April 3, 20205 yr 2 hours ago, April said: Juče u Maksiju Sent from fav toy Preostalo od fetišističkog cossplay-a
April 3, 20205 yr Moj izvor sa pulmologije kome verujem 1000% kaže da mnogo više ljudi umre od zvanične statistike. Onaj dan kad je kao umrlo petoro ukupno, umrlo je sedmoro na pulmologiji i osmoro u D.Mišović plus Niš, Novi Sad za koje ne zna. Ovi što dođu do respiratora umiru u 50% slučajeva, i to se dešava brzo. Npr. čovek je dovoljno ok da priča na mobilnom sa porodicom, ali stanje se pogoršava iz minuta u minut i za par sati umro. Bukvalno uguše se ljudi.
April 3, 20205 yr 5 minutes ago, Tihajeza said: Moj izvor sa pulmologije kome verujem 1000% kaže da mnogo više ljudi umre od zvanične statistike. Onaj dan kad je kao umrlo petoro ukupno, umrlo je sedmoro na pulmologiji i osmoro u D.Mišović plus Niš, Novi Sad za koje ne zna. Ovi što dođu do respiratora umiru u 50% slučajeva, i to se dešava brzo. Npr. čovek je dovoljno ok da priča na mobilnom sa porodicom, ali stanje se pogoršava iz minuta u minut i za par sati umro. Bukvalno uguše se ljudi. Zasto se cuti o tome?
April 3, 20205 yr 2 minutes ago, goofs said: Zasto se cuti o tome? Nije jasno. Pitala sam da li su možda netestirani pa nisu ušli u statistiku, kaže ne, svi koji su legli tamo imaju urađen test, pozitivan nalaz.
April 3, 20205 yr 1 minute ago, Tihajeza said: Nije jasno. Pitala sam da li su možda netestirani pa nisu ušli u statistiku, kaže ne, svi koji su legli tamo imaju urađen test, pozitivan nalaz. Jel postoji mogucnost da novinari dodju do ovih podataka i na koji nacin? Pitam sve
April 3, 20205 yr 6 minutes ago, goofs said: Zasto se cuti o tome? Pa lažu o broju obolelih i umrlih od prvog dana, dalo se naslutiti kad su izjavljivali da su lekari premoreni kad je bilo zvanično samo dvadesetak obolelih.
April 3, 20205 yr On 29.3.2020. at 23:11, kurjak said: Juče mi jedna zdravstvena radnica rekla kako provereno zna da nas od 17 h zaprašuju nečim na "S" iz vazduha što utiče na grlo i pluća i da je zbog toga na snazi zabrana kretanja. Kad sam je upitao da nije možda to sarin, kaže ne znam,valjda je to I sad bi to trebalo da bude relevantna informacija upućena od strane zdravstvene radnice
April 3, 20205 yr 2 minutes ago, Orle Zmajević said: Tesko da se smrti mogu tako lako kriti.Pricale bi porodice, progovorio bi neko. Y pocetku su govorili koliko je koja zrtva imala godina i komorbiditete pa su porodice i poznanici znali da li su njihovi pomenuti Posle kazu samo broj i ko zna da li je taj njihov u tom broju il ne Edited April 3, 20205 yr by InvisibleLight
April 3, 20205 yr Quote Krizni štab doneo je mere za naredni vikend. Kako saznaje “Blic”, umesto u nedelju kako je bilo do sada, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od 4 do 7. To je urađeno da bi se smanjilo kretanje, odnosno da zaposleni u marketima ne bi na posao dolazili samo na tri sata u nedelju
April 3, 20205 yr 1 minute ago, Orle Zmajević said: Tesko da se smrti mogu tako lako kriti.Pricale bi porodice, progovorio bi neko. Pa pitala je jedna novinarka pre neki dan Kona, da zna za slučaj oca kolege koji nije upao u statistiku. Ali se nije pripremila za pitanje ili nije htela da otkriva izvor. Kon je pitao "A kako znate da nije ušao u ovu statistiku?", odgovorila je: "Pa znam." Šta je postavljala pitanje onda... Poklopio je, ali ima tu nešto.