April 3, 20205 yr 13 minutes ago, Milosh76 said: Policijski cas Radnim danima od 17 do 05 vikendom od subote u 13 do ponedeljka u 05 Setanje pasa od 23 - 01 200m od kuce Penzioneri mogu da izlaze od 04-07 subotom Najvise 2 coveka u grupi Zabrana za 65+ ne odnosi se na 1) zdravstvene radnike - sa licencom; 2) pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane, službi bezbednosti i Vojske Srbije, koji su na zadatku; 3) lica kojima Ministarstvo unutrašnjih poslova izda dozvolu za kretanje
April 3, 20205 yr Pa jel ne mogu da rasporede po 1 policajca u kvart da stalno dezura i rasteruje? Edited April 3, 20205 yr by InvisibleLight
April 3, 20205 yr 7 minutes ago, Milošica said: Možda zbog mera za 65+? kad su tacno uvedene te mere? treba vremena da se pokazu u rezultatima.
April 3, 20205 yr 14 minutes ago, Malvo said: Iako je ideja o pomeranju penzionera na subotu jasna, to sad pa znaci da ce se od 5 do 7 preklapati sa ostalim narodom? I eto koliko strateska komanda kriznih stabova nije u stanju da donese jednu jebenu odluku a da je ne ponisti posle tri sata tako retardiranu. Oni bre nisu u stanju da iskomuniciraju obicnu poruku - da li ce da je promene posle pola dana, ili ce da je izbace nejasnu, ili nece ni da dopre do svih, ili ce odabrani mediji da izbacuju pola dana pre zvanicne objave, bog sveti zna. Zapanjujuca nesposobnost, a najbolje se vidi na slucaju oko dozvole setanja pasa. U dve nedelje imali smo: - ne mozete da setate pse, policijski cas - ok, mozete od 20 do 21 - ne, ipak ne mozete, zloupotrebljavate. I moja cerka ima psa pa ga izvodi u 5am - ok, ipak mozete od 23-00, to sam namerno tako izabrao da vas destimulisem. Bog neka nam je u pomoci
April 3, 20205 yr 1 hour ago, Orle Zmajević said: Ukoliko je vest danasnja i preminuli su od juce u 3 do danas, za ocekivati je da danas budu registrovani kao preminuli. Nisam bas siguran kako to ide u prilog tvrdnji da je broj preminulih značajno veći. Pisao sam o ovom momku 41. on je usao u statistiku pre par dana
April 3, 20205 yr Iako je ideja o pomeranju penzionera na subotu jasna, to sad pa znaci da ce se od 5 do 7 preklapati sa ostalim narodom? I eto koliko strateska komanda kriznih stabova nije u stanju da donese jednu jebenu odluku a da je ne ponisti posle tri sata tako retardiranu. Oni bre nisu u stanju da iskomuniciraju obicnu poruku - da li ce da je promene posle pola dana, ili ce da je izbace nejasnu, ili nece ni da dopre do svih, ili ce odabrani mediji da izbacuju pola dana pre zvanicne objave, bog sveti zna.Pa i do sada su se preklapali
April 3, 20205 yr 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @pasha od sutra u 13 do ponedeljka 05 nema izlaza. kućni ljubimci od 23-01(od subote) 200m od kuće za 65+ ostaje po starom, kao i za period pon-petak a ti orobljeni na gazeli teško da nemaju pojma, pre sindrom neće valjda pojačan jebe mi se stavom Penzionerima je promenjeno, vidis da ne znas. Izalze sutra a ne u nedelju. Vidis o cemu ti pricam. Ovo sto se desava u Srbiji se nigde ne desava.
April 3, 20205 yr 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Zapanjujuca nesposobnost, a najbolje se vidi na slucaju oko dozvole setanja pasa. U dve nedelje imali smo: - ne mozete da setate pse, policijski cas - ok, mozete od 20 do 21 - ne, ipak ne mozete, zloupotrebljavate. I moja cerka ima psa pa ga izvodi u 5am - ok, ipak mozete od 23-00, to sam namerno tako izabrao da vas destimulisem. Bog neka nam je u pomoci +1 neverovatno koliko ne misle oko prostih stvari za sada je ona sms poruka ipak najveći blam Edited April 3, 20205 yr by Ravanelli
April 3, 20205 yr 3 minutes ago, pasha said: Ovo sto se desava u Srbiji se nigde ne desava. Tako je. Nesposobni debili bukvalno menjaju stvari danas za sutra. I inače, stalno skraćivanje vremena rada prodavnica uveliko doprinosi širenju virusa, ozbiljnije zemlje to nisu radile.
April 3, 20205 yr 5 minutes ago, renne said: 28 minutes ago, Malvo said: Iako je ideja o pomeranju penzionera na subotu jasna, to sad pa znaci da ce se od 5 do 7 preklapati sa ostalim narodom? I eto koliko strateska komanda kriznih stabova nije u stanju da donese jednu jebenu odluku a da je ne ponisti posle tri sata tako retardiranu. Oni bre nisu u stanju da iskomuniciraju obicnu poruku - da li ce da je promene posle pola dana, ili ce da je izbace nejasnu, ili nece ni da dopre do svih, ili ce odabrani mediji da izbacuju pola dana pre zvanicne objave, bog sveti zna. Pa i do sada su se preklapali Pa ok, ali s obzirom na sve, mogli su i da donesu odluku da im se omogucava kretanje subotom od 14-17 (16-19), recimo, a da svaka prodavnica i apoteka dostavi svoje radno vreme i spisak zaposlenih koji ce tog dana raditi. Na taj nacin se pravi bafer zona od sat vremena, mogu da prosetaju po danu kao ljudi a ne vampiri, ne dolaze u kontakt sa drugom 65- populacijom, a porodice sa vise generacija u domacinstvu imaju malo psiholoskog lufta, ne moraju stalno svi da budu na okupu. Edited April 3, 20205 yr by Malvo
April 3, 20205 yr Da. Logično, sve više, ili isti broj ljudi, u sve manjem vremenskom okviruDonose mere kako kome šta padne na pamet pa onda korigujuNesposobni amateri
April 3, 20205 yr 46 minutes ago, morgana said: sms vlade cg gle, razum. gle, umirujući ton i uljudnost prema građanima. na ivici sam da se rasplačem od ove poruke. + sam danas na FB pročitala kako izgledaju mere u Austriji, od prijatelja koji živi tamo, i nije mi dobro. zapravo, nije mi fizički dobro poslednja 2 dana, i prilično sam sigurna da je to u direktnoj vezi sa psihičkom uznemirenošću, a kao posledica dejstva KZN na starije članove moje porodice, sa kulminacijom onoga kad se šuškalo o zabrani 24x7 na 14 dana, nakon čega nisam spavala celu noć. ovo nasilje koje trpimo trebalo bi im vratiti. sa kamatom.