April 3, 20205 yr 48 minutes ago, omiljeni said: i spuste se na 200 metara iznad Novog Sada? preleti avion milion puta godišnje, a samo ovaj put ja pomislio šta koji ku... i odmah upalio flightradar da vidim o čemu se radi. predstava za narod milion % FlightRadar kaže da je preleteo Dunav na 6225 stopa, što dođe oko 2000 metara. Toliko o 200 metara.
April 3, 20205 yr 1 hour ago, Ravanelli said: Svaka čast za direktora skole! I ja ponavljam mojim Čačanima, ne znam čoveka al je reagovao ko car i zatvorio školu čim su javili za prvi slučaj sa te proslave, u isto vreme beše i ona direktorka osnovnu na Dorćolu, Šarčević ih je napljuvao rečima da će svi snositi posledice jer ne može to kako kome navrne da prekida nastavu. crvenio se 2 dana po televizijama i novinama a valjda treći il četvrti od toga su zatvorene sve škole ( ja zlobno pamtim da je i dr Kon rekao da ne mora da se ide na raspuštanje škola a sad svi kažu, nismo ozbiljno u početku shvatili tu situaciju. pa ko mi brate,ko mi...neki jesu a da su sabrano u startu rekli kako može biti, malo bar bi i sad bilo drugačije pa bi i tetka iz Nemačke valjda mrdnula mozak pre pomisli da ode na skup od 250 ljudi. No da se ne ponavljamo izbori, liste ...
April 3, 20205 yr 2 minutes ago, steins said: Gde kod vas? Arandjelovac,rekose mi da smo pre par dana imali jos jednog,8 zarazenog,od tada nista.Moram priznati da smo sto se tice discipline super,a i posto ima svega retko ko nema masku i rukavice. Edited April 3, 20205 yr by Bogotac
April 3, 20205 yr 1 minute ago, ljuttko said: ( ja zlobno pamtim da je i dr Kon rekao da ne mora da se ide na raspuštanje škola a sad svi kažu, nismo ozbiljno u početku shvatili tu situaciju. pa ko mi brate,ko mi... + 1 000 000
April 3, 20205 yr 1 minute ago, Bogotac said: Arandjelovac,rekose mi da smo pre par dana imali jos jednog,8 zarazenog,od tada nista.Moram priznati da smo sto se tice discipline super,a i posto ima svega retko ko nema masku i rukavice. Da, Arandjelovac je bio čini mi se prvo ili drugo žarište.
April 3, 20205 yr Kod mene nema aplauza neko odvrnuo mesecina,mesecina joj joj Edited April 3, 20205 yr by Блок_64
April 3, 20205 yr imam novog kandidata za šit listu. pokrajinski sekretar za zdravstvo... nisam ga videla ranije. gad iz aviona.
April 3, 20205 yr 10 minutes ago, pt 2.0 said: imam novog kandidata za šit listu. pokrajinski sekretar za zdravstvo... nisam ga videla ranije. gad iz aviona. Taj se nije skidao sa TV kad su Kikindu proglasili za najugrozeniju. Covek izmislio "ljutnju na gradjanje".
April 3, 20205 yr Borba vlasti sa koronom podseća na nadtupe fudbalske reprezentacije na SP. Prvo ide loženje, spremni smo, nikada jači, bolji, a posle neugodna realnost opali šamarčinu. Nažalost u ovom slučaju će mnogi izgubiti živote, zbog sveopšteg javašluka koji se konstantno prikriva ogromnim lažima. U ovakvim situacijama je bolje samo tražiti savete od pametnijih, i kopirati njihova rešenja i način borbe, nismo morali da idemo dalje od Slovenije, ako nam je već Singapur u svakom smislu predaleko.
April 3, 20205 yr Na N1 Zita Belić, specijalista urgentne medicine iz Nemačke, koja je došla ovamo da pomogne pa je smestili u karantin... Edited April 3, 20205 yr by mraki
April 3, 20205 yr Premotajte Nova S danas na oko 17.25 dok ne vidite Daškovu facu u emisiji medju nama i odlusajte Predobro Edited April 3, 20205 yr by Ravanelli
April 3, 20205 yr 19 minutes ago, dekki said: На оној слици са сајма и неко дете од ~10 година. koje, pri tom, nije bolesno nego nije htelo da se odvoji od majke... kako su pustili dete medju zarazene nije mi jasno