April 3, 20205 yr Da, neprihvatljibo je igde objavljivati imena a kad saopste broj ko moze znati jel x uracunat tu
April 3, 20205 yr Author Penzioneri sad ladno mogu da zarade dodatnu lovu tako sto ce setati pse od 4-7 ujutro
April 3, 20205 yr Ne znam šta bi bio motiv da se krije broj preminulih pošto bi realna slika mogla samo da bude dokaz da vođa nije dramoserao za džabe.
April 3, 20205 yr 3 minutes ago, InvisibleLight said: Da, neprihvatljibo je igde objavljivati imena a kad saopste broj ko moze znati jel x uracunat tu možda da objave samo inicijale
April 3, 20205 yr Pa naravno da ce se (ne)uspeh svake vlade posle gledati i po broju umrlih @ubibobi Edited April 3, 20205 yr by InvisibleLight
April 3, 20205 yr Just now, ubibobi said: Ne znam šta bi bio motiv da se krije broj preminulih pošto bi realna slika mogla samo da bude dokaz da vođa nije dramoserao za džabe. govoris o vlasti kojoj su ljudi u poplavama masovno umirali prirodnom smrcu. vucic ne dramosera za dzabe, jer vucic mnogo bolje od raje zna u kom je kurcu situacija u zdravstvu i drzavi generalno. to sto je to njegova odgovornost, pa ne moze otvoreno sa tim pred glasacko telo, je drugi par cipela. sad mozemo da verujemo ili vucicu ili kataklizmicnim glasinama, a to nije neki izbor.
April 3, 20205 yr 20 minutes ago, braca said: Pa lažu o broju obolelih i umrlih od prvog dana, dalo se naslutiti kad su izjavljivali da su lekari premoreni kad je bilo zvanično samo dvadesetak obolelih. Ma jasno mi je zasto Vuckovi kriju, ali zasto to ne izadje u javnost kroz druge kanale? To ne razumem. Da se ne uspanici narod?
April 3, 20205 yr 2 hours ago, April said: Juče u Maksiju Sent from fav toy Moja ćerka kaže da je to jednorog koji se zove rariti.
April 3, 20205 yr 7 minutes ago, goofs said: Ma jasno mi je zasto Vuckovi kriju, ali zasto to ne izadje u javnost kroz druge kanale? To ne razumem. Da se ne uspanici narod? Zato je bila ona pokazna vezba sa novinarkom u pritvoru
April 3, 20205 yr 27 minutes ago, InvisibleLight said: Da, neprihvatljibo je igde objavljivati imena Sem ako je predsednikov prijatelj. Onda je ok.
April 3, 20205 yr Da li radi prijem postanskih posiljki iz inostranstva?Sent from my iTelephone using Tapatalk
April 3, 20205 yr 22 minutes ago, goofs said: Ma jasno mi je zasto Vuckovi kriju, ali zasto to ne izadje u javnost kroz druge kanale? To ne razumem. Da se ne uspanici narod? Sve države kriju broj umrlih kako bi se nakon završetka pandemije moglo gurati priču o uspješnoj borbi protiv nevidljivog neprijatelja koju je hrabra vlast vodila uz minimalne žrtve. To je politička dimenzija. Tu je i vrlo realan strah od psihičkih posljedica objavljivanja stvarnih brojki. Broj samoubistava bi skočio do plafona, a linč oboljelih komšija sve sa spaljivanjem kompletnih porodica postao svakodnevna pojava.
April 3, 20205 yr Kako RTK, još uvek nezvanično, saznaje od posledica koronavirusa preminule su još dve osobe sa teritorije Rasinskog okruga. Prema našim informacijama, radi se o muškoj i ženskoj osobi iz Opštine Varvarin. Podsećamo da je prva osoba sa terirorije Rasinkog okruga od posledica koronavirusa preminula pre nekoliko dana. Bio je to muškarac iz Kruševca star 41. godinu, koji je bio i najmlađa žrtva ovog virusa u Srbiji.Ovo je današnja vest sa lokalne TV i ide u prilog tvrdnji da je broj preminulih značajno veći.Prethodnih dana se pominjao lekar privatne prakse iz Varvarina koji je zaražen od pacijenta pa se verovatno radi o njima...
April 3, 20205 yr 17 minutes ago, jms_uk said: Da li radi prijem postanskih posiljki iz inostranstva? Sent from my iTelephone using Tapatalk Servisne informacije, pa Ograničenja u međunarodnom saobraćaju, u okviru saopštenja link sa spiskom poštanskih uprava sa kojima se odvija razmena pošiljaka. https://posta.rs/cir/info/servisne-informacije.aspx?Item=3572