April 1, 20205 yr Just now, levi said: kako smara Žaklina sa ovim što ih tera da se kao nešto pravdaju, umesto da proba da izvuče što više informacija jako je bitno šta ova doktorka misli o poruci koja je poslata pa bitno je da se vidi da li smeju da kazu sta misle ili paze sta ce reci da ne dodju u koliziju s postupcima vlasti a s tim u vezi da li da im verujemo il ne
April 1, 20205 yr Da, bitno je šta psihijatar misli o tome, zato je i u tom timu. Mora da zna kakav će psihički efekat biti kada se pošalje takva sramotna poruka.
April 1, 20205 yr 3 minutes ago, levi said: kako smara Žaklina sa ovim što ih tera da se kao nešto pravdaju, umesto da proba da izvuče što više informacija jako je bitno šta ova doktorka misli o poruci koja je poslata Bitno je jako jer brani neodbranjivo, poruka je u suprotnosti sa svim što struka priča.
April 1, 20205 yr Svilen narod... Doduse, ja ne znam nikog ko se uznemirio... Samo je Zaklina malo nadrkana... E sad sto zbog kvasca odlepe...
April 1, 20205 yr jbt ova psihijatrica ko da je slala ovu glupavu poruku Edited April 1, 20205 yr by Ravanelli
April 1, 20205 yr Sad jedni drugima postavljaju pitanja, a ne novinari. Edited April 1, 20205 yr by garmonbozia
April 1, 20205 yr Ja bih pito sta to braca Hrvati rade pa imaju bolje rezultate? I sta da ne radimo ko Rumuni?
April 1, 20205 yr 5 minutes ago, mraki said: Bitno je jako jer brani neodbranjivo, poruka je u suprotnosti sa svim što struka priča. da, ali već je pričala o tome, a Žaxi forsira da se vrate na to, iako je već dobila odgovor na 9 od 10 pitanja koje je postavila. i insistira i na 10-tom, čija je informativnost zanemarljiva Edited April 1, 20205 yr by levi
April 1, 20205 yr Just now, hefaca said: Svilen narod... Doduse, ja ne znam nikog ko se uznemirio... Samo je Zaklina malo nadrkana... E sad sto zbog kvasca odlepe... imash npr masu maloletnih osoba (chitaj dece) koja vec boluju od bolesti koje se leche kilavo, ili ne leche u srbiji ili nigde, od kojih se uredno umire i bez korone. koja to znaju i ne treba im josh besmislenog radikalskog zajebavanja samo zato shto je neki splavar upro u send all. dogovorismo se onomad da chuvamo najslabije medju nama. chuvanje nije samo da peresh ruke i ne dash im napolje.