April 4, 20205 yr Režimski mediji javljaju da su i dalje puni parkovi i šetališta. Istina, ili se priprema teren za nešto? Edited April 4, 20205 yr by mraki
April 4, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: Režimski mediji jaljaju da su i dalje puni parkovi i šetališta. Istina, ili se priprema teren za nešto? istina, a priprema se teren da optuze setace za sirenje zaraze, sto vec i rade.
April 4, 20205 yr Just now, mraki said: Režimski mediji jaljaju da su i dalje puni parkovi i šetališta. Istina, ili se priprema teren za nešto? Ja ne verujem, osim možda nekog izdvojenog slučaja koji su našli kao alibi za štagod. Ja sam zakasnio tipa 4 minuta i ta poslednja 4 minuta mi je delovalo baš apokaliptično. Ono sunce visoko na nebu, prelep dan a ulice naglo opustele. Centar Beograda
April 4, 20205 yr 3 minutes ago, mraki said: Režimski mediji jaljaju da su i dalje puni parkovi i šetališta. Istina, ili se priprema teren za nešto? cuburski je bio prazan oko pola 12 kad sam isho po piva i rakije
April 4, 20205 yr 2 minutes ago, rođeni said: da moje četvoro dece i ja ne umremo od gladi Ne mislim generalno, nego tokom policijskog casa.
April 4, 20205 yr 3 minutes ago, mraki said: Režimski mediji jaljaju da su i dalje puni parkovi i šetališta. Istina, ili se priprema teren za nešto? Na Adi bilo slabo Avala zatvorena
April 4, 20205 yr 1 minute ago, Nikodije said: istina, a priprema se teren da optuze setace za sirenje zaraze, sto vec i rade. Jasno da će neposlušni gradjani i gastosi biti krivi za sve.
April 4, 20205 yr Just now, Lezilebovich said: Ne mislim generalno, nego tokom policijskog casa. a, pardon, nisam ispratio inače, u stanu sam minimum pola sata pre zabrane
April 4, 20205 yr Ko nije juce uhvatio. Dasko ostro na Djilasovoj televiziji. Preporucivam 24 minutes ago, msv said:
April 4, 20205 yr 16 minutes ago, Milosh76 said: Imam ja oca u Domu kome moram da dostavim lekove za nekih 7 dana.. tako da potpuno razumem te ljude koji maju nekoga ko ne moze sam... Nisam predlagao nista, nego nabacujem sta sve moze da im padne na pamet. Svasta je njima do sada padalo na pamet. O tome sta sve jos moze da im padne na pamet bolje da ni ne razmisljamo. Cuvajmo bar malo ovog mentalnog zadravlja koje nam je preostalo. 16 minutes ago, harper said: Sad ce da ti napise da postoji i mogucnost da se dele dozvole uz pomoc kojih se ipak moze koristiti auto. Ne smem ni da zamislim kakve bi se sve tu mahinacije desavale, na kraju bi svi imali tu dozvolu jer znaju nekog ko zna nekog. Mahinacije su nasoj drzavi middle name. edit: Samim tim i nama, jer ucitelj - ucenik relacija Edited April 4, 20205 yr by Lloyd Wyman
April 4, 20205 yr 2 minutes ago, steins said: Hehe, kad si se loše udao...ja i hanuma omlatili po dve i to u novootvorenom letnjikovcu Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Valjda treba kilometraze i za takav zajednicki poduhvat. Sad ce KZN, ako se iznervira nastupom kriznog staba mozda je zajebem da se tesimo alkoholom a potomak nek brine malo sam o sebi.
April 4, 20205 yr Just now, Mil@n said: Jel ima sad u tri obraćanje? ima, evo su stevanović i onaj pokrajinski za zdravlje, gojković
April 4, 20205 yr 32 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Šta reko, trudim se da ne gledam konferencije? nemamo kontrolu, ne možemo više da pratimo ko se od koga zarazio
April 4, 20205 yr Jel neko upućen za pomoć koju dobijaju penzioneri? Moja keva keže, da ništa do sad nije dobila, ni da joj je najavljeno nešto. Koliko znam i vidim na medijima deli se uveliko i već nekoliko krugova je prošlo. ...ili samo dobijaju oni sa naprednjačkih spiskova?!