Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, levi said:

kako smara Žaklina sa ovim što ih tera da se kao nešto  pravdaju, umesto da proba da izvuče što više informacija

jako je bitno šta ova doktorka misli o poruci koja je poslata

pa bitno je da se vidi da li smeju da kazu sta misle ili paze sta ce reci da ne dodju u koliziju s postupcima vlasti

a s tim u vezi da li da im verujemo il ne

Da, bitno je šta psihijatar misli o tome, zato je i u tom timu. Mora da zna kakav će psihički efekat biti kada se pošalje takva sramotna poruka.

3 minutes ago, levi said:

kako smara Žaklina sa ovim što ih tera da se kao nešto  pravdaju, umesto da proba da izvuče što više informacija

jako je bitno šta ova doktorka misli o poruci koja je poslata

Bitno je jako jer brani neodbranjivo, poruka je u suprotnosti sa svim što struka priča.

Svilen narod...

Doduse, ja ne znam nikog ko se uznemirio... Samo je Zaklina malo nadrkana...

E sad sto zbog kvasca odlepe...

Ala je gadna ova psihijatrica

jbt ova psihijatrica ko da je slala ovu glupavu poruku

Edited by Ravanelli

Sad jedni drugima postavljaju pitanja, a ne novinari.

Edited by garmonbozia

A koju ste poruku dobili?

Ja bih pito sta to braca Hrvati rade pa imaju bolje rezultate?

I sta da ne radimo ko Rumuni?

Slovenci, oni su sampioni.

5 minutes ago, mraki said:

Bitno je jako jer brani neodbranjivo, poruka je u suprotnosti sa svim što struka priča.

da, ali već je pričala o tome, a Žaxi  forsira da se vrate na to, iako je već dobila odgovor na 9 od 10 pitanja koje je postavila. i insistira i na 10-tom, čija je informativnost zanemarljiva

Edited by levi

Kako je loša jbt

Just now, hefaca said:

Svilen narod...

Doduse, ja ne znam nikog ko se uznemirio... Samo je Zaklina malo nadrkana...

E sad sto zbog kvasca odlepe...

imash npr masu maloletnih osoba (chitaj dece) koja vec boluju od bolesti koje se leche kilavo, ili ne leche u srbiji ili nigde, od kojih se uredno umire i bez korone. koja to znaju i ne treba im josh besmislenog radikalskog zajebavanja samo zato shto je neki splavar upro u send all.

dogovorismo se onomad da chuvamo najslabije medju nama. chuvanje nije samo da peresh ruke i ne dash im napolje.

Ali on ne zna nikog... :fantom:

au, kako loša konferencija