April 2, 20205 yr 13 minutes ago, mareeee said: Iranska vlast ubija demonstrante na ulicama kao u lovu, nije valjda to ta ozbiljnost.. Bojim se da si promašio topik.
April 2, 20205 yr 3 minutes ago, dillinger said: Nevezano za to Iran je pristupio krizi verovatno najNEozbiljnije od svih 195 drzava na planeti. Odrzali izbore 21.februara iako su vec imali nekoliko mrtvih, nisu Qom stavili u karantin I naravno nijednog momenta pomislili nisu da suspenduju saobracaj s Kinom. I usput imali najmanju izlaznost u istoriji, posle se pravdali zarazom. Edited April 2, 20205 yr by Anonymous
April 2, 20205 yr 3 minutes ago, Aleksija said: sta je ovo, ljudi? Ja se samo nadam da su to zaista uklonili na bezbedan način. Srbija.
April 2, 20205 yr Pored nebuloze da psi ne mogu napolje 24h, podjednako je glupava ova sa maltretiranjem penzosa. Ako vec nema nikog napolju rano popodne subota-nedelja ceo dan, sta ih cimaju u cik zore 4-7h, jbt kakvi moroni. Ili bolje da kazem u jednini.
April 2, 20205 yr 6 minutes ago, Anonymous said: Ja se samo nadam da su to zaista uklonili na bezbedan način. Srbija. ma ovo su nekoriscene maske
April 2, 20205 yr Super, u odnosu na šta sam pomislio, čega sam se sve nagledao po mojim planinarenjima. Mislim nije super, ovo je zaista misterija.
April 2, 20205 yr 6 minutes ago, Jumanji said: Pored nebuloze da psi ne mogu napolje 24h, podjednako je glupava ova sa maltretiranjem penzosa. Ako vec nema nikog napolju rano popodne subota-nedelja ceo dan, sta ih cimaju u cik zore 4-7h, jbt kakvi moroni. Ili bolje da kazem u jednini. mogli su da ih puste u subotu i nedelju, a mi da sedimo kod kuce! to nije nikakva drama
April 2, 20205 yr 41 minutes ago, Aleksija said: sta je ovo, ljudi? 26 minutes ago, Anonymous said: Super, u odnosu na šta sam pomislio, čega sam se sve nagledao po mojim planinarenjima. Mislim nije super, ovo je zaista misterija. Snimila lokalna tv kako pod nadzorom policije tovare ovo nekim bagerom u kamion. Meni je misterija zašto bi neko ovo pobacao, na snimku se vide policajci koji fotografišu oznake sa velikih kutija. Velike kutije izgledaju staro i prljavo kao da je to negde dugo bilo u nekom magacinu, no svejedno- kao da je neko u brzini da ne bude uhvaćen iz ko zna kog razloga izručio na najbližu livadu
April 2, 20205 yr mogli su da ih puste u subotu i nedelju, a mi da sedimo kod kuce! to nije nikakva drama Pa postoji ludačko objašnjenje za taj vampirski termin, ON ne bi da oni uopšte izlaze i nada se da će ih ovog puta biti još manje u terminu 04-07.
April 3, 20205 yr 7 hours ago, Conspirator said: 7 hours ago, gospa buba said: mogli su da ih puste u subotu i nedelju, a mi da sedimo kod kuce! to nije nikakva drama Pa postoji ludačko objašnjenje za taj vampirski termin, ON ne bi da oni uopšte izlaze i nada se da će ih ovog puta biti još manje u terminu 04-07. Izlaze ovi iz udruženja penzionera volontera koji nedeljom snabdevaju nas koji smo najpre zarobljeni na poslu (dok su prodavnice otvorene), a kasnije zarobljeni i u kući.
April 3, 20205 yr 7 hours ago, gospa buba said: mogli su da ih puste u subotu i nedelju, a mi da sedimo kod kuce! to nije nikakva drama Ma voli penzos da ga mustras, sto je od gospodara nije tesko.
April 3, 20205 yr 18 hours ago, vememah said: http://rs.n1info.com/Vesti/a584748/Vojska-Srbije-angazuje-deo-rezervista-koji-su-civilno-sluzili-vojni-rok.html Da li je realno da se na ovo pozivaju, neko je rmbao za dž godinu dana i koju obavezu ima sada, kada je ista za narednih 20 generacija ukinuta!
April 3, 20205 yr 41 minutes ago, lo zingaro said: Ma voli penzos da ga mustras, sto je od gospodara nije tesko. Ovo im je palo ko kec na fesett, još bolje da dopuste stajanje u redu od 22h prethodne noći.