Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Evo ova žena sad objasnila...
Realno mi sad pokušavamo fizički da osujetimo širenje, i reagujemo na kritične slučajeve...

... Shiit has hit the fan...

Sutra nek testiraju 5 a nek objave da je jedan zarazen i vlast ce krenuti da proglasava pobedu.Kaki mi se od ovih gluposti..

jebote, sta ovaj prica? Mile je kriv?

Pitanje je bilo, ako se secam, sto se niko ne javlja na broj telefona koji je objavljen na covid19 rs

Edited by ZerrorR

Ako se ovako nastavi, narascu na 200kila

Jedno 2 banane sam umocio u puter od kikirikija i tabla crne cokolade

Edited by Ravanelli

Od čega su popadali naši epidemiolozi :ph34r:

zdravstveni radnici premoreni. od 50 pacijenata.

ovaj siri paniku...

1 hour ago, steins said:

Ljudiczna li neko šta se dogadja sa porodicama koje imaju decu koja ne idu u školu, a oba roditelja rade?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Kod mene popodne poslali obaveštenje za slučaj kad oba roditelja rade u kompaniji i za slučaj samohranih roditelja. Za slučaj kad oba roditelja rade a samo jedno radi u kompaniji ništa nisu napisali. Meni supruga radi u apoteci po smenama i za sad jedino sto nam je palo na pamet je da ga čuva sestra koja ima 16 u periodu dok ja ne dodjem sa posla, šta ćemo sledeće nedelje kad radimo prvu smenu jos nismo smislili.

Brat ima temperaturu 37,boli ga glava i oseca slabost. Drugih simptoma nema. Sta sad raditi nisam pametan. Zvali smo one brojeve sa sajta covid19.rs niko se ne javlja.

37 nije temperatura.

Još mi u glavi ono Pantelino da bi volela da se ukine javni prevoz skroz...
Jbte kakvo je to govedo...

5 minutes ago, dig_chohano said:

37 nije temperatura.

Zaboravio si da mi muškarci u toj situaciji smatramo da smo u delirijumu.

4 minutes ago, Goranz said:

Zaboravio si da mi muškarci u toj situaciji smatramo da smo u delirijumu.

A, da. Kojot na onomad umal skapa od 37.2

12 minutes ago, bejzbolka said:

Brat ima temperaturu 37,boli ga glava i oseca slabost. Drugih simptoma nema. Sta sad raditi nisam pametan. Zvali smo one brojeve sa sajta covid19.rs niko se ne javlja.

Ako nema drugih simptoma i nema nikakav kontakt sa nekim ko je putovao preko u skorije vreme, džaba mu je da zove te brojeve svakako, neće biti testiran.

Neka ostane kod kuće, leči se normalno ko od gripa i neka proverava temperaturu. Ako mu temperatura ne skoči preko 38 biće ok. Nek se izoluje i to je to.