On je negde kolabirao od panike pa ga oporavljaju. Taj kreten se raspada na molekule pod ozbiljnim pritiskom. Corona lako može da ga odnese bez da ga fizički zarazi. Bukvalno, zamisljam ga kako je u panici potpunoj da ne zna gde bije. Imbecil
March 16, 20205 yr 11 minutes ago, Redoran said: On je negde kolabirao od panike pa ga oporavljaju. Taj kreten se raspada na molekule pod ozbiljnim pritiskom. Corona lako može da ga odnese bez da ga fizički zarazi. Deset godina leči komplekse putem medija doslovno svaki dan, a danas (prvi dan vanrednog stanja, opšti haos u zemlji) se zavukao u mišju rupu. Nije da ga prizivam doduše.