Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ovo pitanje za kosovo...

Da. Dobra pitanja

Meni je poruka stigla tek danas oko pola dva.

6 minutes ago, renne said:

Kaže povećaće se broj testiranih

Koji put to kažu? Trebalo je brojati.

Poruka je za one koji ne prate tv i internet a u poruci se upozorava na italijanski i spanski scenario.

2 minutes ago, Skyhighatrist said:

Al' samo za mts pretplatnike bez TVa, mi ostali nismo dobili...

Ostali smo dobri, ovi sa mtsa se ne pridrzavaju mera i prave probleme predsedniku, zato im salju poruke. :dry:

4 minutes ago, steins said:

Priznajem da su mene zbunili sa demantijima. :unsure:

Izgleda da su odredili milfaru za polnu egzekuciju. Idu pitanja koja su neprijatna.
Sa izuzetkom ove glupače sa Kosova

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Imaš dve vrste poruka, prvo je panični sms od kriznog štaba poslat mts korisnicima, iza toga stoje.

Drugo je nešto što je kružilo Viberom i društvenim mrežama, navodno izvor iz mupa, o uvodjenju 24h policijskog, to su demantovali.

Edited by mraki

Ocekujem sledece pitanje "svi znamo da je Djilas peder i da guzi Solaka pa koliko homoseksualizam utice na sirenje virusa i smanjenje imunog sistema, zelim strucni odgovor" - od lujke sa Kosova

Edited by Tutankamon

2 hours ago, Anonymous said:

Ali ministarstvo odbrane u današnjem saopštenju kaže da ima tople vode. Šta ima da se rešava?

A Kon juče da neće moći da se reši. Ne znam, a ni oni očigledno, ali to smo znali. 

Al' samo za mts pretplatnike bez TVa, mi ostali nismo dobili...

Stiglo i na prepaid, u romingu.
228b17d9de80931b38e87c008977fc86.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Srbi sa KiM su zadržali solidarnost i mentalno zdravlje, a nekima u gradovima je teško da ostanu 24h u 4 zida.:wacko: (konstatacija novinarke sa KiM)

Edited by Malkmus

dogovorena pitanja da malo mile™ smiri guzicu

Edited by Ravanelli

Kaže moralo se krenuti na domove zdravlja, nije se više moglo izdržati

Just now, Malkmus said:

Srbi sa KiM su zadržali solidarnost i mentalno zdravlje, a nekima u gradovima je teško da ostanu 24h u 4 zida.:wacko: (konstatcija novinarke sa KiM)

Odvratno.

Njima nisu bile strašne brojke kad su radili po 30 testova dnevno i imali tipa 28 zaraženih.

Sad dižu paniku. Mora da  su im jaja u procepu.