April 3, 20205 yr 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: slazem se halvrad, generalno se slazem sa onim sto pises od pocetka krize, ali to je vec licna neodgovornost. ne mozes da budes toliki retard i da izadjes da igras basket danas, to nema veze sa vucicem. Jbg, uvek će postojati retardi koji će izlaziti da igraju basket, pa makar ljudi bukvalno padali na ulicama kao muve, to je neizbežno i to je nešto gde bi policija trebalo da reaguje, kad je moguće. Poenta je da je takvih do nedavno bilo jako malo, ogromna većina jeste bila zaista disciplinovana, i umesto ikakvog pozitivnog feedbacka, poruke ohrabrenja, ičega što bih dodatno učvrstilo u uverenju da to što rade i žrtva koju podnose ima nekakvog realnog smisla, sačekalo ih je luđenje na svim nivoima x 100. Naravno da ne opravdavam takvo ponašanje, ali nije ni da se čudim zašto dolazi do popuštanja discipline.
April 3, 20205 yr Evo osvežili onu statistiku po opštinama, datum 03. 04., ali ja sad mogu da vidim samo broj samoizolovanih, ne i zaraženih, ne dozvoljava mi tu opciju...
April 3, 20205 yr 17 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: slazem se halvrad, generalno se slazem sa onim sto pises od pocetka krize, ali to je vec licna neodgovornost. ne mozes da budes toliki retard i da izadjes da igras basket danas, to nema veze sa vucicem. naravno da ima veze sa vucicem. ovo njegovo hendlovanje krize je red suludih i besmilenih mera, red pshicke torture preko medija. bukvalno bi narod bio normalniji i disciplinovaniji da su ga zatvorili u neki podzemni bunker.
April 3, 20205 yr Quote Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević u kućnoj je izolaciji poslednja tri dana zbog sumnje da je zaražen korona virusom, saznaje “Blic”. Vukosavljević je prvi ministar kod kog se pojavila sumnja na bolest.
April 3, 20205 yr 3 minutes ago, morgana said: sacekala bih mirnodopske uslove za odluku o kupovini, ali evo najboljih https://www.montenegroprospects.com/ Fala al znaš da se šalim. Žena odbila moj predlog pre par godina da se selimo u Istru i sad se kaje. Nešto razmišljam, kontam pola naroda ne zna ove nove satnice. Ne znam ni ja, možda sam sanjao al kao da sam negde video da su uveli i jutarnje termine za šetnju pasa?
April 3, 20205 yr 13 minutes ago, Skyhighatrist said: Tamo je izlgleda neki težak raspad, nisu ni pokušali da lociraju kontakte izvan opštine (makar u slučaju za koji znam iz prve ruke), testiranja se zakazuju, pa otkazuju, ljudima koji je trebalo da izađu iz samoizolacije je javljeno da se ona produžava do daljeg i tako...
April 3, 20205 yr Quote Од последњег извештаја до 15 часова тестирани су узорци 748 особа од којих je 305 позитивнo. На жалост од претходног извештаја имамо и нових осам (8) смртних случајева, односно укупно 39. Преминуло је шест (6) особа мушког пола, и две (2) особе женског пола.
April 3, 20205 yr Just now, maheem said: Fala al znaš da se šalim. Žena odbila moj predlog pre par godina da se selimo u Istru i sad se kaje. Nešto razmišljam, kontam pola naroda ne zna ove nove satnice. Ne znam ni ja, možda sam sanjao al kao da sam negde video da su uveli i jutarnje termine za šetnju pasa? meni je rijeka idealna za selidbu i u drugacijim okolnostima sigurno bih vec bila tamo