April 1, 20205 yr 4 minutes ago, InvisibleLight said: shrinkica izvodi nemogucu akrobatiku da opravda sms poruke iako sve vreme prica da se ne sme paniciti aj nek neko kaze nesto i neutralno bar a ne da pokriva vlast stagod uradi pri tome titraju decu, te pazi kako im se obracash, te pazi da ih ne uvredish, te prava i materine, a onda random svi lepo poruku. mogli su i onu jednu koju moj otac rado koristi, shto kolevka zaljulja, motika zakopa. izmedju zivite zdravo i ne izlazite iz kuce. vash covid19. i shta je ono bilo jucherashnje ludenje, kaze li ko? Edited April 1, 20205 yr by gospa buba
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: Kon se solidarisao sa Stevanovićem nista gore od strukovne solidarnosti uvek i za sve @gospa buba kolevka-motika, poznato mi to iz okruzenja Edited April 1, 20205 yr by InvisibleLight
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: nista gore od strukovne solidarnosti uvek i za sve inzenjeri se nikad ne drze zajedno edip@invizibl. naravno, dolazi od preko reke Edited April 1, 20205 yr by gospa buba
April 1, 20205 yr Jebote tek sa ovakvim pitanjima vidiš koliko oni ustvari niau ni organizovani ni informisani.Pa vibste članovi krizne grupe, morate da imate.apsolutno informacijeПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 1, 20205 yr opet zagusenjeeeeeeee zovite vodoinstalatera najvise volim kad kisicka polusapatom dodaje 'tako je' dok kon prica
April 1, 20205 yr 5 minutes ago, gospa buba said: pri tome titraju decu, te pazi kako im se obracash, te pazi da ih ne uvredish, te prava i materine, a onda random svi lepo poruku. mogli su i onu jednu koju moj otac rado koristi, shto kolevka zaljulja, motika zakopa. izmedju zivite zdravo i ne izlazite iz kuce. vash covid19. odlicno!
April 1, 20205 yr A i izvor je "rekli nam putnici, sto bi lagali"... Pa jbt nije ovo univerzijada ili kupusijada da je vrh organizujes... Zaklina nadrkano... Lepo je spuste...
April 1, 20205 yr kako smara Žaklina sa ovim što ih tera da se kao nešto pravdaju, umesto da proba da izvuče što više informacija jako je bitno šta ova doktorka misli o poruci koja je poslata Edited April 1, 20205 yr by levi