April 3, 20205 yr U Vojvodini je situacija prilično stabilna koliko sam mogao zaključiti. 190 zaraženih, od toga na KCV je samo 81 a od tih 81, samo 5 je na respiratorima. To nije ni približno situaciji koja je u BG ili u nekim mestima južnije od BG
April 3, 20205 yr 31 minutes ago, Arkadija said: Ne mogu da shvatim kako je neko mogao da ispadne toliko naivan i pohita u Srbistan na poziv ove vlasti? Jel dala neko racionalno objašnjenje svog postupka? Jel ostala bez posla tamo, pa bi svkako došla ovde? Ili je nešto što prevazilazi razum? Sad sam vratio da čujem uvod, nije mi najjasnije. Ona je izgleda zaposlena u NS a u Nemačkoj je bila samo na odmoru. Ili ipak radi u Nemačkoj pa je htela da iskoristi odmor koji ima tamo da pomogne u Srbiji. Biće da je ovo prvo Još nije dobila pismeno rezultate testa, u kućnom je karantinu 28 dana, ne može da radi. edit: ipak je odavde, tamo bila na odmoru. Neki drugi su pak prihvatili apel i došli da pomognu, ali nije jasno da li su tamo bili nezaposleni, što je malo verovatno, i kako su uopšte mogli sad da napuste posao i dodju... Edited April 3, 20205 yr by mraki
April 3, 20205 yr 2 minutes ago, renne said: Darija i profesor Davidović baš razumno i normalno pričaju na PTC-u Jedno te isto Svaka cast ko moze vise da slusa tj gleda ijednu emisiju na temu korone, sve se ponavlja
April 3, 20205 yr 2 minutes ago, theanswer said: U Vojvodini je situacija prilično stabilna koliko sam mogao zaključiti. 190 zaraženih, od toga na KCV je samo 81 a od tih 81, samo 5 je na respiratorima. To nije ni približno situaciji koja je u BG ili u nekim mestima južnije od BG Jedva dočekali da ne moraju da izlaze iz kuća ni reda radi.
April 3, 20205 yr da, imamo pluralizam sadržaja, na mnogo različitih kanala isti ljudi pričaju iste stvari svaki dan večers gledam C&I ili ID Edited April 3, 20205 yr by Ted
April 3, 20205 yr 21 minutes ago, ljuttko said: tačno ću se ubiti majkemi. Ne znam, da sam toj deci nešto provalila bih unutra pa nek robijam posle Bog me ne bi zaustavio..pa vi posle testirajte, kreteni. Donekle mi je jasno kako se ovde toliko gmazova nakotilo..ali kako su dosli u pozicije da odlucuju i organizuju zivote ostalima, umrecu i necu saznati.
April 3, 20205 yr Author 1 minute ago, SNARC said: kako su dosli u pozicije da odlucuju i organizuju zivote ostalima, umrecu i necu saznati. Oni pametniji ili nece da se kandiduju ili su pobegli iz Srbije ili su dobili premalo glasova ili jednostavno nisu izasli na izbore...
April 3, 20205 yr Just now, Ted said: supruga hoće da gledamo neki film, "Ajvar" se zove, prvi put sam čuo za njega pre 15 minuta Tu ti je neočekivana sila Serž. A gde se daje ?
April 3, 20205 yr 12 minutes ago, omiljeni said: Sad vidim da taj avion nije sleteo u Surčinu, već u Batajnici (zato ga je vojska i dočekala zajedno sa premijerkom) kad je sleteo na pistu na flightradar mu piše visina 1675 ft...toliko o tačnosti. Isključio je transponder pre sletanja i nestao sa ekrana, u trenutku kad je poslednja zabeležena visina je bila 1675 ft. Obrati pažnju na brzinu u tom trenutku. Razrešio sam misteriju: bila su najmanje dva iljušina iz Rusije, taj tvoj sa registracijom RA-78835 na 4000 fita iznad NS, a tačno sat kasnije drugi iljušin RA-78831 kog sam ja našao. Oba su letela istom putanjom, prvi (tvoj) je leteo niže.
April 3, 20205 yr 5 minutes ago, Ted said: supruga hoće da gledamo neki film, "Ajvar" se zove, prvi put sam čuo za njega pre 15 minuta nemoj ako nisi ucenjen razvodom ili tako nečim
April 3, 20205 yr ^ koji je to sindikat policije pogubio sam konce, sesti ili sedmi e: ima samo jedan reprezentativan sindikat policije sada, ja mislim. taj "sindikat zaposlenih policije" je neka smesna fejsbuk stranica. Edited April 3, 20205 yr by Krošek
April 3, 20205 yr 6 minutes ago, Frile said: Isključio je transponder pre sletanja i nestao sa ekrana, u trenutku kad je poslednja zabeležena visina je bila 1675 ft. Obrati pažnju na brzinu u tom trenutku. Razrešio sam misteriju: bila su najmanje dva iljušina iz Rusije, taj tvoj sa registracijom RA-78835 na 4000 fita iznad NS, a tačno sat kasnije drugi iljušin RA-78831 kog sam ja našao. Oba su letela istom putanjom, prvi (tvoj) je leteo niže. da, bio je posle još jedan. isto je leteo relativno nisko, ali dosta visočije od tog prvog. moj sin se bio malo razočarao što je tako visoko i ne grmi kao ovaj prvi.
April 3, 20205 yr 30 minutes ago, dùda said: Ne kažem da nismo najgori ali emisija joj je loša. Sagovornici nisu kompatibilni. Uzmi u obzir da je u pitanju N1 i da je veliko pitanje da li je iko od nadležnih hteo da gostuje.