March 16, 20205 yr Da li vidite ogroman potencijal za zloupotrebu, mi smo ovde potpuno u prici jer imamo info kakav vecina nema, niti ce imati..sve od panike, stresa i ozbiljnosti je ono sto vide na kzs a tamo se slojevito vedri i oblaci
March 16, 20205 yr 30 minutes ago, djeneralche said: Gde je ova odluka? Ma ne postoji nijedna odluka, ovde se vlada preko konferencija sa stampu.
March 16, 20205 yr Naravno, ne može se dobiti odgovor na pitanje koliko testova ima... Edited March 16, 20205 yr by mraki
March 16, 20205 yr 18 minutes ago, Time Crisis said: Jel će Pošte raditi ili i njih zatvaraju? Po danas rečenom neće
March 16, 20205 yr Just now, mraki said: Naravno, ne može se dobiti odgovor na pitanje koliko testova ima... Sve je rekao osim onoga što ga je Sovilj pitao, koji broj banda
March 16, 20205 yr 21 minutes ago, Time Crisis said: Jel će Pošte raditi ili i njih zatvaraju? Bio danas u jednoj, koliko sam razumeo to je to za dogledno vreme.
March 16, 20205 yr Naravno, ne može se dobiti odgovor na pitanje koliko testova ima...Jbga mi to zapitkujemo zato što imamo posla sa lažovima i nesposobnjakovićima...Da su na vlasti iole normalni ljudi, rečeno da "ima dovoljno" bi bilo zadovoljavajuće.Iskreno mislim da niko nigde ne govori cifre... ... Shiit has hit the fan...
March 16, 20205 yr mi moramo da menjamo nacin kojim odredjujemo da li je neko bio u rizicnom kontaktu.