April 1, 20205 yr 4 minutes ago, Uskebasi said: Imamo uvažene epidemiologe koji bespotrebno naručuju 5 miliona vakcina, ne budi i ti tzv. stručnjak, nego se prvo informiši da li je i koliko Kon imao udela u naručivanju vakcina
April 1, 20205 yr 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Uzasne brojke što? brojka smrtnih slučajeva i onih na respiratoru je loša.. ali broj zaraženih i nije toliko strašan. 160/800, mi tek treba da uđemo u peak..
April 1, 20205 yr Ja nisam stručan za to, niti me previše interesuje ko je konkretno bio taj koji je nabavljao vakcine, jer je neko sigurno to preporučio. Poenta je da ti stučnajci u sekundi prelaze put od najsmešnijeg virusa u istoriji, do svi će d' umremo scenaria. Od toga da nam treba 5 miliona vakcina, do toga da nam treba toplog čaja i hladne vode. Da deca treba da idu u skolu, da svi treba da sede kući... Jbg, ovako mogu i ja da dajem preporuke.
April 1, 20205 yr Beše Lo Zingaro svojevremeno pisao da je celo selo na severu Italije testirano na virus, i da je bilo mnogo asimptomatskih? Da li se zna koji je tačno bio njihov udeo?
April 1, 20205 yr 4 minutes ago, theanswer said: što? brojka smrtnih slučajeva i onih na respiratoru je loša.. ali broj zaraženih i nije toliko strašan. 160/800, mi tek treba da uđemo u peak.. Odnos zaraženi/testirani nam je jako loš.
April 1, 20205 yr 1 minute ago, Uskebasi said: Ja nisam stručan za to, niti me previše interesuje ko je konkretno bio taj koji je nabavljao vakcine, jer je neko sigurno to preporučio. Poenta je da ti stučnajci u sekundi prelaze put od najsmešnijeg virusa u istoriji, do svi će d' umremo scenaria. Od toga da nam treba 5 miliona vakcina, do toga da nam treba toplog čaja i hladne vode. Da deca treba da idu u skolu, da svi treba da sede kući... Jbg, ovako mogu i ja da dajem preporuke. Ne znam nista o tom poslu s vakcinama, van toga mislim da si malo prestrog. Hajde da je samo kod nas rasulo pa da upiremo prstom u nasu struku ali bolja situacija nije nigde. U stvari, negde jeste nesto bolja, negde je gora, ali nigde, pogotovo ne svuda osim kod nas, nije dobra. Ovo je jednostavno nov virus, manje-vise svuda su postojala i postoje mimoilazenja u struci o tome kakav mu je karakter i na koji nacin ga treba tretirati.
April 1, 20205 yr 16 minutes ago, ZerrorR said: Ženina sestra zove sva u panici posle konferencije... Prvo je dobila poruku od mtsa, a onda je gledala ovo. Sad je u fazonu : svi će dumremo! pa i ocemo
April 1, 20205 yr 1 minute ago, dillinger said: Odnos zaraženi/testirani nam je jako loš. Svakako među najgorima u Evropi, možda i najgori. Edited April 1, 20205 yr by vememah
April 1, 20205 yr Ima li neku ideju zašto se https://covid19.data.gov.rs/?fbclid=IwAR2E4Glv5JWrSbix1Gt-V4aOepORqkUELIX-WC0AZNvavGrX4yfRuuVB4q4 ne ažurira po opštinama? Da li se bilo kakvi testovi rade van Beograda u poslednja 3 dana?
April 1, 20205 yr 11 minutes ago, theanswer said: mi tek treba da uđemo u peak.. Skoro svi tek treba da uđu u peak sem Kine, Južne Koreje i Italije. Edited April 1, 20205 yr by vememah
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, vememah said: Svakako među najgorima u Evropi, možda i najgori. Ako testiraš sve teže slučajeve i i dalje ne radiš dovoljno testova van toga, taj procenat će da bude veći zar ne??
April 1, 20205 yr 5 minutes ago, Kampokei said: Beše Lo Zingaro svojevremeno pisao da je celo selo na severu Italije testirano na virus, i da je bilo mnogo asimptomatskih? Da li se zna koji je tačno bio njihov udeo? Selo Vò, jedno od prva 2 klastera, 3000 stanovnika. Svi testirani (jedini u Italiji). Od zarazenih skoro 75% je bilo asimptomaticno.
April 1, 20205 yr 14 minutes ago, theanswer said: što? brojka smrtnih slučajeva i onih na respiratoru je loša.. ali broj zaraženih i nije toliko strašan. 160/800, mi tek treba da uđemo u peak.. pa nije da nije, narocito imajuci u vidi da se testiraju ljudi koji su u probelmu. Mi rastemo, a npr slovenija je stabilna, testiraju mnogo vise. Cak je ocigledno da je i Kon zabrinut. Na sve to sistem uopste je funkcionise.
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, lo zingaro said: Selo Vò, jedno od prva 2 klastera, 3000 stanovnika. Svi testirani (jedini u Italiji). Od zarazenih skoro 75% je bilo asimptomaticno. a jel se zna koliko je od tih 25% sto su razvili simptome umrlo? pnu - ako su im svima bili dostupni respiratori il sta je vec trebalo
April 1, 20205 yr Eto nije vam valjala jedna I.Milošević sa Infektivne.Eto vam sad!Nego nisam razumeo onu što je pitala "za oca kolege koji je preminuo a nije u ovoj statistici" kako ona zna da nije u ovom broju? Negde objavljuju imena? ... Shiit has hit the fan...