April 1, 20205 yr https://nova.rs/drustvo/kc-vojvodine-pred-pucanjem-bez-zastite-za-medicinske-sestre/ ovo vam je slika i prilika svih centara u Srbiji. Bukvalno, samo promenite ime grada i sve je isto. Ovi koji vode strašno improvizuju, odluke se menjaju po dva ili tri puta u toku dana. shta god da bude, ovo ce da prodje, jer sve prodje. posle toga, kad prestane strashno, mozda opameceni mozemo da se dogovorimo da u 21 veku nasred evrope probamo da zapochnemo neshto drugo. ne vishe ovo i ovako, nego neshto drugo.kao kad su vikinzi prestali da nose kape sa rogovima i postali shvedjani.figurativno. pitanje je to za kape sent from bubamoto
April 1, 20205 yr 8 minutes ago, Goranz said: Imaćeš neke druge probleme ali ćeš se barem rešiti ta dva. a ne! ja sam inpirisana srpskom pravoslavnom crkvom rešila da verujem da sam preležala koronu sredinom decembra. ostaću pri tome. ruke mirne.
April 1, 20205 yr smanjiti verovatnoću da se nađeš u poslednjoj eksel kolumni. ja po tome postupam ma šta rekli u szo maski imam par kom, nosim ih 4-5 sati kad dođem kući pošlricam asepsolom i bujrum sutra opet, ne operišem na otvorenom mozgu u poljskoj bolnici, možda je i do toga rukavice nosim, to nam daju u kombinatu. sovom pameti mi one deluju podjednako važne, bar u mom slučaju, ako ne i važnije ima i onih što ližu kapije u nadi da će im to pojačati spiritaulni imunitet sto ljudi, sto ćudi
April 1, 20205 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: smanjiti verovatnoću da se nađeš u poslednjoj eksel kolumni. ja po tome postupam ma šta rekli u szo +1 Ili neko moj zbog mene.
April 1, 20205 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: smanjiti verovatnoću da se nađeš u poslednjoj eksel kolumni. ja po tome postupam ma šta rekli u szo maski imam par kom, nosim ih 4-5 sati kad dođem kući pošlricam asepsolom i bujrum sutra opet, ne operišem na otvorenom mozgu u poljskoj bolnici, možda je i do toga rukavice nosim, to nam daju u kombinatu. sovom pameti mi one deluju podjednako važne, bar u mom slučaju, ako ne i važnije ima i onih što ližu kapije u nadi da će im to pojačati spiritaulni imunitet sto ljudi, sto ćudi Slažemo se tu, ja uopšte ne izlazim osim u radnju, lakše mi je tako nego da se smaram pola sata kad se vratim, kao što radim kad dođem iz radnje. Maski nema jebi ga, u radnji ne dišem, ne gledam pa šta mi bog da.
April 1, 20205 yr 12 minutes ago, Anonymous said: SZO (a ne ekspert sa CNN-a) i dalje smatra da maske ne treba nositi na ulici, Kinezi smatraju da treba. Debata je i dalje u toku. Onaj ko nosi masku treba da zna da je pravilno stavi, treba da je baci posle par sati nošenja, one šivene gluposti i marame preko lica neću ni da komentarišem. Ja bih je svakako nosio kad bi bilo da se kupi. Pisao sam vec.Pre pocetka korone ovakve maske smo kupovali u farbarama za 150-200 dinara.Ako se dobro secam poslednji put sam uspeo da je nadjem u farbari u prvoj polovini jaunuara.Nakon toga,ove maske su se prodavale po 1000 dinara na oglasima,a korona je jos bila daleko od nas.Dakle bilo je i onih koji su znali sta nas ceka pa su na vreme pokupovali.Na tv-u se prica o nekim milionima maski koje nam dolaze svaki dan ali ih izgelda nema.
April 1, 20205 yr 1 hour ago, levi said: a smrtnost u odnosu na broj izlečenih je ultimativni pokazatelj Ne znam koliko je to relevantan podatak sad, dok većina pacijenata još uvek ne spada ni u jednu od te dve kategorije. Jednom kad se sve ovo završi, to će biti isto što i broj umrlih u odnosu na registrovane.
April 1, 20205 yr 22 minutes ago, Tasha_B said: https://www.autonomija.info/policija-dosla-po-novinarku-portala-nova-rs-zbog-teksta-o-klinickom-centru-vojvodine.html
April 1, 20205 yr 1 minute ago, vememah said: Ozbiljno su krenuli đonom, sutra treba videti da li je išta ostalo od novinarske solidarnosti. Edited April 1, 20205 yr by Anonymous
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, vememah said: ...ovo je naznaka onog čega se plašim i što me ovih dana uznemirava više nego virus.
April 1, 20205 yr 12 minutes ago, Anonymous said: Ozbiljno su krenuli đonom, sutra treba videti da li je išta ostalo od novinarske solidarnosti. Nema nista,cenim ni da Zaklinu vise tamo necemo videti. Edited April 1, 20205 yr by Bogotac
April 1, 20205 yr 3 minutes ago, Tasha_B said: ...ovo je naznaka onog čega se plašim i što me ovih dana uznemirava više nego virus. Nije bilo za neočekivati, jadna žena. Ovo počinje opako da liči na '99-tu.
April 1, 20205 yr 15 minutes ago, mraki said: Ne znam koliko je to relevantan podatak sad, dok većina pacijenata još uvek ne spada ni u jednu od te dve kategorije. Jednom kad se sve ovo završi, to će biti isto što i broj umrlih u odnosu na registrovane. pa da, kao atp lista i atp trka, na kraju se izjednače ali evo Kina je dovela do pred kraj, njihovih 4% je blizu konačnog rezultata a Italija ne može da završi ispod 12% mrtvih, čak i ako bi svi trenutni ozdravili Edited April 1, 20205 yr by levi
April 1, 20205 yr 21 minutes ago, Bogotac said: Nema nista,cenim ni da Zaklinu vise tamo necemo videti. pa oni realno moraju da zatvore medije. ne samo shto ne znaju shta drugo, nego ni nemaju shta drugo.
April 1, 20205 yr 1 hour ago, gone fishing said: - zar maska ne izaziva maglenje cvikera zato je mnogi nose ispod nosa - ok ako rukavice sprečavaju nesvesno češkanje, mada nisam baš 100% siguran da je tako - oko rukavica, ne znam još nisam našao studiju koja ukazuje da se virus manje zadržava na gumi nego na koži ja za maglenje cvikera koristim stari trik za sirotilju, malo sapuna suvog pa uglancano veruj mi da rukavice sprečavaju, nisam ja Čadež pa da čačkam nos rukavicama na KZŠ sem toga u rukavicama ne mogu ni telefon da koristim pa ga tako neću u sred radnjej sa rukom na parama zgrabiti ko da mi biznis na berzi zavisi od javljaja. meni je sa rukavicama jednostavno nametnuto, skinuću ih ispred vraat , ne interesuje me koliko se virus zadržava na njima dok mi nije na rukama . na sreću imam 2 kutije jer sam ih i ranije kupoavla na kilo često mućkam sa bojama koješta 1 hour ago, gospa buba said: pobeleh ponavljajuci. sent from bubamoto Moja keva je uvela drakonske mere( bez ikakvog medecinskog znanja , svojim pravilima) u godinama kad je ocu bio imunitet na donjoj granici zbog bolesti, izuvala nas je i dezinfikovala kad dolazimo spolja a posebno iz stud doma i sve je stajalo na terasi dok se ne opere , ponavljala i ponavljala dok nismo utuvili, rezultat je da ćale nije fasovao nikad ni kijavicu pa sam sad lako ušla u taj mod, ona nije mnogo prestajala ni kad više nije moralo na drugoj strani, ovo sa zadržavanjem na 48 sati novinarki me je razbesnelo na nti. nekoliko lekara imam u familiji, znam šta imaju gde ili nemaju i odavno se pitam zašto ćute i pristaju. Pojma nemam da li ljudi generalno shvataju sa kakvim nakaznim sistemom imamo posla Edited April 1, 20205 yr by ljuttko