March 16, 20205 yr samo malo upozorenje, @uros_s78 javlja kako su poceli da cesljaju drustvene mreze. traze ko dize paniku.
March 16, 20205 yr Just now, ZerrorR said: samo malo upozorenje, @uros_s78 javlja kako su poceli da cesljaju drustvene mreze. traze ko dize paniku. Ako je Uki onda je ozbiljno. On nikada ne dize paniku tek tako Hohohohohoho
March 16, 20205 yr 10 minutes ago, Bogotac said: Ok,pricamo sta ljudi rade,nikakva panika,ionako je ona vec tu,hreo ti to ili ne. "pricam samo sta ljudi rade" Lik vec 5 dana drvi o dizanju ustedjevine, razvija scenarije bankrota nemacke... Reci lepo, usro sam se, dizem paniku, ne mogu da je zadrzim za sebe i ovako mi je lakse kad vec ne mogu da budem odgovoran za sebe Edited March 16, 20205 yr by Ravanelli
March 16, 20205 yr 9 minutes ago, Bogotac said: Ok,pricamo sta ljudi rade,nikakva panika,ionako je ona vec tu,hreo ti to ili ne. sve ok. izvini, nervoza jbg samo polako
March 16, 20205 yr Just now, levi said: sve ok. izvini, nervoza jbg samo polako Ne znam sta se izvinjivas. Lik je vec danima doomsday prophet
March 16, 20205 yr 12 minutes ago, mraki said: Zlatu pada cena, ali ne bi trebala da padne toliko. Uvek je dobro diverzifikovati, ali ne vidim kako je sad keš rizičan. U ovakvim situacijama važi "cash is king" pravilo! Upravo. Nije lose mozda prebaciti neku cifru u gold bonds jer su najsigurnije da nece propasti. Taj Bogocev sto menja vecu cifru verovatno racuna da ce tokom krize i te akcije porasti pa moze na razlici fino da ucari bez da rizikuje
March 16, 20205 yr 38 minutes ago, Ravanelli said: "pricam samo sta ljudi rade" Lik vec 5 dana drvi o dizanju ustedjevine, razvija scenarije bankrota nemacke... Reci lepo, usro sam se, dizem paniku, ne mogu da je zadrzim za sebe i ovako mi je lakse kad vec ne mogu da budem odgovoran za sebe Jok,prvo pricamo o onome sta se desava,kao sto je anonimus rekao,ako dodje do propasti ,te pare nece vredeti nista, Edited March 16, 20205 yr by Hamlet Strašni
March 16, 20205 yr https://nova.rs/hronika/soping-pulmologu-treba-da-sudi-lekarska-komora0pingpoziv-u-soping-nije Priprema se zrtveno jagnje (idiot)
March 16, 20205 yr kako stojimo sa nasim online prodavnicama. vidim na ideinom sajtu dostava zauzeta u narednih 7 dana (i sto kreteni ne angažuju jos ljudi?)
March 16, 20205 yr Just now, ZerrorR said: kako stojimo sa nasim online prodavnicama. vidim na ideinom sajtu dostava zauzeta u narednih 7 dana (i sto kreteni ne angažuju jos ljudi?) danas sam poručio iz univerexporta, izvinjavaju se na dugom čekanju zbog navale, dostaviće paket u petak. srećom drugar je danas iskočio sa ženom pa nam je doneo većinu stvari sa spiska. a što ne angažuju veći broj ljudi, sigurno neće zapošljavati nove sada, jedino možda da prebace neke iz drugih sektora.