April 4, 20205 yr 4 minutes ago, Tale said: Iz biografije Predraga Kona: načelnik odeljenja za medicinsku informatiku u 1. Armiji do 1995. http://www.napser.org/Booklet X kongres/files/basic-html/page60.html
April 4, 20205 yr 23 minutes ago, vememah said: GAK Narodni front: Uzrok: Posledice: https://insajder.net/sr/sajt/vazno/17718/Na-GAK-Narodni-front-46-medicinskih-radnika-pozitivno-na-koronavirus.htm Hoće li neki advokat (makar forumski) podneti krivičnu protiv Govneta zbog terorizma?
April 4, 20205 yr 4 minutes ago, morgana said: najveca je gustina naseljenosti u bgd, u blokovima je na maloj povrsini 80 000 ljudi pretežno profesionalih sportista, džogera, i generalno navučenih na zdrav život. friideri puni kelja, brokolija, zelene salate i surutke. Edited April 4, 20205 yr by Ted
April 4, 20205 yr 58 minutes ago, Ivo Petović said: Što se više budemo udaljavali od 1990.g. tj kako se ljudi koji su obučavani u neko malo ozbiljnije vreme budu povlačili u penziju ili umirali, tako će i srpska struka i deep state postajati sve gori i gori. Ko zna šta će tek biti za 10 godina. cemu tolika sumnjicavost u sns akademiju koja obrazuje kadrove za buduce rukovodjenje drzavom?
April 4, 20205 yr Bili jutros do Stepinog gaja u Kumodrazu, setali kroz sumu, vracamo se polako ka mestu gde smo parkirali (11:30h), panduri blokirali jedini izlaz, kolona ispred nas 6-7 kola, iza nas na parkingu jos 10tak. Sta se desava? Cekamo staresinu da dodje. A koji je razlog blokiranja? Ne znam, ali niste trebali da dolazite ovamo Posle 20min: sta se desava? Cekamo komunalnu. Aha, hajde da sacekamo. Dolazi komunalni krenuo da slika tablice, stigao do nas, licnu kartu molim. Izvinite sta je problem? "Ne sme okupljanje na zelenim povrsinama". Izvini ali to nije tacno, ne sme u parkovima i javnim povrsinama namenjenim sportu, ovo je shuma pobogu. Video da imamo malu decu u kolima pa nas pustio (nas i jos troje kola ispred), ovi preostali i dalje cekali (to je bilo oko 12:10 npr). Govna, klasicno izdrkavanje, dolazimo kuci, u lokalnom parku ispred vise ljudi bilo...
April 4, 20205 yr 19 minutes ago, morgana said: ocekuje se 24/7 pa se zivi do tada punim plucima, a uz to, suzen je termin za setnju pa je gustuna setaca povecana. ljudi su debili. ali poslovicna struka je to morala znati. Molim te ako mozes da pojasnis ovo oko debila. Ja sam u blokovima i izasao sam na 20 minuta sa cerkom. Oboje smo nosili maske i rukavice. Tu i tamo smo se mimoilazili sa ljudima od kojih je vecina nosila maske i pazili smo da ne idemo blizu nekoga. Koga smo tacno ugrozili nasim boravkom napolju ?
April 4, 20205 yr A što komunalna? Pa nema zakona koji reguliše angažovanje komunalne milicije za vreme vanrednog stanja.
April 4, 20205 yr 3 minutes ago, Lezilebovich said: Molim te ako mozes da pojasnis ovo oko debila. Ja sam u blokovima i izasao sam na 20 minuta sa cerkom. Oboje smo nosili maske i rukavice. Tu i tamo smo se mimoilazili sa ljudima od kojih je vecina nosila maske i pazili smo da ne idemo blizu nekoga. Koga smo tacno ugrozili nasim boravkom napolju ? mnogo ljudi je istovremeno na ulici, a to povecava vjerovatnocu za prenosenje virusa. ne razumijem kako bi ova tvrdnja bila diskutabilna. edit, maharaja, i one koji su donijeli mjeru sam pomenula Edited April 4, 20205 yr by morgana
April 4, 20205 yr @Tale ne znam, ali bio je komunalni, snimao sam pa sam sad proverio, vidi se znacka, broj.
April 4, 20205 yr 2 minutes ago, Lezilebovich said: Molim te ako mozes da pojasnis ovo oko debila. Ja sam u blokovima i izasao sam na 20 minuta sa cerkom. Oboje smo nosili maske i rukavice. Tu i tamo smo se mimoilazili sa ljudima od kojih je vecina nosila maske i pazili smo da ne idemo blizu nekoga. Koga smo tacno ugrozili nasim boravkom napolju ? Naravno da ne možeš da se zaraziš u šetnji, ako ne staneš da popričaš s nekim, ako ne uđeš nigde ... Šetnja je dobra za zdravlje i imunitet, problem je što je gomila tih ljudi napolju krenula u prodavnice, jer zbog posla ne mogu radnim danima. Mada, čini mi se da je danas ispred lokalnog Maxija oko 11 sati bilo mnogo manje ljudi nego juče u ovo vreme.
April 4, 20205 yr 1 minute ago, zgembo said: Naravno da ne možeš da se zaraziš u šetnji, ako ne staneš da popričaš s nekim, ako ne uđeš nigde ... Šetnja je dobra za zdravlje i imunitet, problem je što je gomila tih ljudi napolju krenula u prodavnice, jer zbog posla ne mogu radnim danima. Mada, čini mi se da je danas ispred lokalnog Maxija oko 11 sati bilo mnogo manje ljudi nego juče u ovo vreme. mozes da se zarazis ako je gustina setaca velika mjera produzenja policijskog casa je losa upravo zbog tog proguscivanja setaca Edited April 4, 20205 yr by morgana
April 4, 20205 yr Author A u 13h kao da je neko gumicom obrisao bicikliste, roditelje sa decom, setace sa i bez pasa... Evo sad prolaze neka kola cisto sumnjam da su obojica panduri, mozda neko sa ausvajsom.. i ima jedan lik koji sedi na autobuskoj stanici, verovatno radi pa ceka onaj linijski bus specijalac.
April 4, 20205 yr 41 minutes ago, renne said: Maznuo mi Ivanovic foru..i lepse je oblikovao 22 minutes ago, Tale said: Iz biografije Predraga Kona: načelnik odeljenja za medicinsku informatiku u 1. Armiji do 1995. http://www.napser.org/Booklet X kongres/files/basic-html/page60.html Jasno je sta se desi kad muski posao das nekom programeru ( plazim se polovini foruma )
April 4, 20205 yr 1 minute ago, morgana said: mozes da se zarazis ako je gustina setaca velika mjera produzenja policijskog casa je losa upravo zbog tog proguscivanja setaca Jedino ako staneš da popričaš s nekim, ili se izgrliš, izljubiš s nekim koga poznaješ. Ne šire se virusi tako lako na otvorenom, mnogo se lakše šire tamo gde ima puno ljudi u zatvorenom prostoru.
April 4, 20205 yr 30 minutes ago, morgana said: ocekuje se 24/7 pa se zivi do tada punim plucima, a uz to, suzen je termin za setnju pa je gustuna setaca povecana. ljudi su debili. ali poslovicna struka je to morala znati. Najblaže rečeno. Kapiram da moraju do radnje, ali da li mora svaka budala da krešti u svoj mobilni, plus druženje, niko usta ne zaklapa, neki čiča ispred mene stoji sam u redu i peva. Prolupao narod načisto.