March 16, 20205 yr danas na poslu stigla isporuka Univerexport na vreme, doduše porudžbina od petka, pre uvođenja vanrednog stanja dostavljač u ful opremi, kao da je pošao da odvrće ventile ispod havarisanog reaktora
March 16, 20205 yr Dostavljači će i te kako biti potrebni u narednim danima i svakako je vrlo poželjno da ih se što manje zarazi.
March 16, 20205 yr 4 hours ago, InvisibleLight said: Kaze guzve na salterima, vazice stara Ja treba da registrujem kola Ja registrovao danas, bukvalno u minut do 12. Kažu mi iz agencije da od sutra nema registracije...
March 16, 20205 yr 1 hour ago, *edited by mod said: Izašao do bankomata na vrhu ulice i do idee malo ispod. cca 150m total. Da sam juče ustao iz kome ne bih primetio da je vanredno stanje na Zvezdari. Bulevarom I mojom ulicom piče kola redovno, bankomat daje pare i nema nikog ispred, u radnji nekoliko ljudi standardno 2-3 starija sugrađanina. Idea prima kartice. Što se tiče deviza za veće sume uvek mora da se prijavi, ali meni za podizanje suma ispod 1000 nikada nisu pravili problem. Sent from my H3213 using Tapatalk Ja sam podigao sa bankomata jutros bez problema. Nije ni reda bilo. EDIT: Bivša koleginica jutros sa dečkom doletela iz Londona. Na aerodromu su ih podelili u dva reda, po tome ko odakle dolazi, njenom redu nisu dali ništa osim usmenog saveta da se čuvaju, dok su ovima iz drugog reda izdavali rešenja o samoizolaciji. Edited March 16, 20205 yr by Ayatollah
March 16, 20205 yr Ljudiczna li neko šta se dogadja sa porodicama koje imaju decu koja ne idu u školu, a oba roditelja rade?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 16, 20205 yr 9 minutes ago, Krošek said: u zastitnom odelu, sve? to je jako dobro i ohrabrujuce. bez zezanja. nije baš profi skafander, ali neki kombinezon, maska, rukavice, kapa.. i rečeno im je da ne ulaze unutra, nego samo do vrata stana, kancelarije
March 16, 20205 yr 3 minutes ago, steins said: Ljudiczna li neko šta se dogadja sa porodicama koje imaju decu koja ne idu u školu, a oba roditelja rade? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Jedan dobija dozvolu da ne radi,za decu ispod 12god
March 16, 20205 yr Jedan dobija dozvolu da ne radi,za decu ispod 12godAko bi mogla, ili neko drugi, da mi kaže tačno gde to piše, značilo bi mi.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
March 16, 20205 yr 6 minutes ago, InvisibleLight said: Jedan dobija dozvolu da ne radi,za decu ispod 12god Gde je ova odluka?
March 16, 20205 yr nista jos nema od odluka, pustili su dan za privikavanje al mi to lose radimo i negiramo
March 16, 20205 yr Kod mene na poslu ( državna uprava ) se pravio spisak 60+ i ovo za decu, da bi se izdalo rešenje za rad od kuće. Caka je što u dopisu stoji da bi dobio neko to rešenje na konto dece, onaj drugi roditelj mora imati radnu obavezu. Stavili smo na spisak samo koleginicu čiji je muž vojno lice, pošto će on sigurno u jednom momentu biti pod nekim vidom radne obaveze. Još par njih sa malom decom...pa ko ih j..e otprilike.
March 16, 20205 yr 8 minutes ago, zoki said: Ako bi mogla, ili neko drugi, da mi kaže tačno gde to piše, značilo bi mi.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 8 minutes ago, djeneralche said: Gde je ova odluka? Mslila sam da je to generalno u javnom sektoru (to su nam jutros saopstili na sastanku) Plus da radnici preko 60god ne moraju dolaziti, kao i hronicni bolesnici(dijabetes i sl), najmladji su u nekom call centru a ostali rade neki minimum
March 16, 20205 yr 22 minutes ago, villiem said: pustili su dan za privikavanje al mi to lose radimo i negiramo Что посеешь – то и пожнешь.