Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Ted said:

znam, samo teško mi je da isključim zdrav razum i procesuiram informacije nekom drugom metodologijom

Znam. Ima teorija da je najpouzdaniji dokaz inteligencije sposobnost da se zacudis. To je odlicna vest za Bubu koja se zacudi nekoliko puta tokom dana.:D

Salu na stranu, u pravu je Buba. Svi provodimo dane u frekventnom kombinovanju hvatanja za glavu i rezignacije kad shvatis da nemas razloga da se hvatas za glavu jer si ovako nesto i ocekivao. Nada i strah, politicari nista drugo i ne generisu osim toga. Ovi nasi vise strah, necemu se nadaju valjda jos samo njihovi tvrdokorni glasaci.

Edited by harper

3 minutes ago, mraki said:

Nije samo on najavljivao, Kon i ekipa to stalno ponavljaju.

Bez obzira na sve, njegove reči još uvek imaju neku težinu.

Ma samo razmišljam naglas... sve mi je jasno.

Njegove reči imaju težinu u smislu nekih mera koje on lično donosi jer se on pita za sve tipa uvođenje vanrednog stanja.  Van toga, klasična psi laju karavani prolaze priča. 

Možda sam spominjao, ta laboratorija je otvarana[emoji769] jedno 5-6 puta...
Ja mislim da oni nikako ne mogu da privole nekog da potpiše da je to van Torlaka sve super i cakumpakum. Uprkos svemu.
Jbga lepo je pričati al kad treba da se potpiše, verovatno je malo i prpa...
No biće i to ako fokus grupe pokažu...

... Shiit has hit the fan...

I laiku je jasno da ovo nema veze sa zivotom...

Od kada su testovi, ko je testiran (da li samo oni koji imaju simptome, da li oni sa tezim, da li i oni sa laksim simptomima, da li i koliko medicinsko osoblje, da li su testirani kontakti zarazenih....?), koliko ljudi ispunjava uslove za testiranje, koji je procenat testiranih od onih koji ispunjavaju...

To je ono sto treba da nam saopsti krizni stab umesto toga sto nam saopstava kako je ova vlast od pamtiveka (otkad Dr pamti) jedina stala uz struku...bla, bla...

Za to vreme "zainteresovano" osoblje hitne pomoci u Nisu kupuje makse preko sindikata i administrativne zabrane do isteka zaliha (videli smo papir sa pecatom i potpisom, nije demantovano)...

12 minutes ago, SNARC said:

Jel bilo skoro da je manje od 20% testiranih pozitivno ? 

Cini mi se da je uvek kada bih ispratio sve cifre bilo oko cetvrtina ili trecina zarazenih.

Bilo je pre neki dan od 662 testirana 44 pozitivna.

Edited by Nesh

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo je primio tužnu vest da je njegov najbolji prijatelj iz detinjstva Vlada Bjelogrlić (45) preminuo od koronavirusa,

Vest o smrti prijatelja iz detinjstva sa kojim je zajedno odrastao u novobeogradskim lokovima, duboko je potresla predsednika Vučića, koji pred saradnicima nije krio suze".

Vise ne objavljuju koliko je obolelih po gradovima ili ja ne umem da pronadjem?

zabranili su da gradovi sami objavljuju svoje podatke, a centralni komitet ako se seti da objavi seti

10 minutes ago, napadaj said:

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo je primio tužnu vest da je njegov najbolji prijatelj iz detinjstva Vlada Bjelogrlić (45) preminuo od koronavirusa,

Vest o smrti prijatelja iz detinjstva sa kojim je zajedno odrastao u novobeogradskim lokovima, duboko je potresla predsednika Vučića, koji pred saradnicima nije krio suze".

Zanimljivo da je sad ok objaviti ime i prezime žrtve, lične podatke.

Juče su trubili o privatnosti onoliko.

• Author

Taj najbolji prijatelj je i brat Zorane Pavic, one pevaljke ili sta je vec

4 minutes ago, levi said:

zabranili su da gradovi sami objavljuju svoje podatke, a centralni komitet ako se seti da objavi seti

i onako nije qrcu vredelo, netacni podaci, pise jedno a lokalni  (gradske vlade) mediji objavili zvanicno drugi broj za 2 veci

Edited by InvisibleLight

3 minutes ago, Milosh76 said:

Taj najbolji prijatelj je i brat Zorane Pavic, one pevaljke ili sta je vec

zar nije rođaka dragana bjelogrlića? 

Sve i da večeras proglase 24/7 na 14 dana, to je kao da su sebi postavili tajmer posle koga virusa više biti neće. Mislim da kalkulišu sa tim šta posle tog roka, jer ako se broj zaraženih ne smanji drastično, čemu onda ta zabrana. Jedina opcija je da posle toga proglase pobedu, testova i ovo malo sto ima do tada će da potroše, sviraj kraj, idemo da dižemo džidipi