April 4, 20205 yr Moje spajder culo mi kaze da ce ih abolirati pred izbore "Jer nam je ekmomija tako dobro radi da ne moramo da uzimamo od nasih najstarijih".
April 4, 20205 yr Problem sa maskama traje od perioda visokog zagađenja. Jedna od zaposlenih u lokalnoj apoteci mi je rekla da je jedini način da se kupi maska kod njih da ili imam sreće da naiđem kada dobiju to malo maski ili da osmatram sa terase i da se sjurim kad vidim veliki red.
April 4, 20205 yr Кон на тв Прва: поново тестирали људе на сајму. Тестова има довољно. Проблом је бележење резултата у неким табелама. Тестови су везивани за место смештања пацијената, а не за самог пацијента, па кад се премести пацијент...Такође тајност резултата теста није поштована. То је ствар доктора који тражи тест и пацијента.
April 4, 20205 yr De je jagodinac...https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/264826/za-nevericu-otisao-kod-lekara-na-previjanje-a-osudili-ga-na-zatvor.html"To nije slučaj, to je tragedija", počinje priču tonom šokiranog čoveka advokat Nebojša Šeperac iz Jagodine, čiji je klijent, poput kakvog kriminalca, ne poput čoveka socijalno ugroženog, bolesnog i poštenog, osuđen na dve godine zatvora, po kratkom postupku, iako je sve došlo kao posledica traženja hitne lekarske intervencije.... Shiit has hit the fan...
April 4, 20205 yr 7 minutes ago, dekki said: Кон на тв Прва: поново тестирали људе на сајму. Тестова има довољно. Проблом је бележење резултата у неким табелама. Тестови су везивани за место смештања пацијената, а не за самог пацијента, па кад се премести пацијент...Такође тајност резултата теста није поштована. То је ствар доктора који тражи тест и пацијента. Kao da testiraju krevet a ne coveka
April 4, 20205 yr Тестови су везивани за место смештања пацијената, а не за самог пацијента, па кад се премести пацијент..
April 4, 20205 yr Ako je ovo tačno, to je dokaz potpunog raspada procedure[emoji769].Mada to ide u prilog onoj priči da ovi iz MZ menjaju procedure svaki čas... ... Shiit has hit the fan...
April 4, 20205 yr На клипу тај део креће од 10:30 https://www.prva.rs/vesti/info/323783/kon-ne-drzimo-konce-u-svojim-rukama
April 4, 20205 yr Author To sto Kon prica, to je greska drzave i organizacije posla. Birokratija je kriva, a ne lekari i laboranti
April 4, 20205 yr Konara će sad da se baci na kurve i koks, pošto je uspeo javno da izjavi da nemaju epidemiju pod kontrolom :ajme: On je poslednje 2 nedelje kukao kako je posao epidemiologa završen :ajme: a sad je dočekao da to i zvanično izjavi.
April 4, 20205 yr Srpska strukatm je pokidala kao nikada do sada. Ono kada su korisniji psihopaćenikovi nastupi jer ga ponese ludilo pa priča otvoreno o stvarima o kojima niko normalan nr priča, a čak i kada laže kao ker korisno je jer iz toga mogu da se izvuku neke indicije o realnom stanju stvari. Struka, pak, izađe sa 25 različitih strategija u 20 dana, ne ume ništa da objasni ni sebi ni drugima, na kraju slegnu ramenima i opušteno kažu jbg numemo mi ovo.
April 4, 20205 yr 1 hour ago, jms_uk said: Тестови су везивани за место смештања пацијената, а не за самог пацијента, па кад се премести пацијент... To nema veze sa zivotom. Na uputu za recimo urinokulturu, koja se radi u domu zdravlja pa salje u 29.novembra, na tom uputu stoji ime pacijenta, JMBG, LBO broj i broj knjizice. Nema sanse da se izgubi i pomesa. I svaki uput ima i svoj jedinstvani broj preko koga mozes da proveris jel rezultat gotov. Ko zna sta se stvarno desava sa tim testovima ...