March 16, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Možda da neko od naših političara i stručnjaka pročita ovo. Ili je bolja ideja da što manje testiraš imaš manje zvanično zaraženih. Ne možeš da testiraš ako nemaš testove
March 16, 20205 yr Ova debilka je danas rekla: Evo ja zaista ne znam dva čoveka koji nešto proizvode a da ne mogu da rade od kuće... ... Shiit has hit the fan...
March 16, 20205 yr Just now, dùda said: Ne možeš da testiraš ako nemaš testove Quote Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je da je od 57 zaraženih koronavirusom, njih 29 hospitalizovano, od kojih su dva na respiratoru i oni su na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, dok su ostali stabilnog opšteg stanja. Naglašava da testova za koronavirus ima dovoljno i da građani ne treba da brinu o tome. "Prioritet nije da što više ljudi testiramo, nego da sprečimo širenje zaraze", kazao je Gojković.
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ova debilka je danas rekla: Evo ja zaista ne znam dva čoveka koji nešto proizvode a da ne mogu da rade od kuće... ... Shiit has hit the fan... Ja sam se nagledao glupih ljudi u zivotu, Ana Brnabic se bas penje na top listi. Kad slusas i zanemis.
March 16, 20205 yr Just now, Anonymous said: Njima treba poslati nekog ozbiljnog lika da im objasni kako se radi reporting, cemu služe merenja i zašto je štetno sam sebe lagati... Ako već nisu sami svesni toga, što počinjem ozbiljno da mislim...
March 16, 20205 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Ova debilka je danas rekla: Evo ja zaista ne znam dva čoveka koji nešto proizvode a da ne mogu da rade od kuće... ... Shiit has hit the fan... Za nju je proizvodnja nesto digitalno..virtuelno.. Sta ona zna kako nastaje hleb, zvucnici, auto gume, cipele
March 16, 20205 yr 18 minutes ago, villiem said: Ovo danas kod nas mozda ipak nije bilo taaako strasno... Mozda neki filmic da puste Hmmm, dobra ideja Saljem mojima, ne znam kako da ih uteram u kucu
March 16, 20205 yr 10 minutes ago, djeneralche said: Ja sam se nagledao glupih ljudi u zivotu, Ana Brnabic se bas penje na top listi. Kad slusas i zanemis. Današnji njen nastup je bio jedan od glupljih koje sam u životu video. Možda da je malo sklone u stranu. A gde nam je predsednik danas?
March 16, 20205 yr 32 minutes ago, djeneralche said: Ja sam se nagledao glupih ljudi u zivotu, Ana Brnabic se bas penje na top listi. Kad slusas i zanemis. Kaže stariji od 65 da ne idu na posao.
March 16, 20205 yr 52 minutes ago, Anonymous said: Možda da neko od naših političara i stručnjaka pročita ovo. Ili je bolja ideja da što manje testiraš imaš manje zvanično zaraženih. više ne znam šta sam gde gledala... mislim da je bilo na dnevniku, vest da je je stigla donacija u vidu testova od neke kineske humanitarne. dok voditelj to čita, ide snimak kao iz topliste nadrealista, otvaraju se se vrata aviona, izlazi neki u skafanderu mene šalju iz štaba, prilazi neki naš fićfirić u modernoj jaknici i preuzima kutiju, otprilike veličine ko za cipele, i nosi je do kombija na kome su otvorena vrata u onom delu za robu koji je potpuno prazan, i smešta tu kutiju ne znam kako izgledaju testovi, da li su mikroskopske veličine, ali ta kutija baš nije delovala impozantno. možda sutra neko objasni da jo to usnimljen samo početak istovara... ko će ga znati. 49 minutes ago, Frank Pembleton said: Ova debilka je danas rekla: Evo ja zaista ne znam dva čoveka koji nešto proizvode a da ne mogu da rade od kuće... aj sad ja da je branim baš, ali mislim da je htela da kaže da ne zna dvoje ljudi koji nisu u proizvodnji a da ne mogu da rade od kuće. Edited March 16, 20205 yr by slepa živana
March 16, 20205 yr 5 hours ago, Aleksija said: prica komsinica, radi u socijalnom. jutros posla na posao, razmislja kako ce joj biti rastereceniji dan, nema penzosa, kad tamo - ispred kancelarije 5-6 najstarijih sugradjana, niko ispod 75, jos ni radno vreme nije pocelo. pita ona njih "pa dobro, sta cete jutros ovde, je li predsednik sinoc rekao...". jedan cica joj samo lakonski odgovorio "jedi govna" i okupljanje se nastavilo... Plačem
March 16, 20205 yr Author Kako piše list, nedavno je trgovinska kuća "Univereksport" potražila radnike među svojim najstarijim kupcima. Na reklamnim listićima "Pored penzije i posao bez tenzije", koje su delili u svojim supermarketima, nude starijim sugrađanima četvoročasovno radno vreme, uz sve pripadajuće zakonske obaveze prema državi. Vest iz septembra 2019 Edited March 16, 20205 yr by Milosh76
March 16, 20205 yr 1 hour ago, Tsai said: @Ayatollah Jesu li ti rekli dal ce vaziti dozvola duze za vozila kojima je istekla registracija? Nisu, jer ni oni nisu znali, ali ja sam Brnabićkin današnji govor tako razumeo, tj. da će registracija važiti sve dok traje vanredno stanje, bez obzira da li je istekla tokom tog perioda. Znajući našu upravu, seks može nastupiti ako cela stvar potraje duže od 30 dana, jer se onda ulazi u obavezu odjave automobila u policiji, a država se sigurno neće u prvi mah setiti da premosti takav problem nekim podzakonskim aktom, pa će policija verovatno drndati oko registracije takvih vozila. Zato sam ja i pojurio da to završim danas.