April 2, 20205 yr Ako imaju neka saznanja da će doći do eskalacije epidemije, zar nije logično uvesti odmah i totalni lockdown? Reagovati na vreme?
April 2, 20205 yr danas 17% pozitivnih od ukupnog broja testiranih, juče 19% neće proglasiti 24h policijski čas, nema potrebe Edited April 2, 20205 yr by slow
April 2, 20205 yr 2 minutes ago, slow said: danas 17% pozitivnih od ukupnog broja testiranih, juče 19% neće proglasiti 24h policijski čas, nema potrebe To kad bi normalan čovek odlučivao o tome.
April 2, 20205 yr 9 minutes ago, Anonymous said: Hala Pionir: Ekspo-centar u Teheranu: ljudi, zar je toliki problem da se obezbedi nekoliko hiljada dušeka, jastuka i ćebadi. zar je moguće da te stvari koštaju tako puno i da su deficitarne. po stanju u prodavnicama pre vanrednog stanja ne bih rekao da se radi o skupim i deficitarnim proizvodima. i ne moraju da se uvoze, domaća proizvodnja. Edited April 2, 20205 yr by Ted
April 2, 20205 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Ako imaju neka saznanja da će doći do eskalacije epidemije, zar nije logično uvesti odmah i totalni lockdown? Reagovati na vreme? Meni ovo ima smisla..ako si vec krenuo naoruzan toljagom na revolveraski obracun, onda su sve mere dozvoljene, ocajnicke pogotovu. 8 minutes ago, Anonymous said: Ekspo-centar u Teheranu: E Vuline...serem ti se u krevete..vidi sta Iran ima, pizdo dezerterska.
April 2, 20205 yr veća nabavka dušeka nije posao za ozbiljnu državu već za tri referenta sa srednjom školom. u uslovima vanrednog stanja ne mora da ide javna nabavka.
April 2, 20205 yr 13 minutes ago, NevenMan said: Ja ne verujem da he psihopata ikada imao druga. Jebeno nema šanse.
April 2, 20205 yr Just now, Ted said: veća nabavka dušeka nije posao za ozbiljnu državu već za tri referenta sa srednjom školom. u uslovima vanrednog stanja ne mora da ide javna nabavka. Meni izgleda da ih naprosto boli kurac, neće oni spavati u njima.
April 2, 20205 yr Author Pitanje je da li neko u magacinima ima 4-5000 duseka, osim vojske koja vadi stare koje niko godinama ne koristi
April 2, 20205 yr 9 minutes ago, Filozof manijak said: Ako imaju neka saznanja da će doći do eskalacije epidemije, zar nije logično uvesti odmah i totalni lockdown? Reagovati na vreme? Ne znam samo na osnovu čega bi mogli imati takva saznanja, zvanični podaci svakako ne upućuju ni na šta slično. U postojanje nekavih supertajnih pravih podataka koje ne žele da objave jednostavno ne verujem, iz prostog razloga što ne verujem da je iko u ovoj državi u stanju da takve podatke prikupi i obradi. Ako stvarno uvedu totalni lockdown, više mi liči da se na silu ide na što brže proglašavanje "pobede nad koronom" zato jer jer rejting; ili pak da je to Njegov psihotrip, zato jer eto tako.
April 2, 20205 yr Alemka Markotić, ravnateljica Klinike dr. Fran Mihaljević Iako su dosad u pravilu dva negativna testa u razmaku od 48 sati bila podrazumijevala da je osoba ozdravila, Markotić kaže da kada broj oboljelih još poraste, to više neće biti moguće. "Virus u nosu najdulje može biti do 25 dana. Dakle, nekih 28 dana od dijagnosticirane bolesti trebaju biti u samoizolaciji, nakon toga se smatra da više nisu voronoše", kaže Markotić, dodajući da se nakon tih 28 dana takve osobe smatraju zdravima.
April 2, 20205 yr 1 minute ago, Halvard said: Ne znam samo na osnovu čega bi mogli imati takva saznanja, zvanični podaci svakako ne upućuju ni na šta slično. U postojanje nekavih supertajnih pravih podataka koje ne žele da objave jednostavno ne verujem, iz prostog razloga što ne verujem da je iko u ovoj državi u stanju da takve podatke prikupi i obradi. Ako stvarno uvedu totalni lockdown, više mi liči da se na silu ide na što brže proglašavanje "pobede nad koronom" zato jer jer rejting; ili pak da je to Njegov psihotrip, zato jer eto tako. Nije loša ideja, proglasi se pobeda nad virusom, raspišu se izbori, pobedi se, posle više nije ni bitno.
April 2, 20205 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Pitanje je da li neko u magacinima ima 4-5000 duseka, osim vojske koja vadi stare koje niko godinama ne koristi pa sigurno da proizvođaći imaju nešto u magacinima, a ne 5 dušeka ukupno. a mogu i da proizvedu za potrebe države u vanrednom stanju i da im se plati po tržišnoj ceni. ne verujem da proizvodnja dušeka traje dve nedelje. sa druge strane građani sigurno neće povećati potražnju za dušecima u vreme vanrednog stanja, niti će nekome biti povređeno ustavno pravo što nije mogao da kupi dušek sada nago za par meseci. Edited April 2, 20205 yr by Ted
April 2, 20205 yr 15 minutes ago, Ted said: ljudi, zar je toliki problem da se obezbedi nekoliko hiljada dušeka, jastuka i ćebadi. zar je moguće da te stvari koštaju tako puno i da su deficitarne. po stanju u prodavnicama pre vanrednog stanja ne bih rekao da se radi o skupim i deficitarnim proizvodima. i ne moraju da se uvoze, domaća proizvodnja. Još više kocki, ćebadi, čaršava i kreveta imaš u vojnim magacinima, to je potpuno besplatno za državu.