April 2, 20205 yr Stvarno ne znaju ni gde biju sa ovim merama. Manja je verovatnoća da će se ljudi zaraziti ako prošetaju u parku nego kad se sabiju u prodavnici ,fabrici...
April 2, 20205 yr @Uskebasi Pa nista mi u ustanovi juce nije receno, kad su ukapirali da nemam nacina da dodjem ako stanu racunari ili pukne mreza, napisali su mi potvrdu koju ima i moja supruga, potpisanu od strane direktora i uredno overenu pecatom ustanove. Takodje, kao zdravstvena ustanova, saljemo spisak sa imenima ljudi koji imaju dozvolu za kretanje u gradski sup i kabinet gradonacelnika. Takav spisak, gde stoji i moje ime, sam juce poslao na navedene adrese. Videcu sta ce dalje biti, ali sad nisam siguran da li smem da koristim tu potvrdu, a necu moci svaki put, kao jutros, da preko telefona objasnim sta da urade ako padne mreza, izleti neki svic, ili padne operativni sistem. U svakom slucaju, nesto su u kolima zapisivali, e sad, da li ce mi stici neka kazna ili poziv na sud, pojma nemam, policajac mi nista nije dao, samo mi je usmeno rekao da ce da provere.
April 2, 20205 yr 1 minute ago, ragasto said: Znači, sutra haos u prodavnicama... Ništa neočekivano, isto kao i prethodni put.
April 2, 20205 yr Biće to lepi primeri u udžbenicima kako ne treba raditi tokom krize i pandemije+10000 ... Shiit has hit the fan...
April 2, 20205 yr Na stranu Vucic, svi znamo sta mozemo ocekivati od njega, ali ovi "novinari" (Gordana Uzelac, DJ Vucicevic, ovo govno iz Srpskog Telegrafa) koji mu lizu dupe "Djilas-Solak" pricom su takvo ljudsko dno da nemam reci. Ti ako uspesno promene dres kad Vucic ode sa vlasti mrzecu sledecu vlast vise nego sto mrzim Vucicevu.
April 2, 20205 yr 4 minutes ago, harper said: Ti ako uspesno promene dres kad Vucic ode sa vlasti mrzecu sledecu vlast vise nego sto mrzim Vucicevu. +1
April 2, 20205 yr 12 minutes ago, Tsai said: Znaci psi subota na nedelju 24h moraju da se strpe... Jbt umesto da se jednom donesu smislene mere i da ljudi imaju/znaju rutinu ... svako malo neke izmene, panike ... sve zato sto imaju attention whore predsednika, kojemu to nije u opisu posla ja ne znam kako nema nitko u drzavi da mu zalepi samarcinu/ se suprostavi
April 2, 20205 yr 9 minutes ago, harper said: Na stranu Vucic, svi znamo sta mozemo ocekivati od njega, ali ovi "novinari" (Gordana Uzelac, DJ Vucicevic, ovo govno iz Srpskog Telegrafa) koji mu lizu dupe "Djilas-Solak" pricom su takvo ljudsko dno da nemam reci. Ti ako uspesno promene dres kad Vucic ode sa vlasti mrzecu sledecu vlast vise nego sto mrzim Vucicevu. +10000000
April 2, 20205 yr Kako beše, najava lockdowna 48h ranije? Dakle, idealno vreme je negde u subotu ujutru, pa da taman lepo spojimo sa vikendom i da se konačno ostvare vlažni snovi struke™.
April 2, 20205 yr 6 minutes ago, cedo said: umesto da se jednom donesu smislene mere i da ljudi imaju/znaju rutinu ... svako malo neke izmene, panike ... sve zato sto imaju attention whore predsednika, kojemu to nije u opisu posla ja ne znam kako nema nitko u drzavi da mu zalepi samarcinu/ se suprostavi Pa, bilo je "Da prvo reši Kosovo, pa ćemo onda". Sad, možemo da se...slikamo.
April 2, 20205 yr 9 minutes ago, cedo said: ja ne znam kako nema nitko u drzavi da mu zalepi samarcinu/ se suprostavi Nema...zato što ga štiti čitava mašinerija. Evo, ovo sa hapšenjem novinarke sa Nove - opet je on ispao pobednik u očima stada - pokazao da može da pritvara i pušta kad hoće, dao je nalog svojim medijima da je pregaze u tekstovima i prilozima, a onaj ko joj je iz KCV javio stanje u bolnici sigurno će snositi posledice. To je jasna poruka - spusti glavu i ćuti, imamo sve spremno protiv tebe ako zineš.
April 2, 20205 yr 4 hours ago, Nesh said: Kon kaze da ukoiliko virus pocne naglo da se prenosi i izgube kontrolu situacije treba uvesti 24 sata karantin. Ukoliko virus krene naglo da se prenosi i izgube kontrolu, tesko da je to vesnik kraja epidemije. Meni, laiku, to deluje kao zamah i pocetak nekontrolisanog sirenja epidemije. No, struka valjda bolje zna. Dakle, uvodjenje karantina 24 sati kad se situacija otme kontroli i uvodjenje karantina 24 sata pred sam kraj (valjda epidemije) niako ne mogu biti u skladu. Bar meni, laiku. Naravno,posto je i njemu kriv narod.Od struke koristi nema.