April 1, 20205 yr sad moze i pitanja i sve, ko mila mara su kakav preokret u obracanju a nije neki mnogo bolji rezultat ni u pozitivnim ni urmlima neko im rekao da promene nastup, pogotovo sto je pshio urzokovao one silne redove i guzve u supermarketima juce i prekjuce
April 1, 20205 yr Just now, steins said: Znaci ipak jeste išla poruka Pa kako nije? Niko nije to ni pokušao demantovati...
April 1, 20205 yr 1 minute ago, renne said: Kaže nije tela da širi paniku, nego za one koji nemaju tv Al' samo za mts pretplatnike bez TVa, mi ostali nismo dobili...
April 1, 20205 yr Pa kako nije? Niko nije to ni pokušao demantovati...Priznajem da su mene zbunili sa demantijima. Izgleda da su odredili milfaru za polnu egzekuciju. Idu pitanja koja su neprijatna.Sa izuzetkom ove glupače sa KosovaПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 1, 20205 yr pristojan sam čovek pa neću da psujem ali ću da poželim u političkom i zdravstvenom smislu sve najgore lažnom doktoru siniši malom, Njoj i Njemu. danas je potomak nama u egzilu doneo provijant iz lazarevca. između ostalog 10 maski. rukavica nije bilo. pogledao sam račun, bilo je tu još raznih lekarija i videh da se na maske koje su sada nasušna potreba, za čiju se upotrebu preklinju ljudi, koje su koliko znam dobijene iz donacija NAPLAĆUJE PDV OD 20%. neka crknu, bukvalno. Edited April 1, 20205 yr by djordje geprat
April 1, 20205 yr Kontam da je to za SMS bio drill, i tipa ono kao kad nosite dve stvari u ruci da jednu bacite u smeće pa bacite pogrešno, tako je i ovo neko poslao svima.
April 1, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ovo za respiratore... A ovi naši kao da je to božanska sprava... ... Shiit has hit the fan... respirator je masina koje ce samo™ da dise umesto pacijenta, i to je uredu kad se radi hirurska intervencija, kada je pacijent u komi etc, ali pluca su tada zdrava.. ovde je suprotna situacija, alveole nisu zdrave, tj po narodski pluca ne rade, a s obzirom da je na respiratoru periferna zasicenost kiseonikom od 93%, vise od 25 disanja u minuti i ubrzani rad srca od 100-110, dalje implicira da respirator u neku reku samo ubrzava neodlozno, i da se vise od 50% nece izvuci.. 1 hour ago, Caligula said: Spasi poneki zivot ali je daleko od garancije bilo kakve. Racunam da je do ranog otkrivanja i brze terapije, pa ko se izvuce izvuce se. Inace ako vec ozbiljno zahvati pluca (kako sam citao) ni ona eksperimentalna terapija (HIV, antimalarijska, antibiotici plus) ne pomaze. Testiranje, testiranje, testiranje - i za spasavanje zivota i za suzbijanje zaraze. Mi sve radimo suprotno. U Hrvatskoj uveli testiranje iz automobila, dodjes autom i kroz prozor ti uzmu bris. Drive in. Ne samo u Hrvatskoj naravno, ali oni su nam najblizi. ovde je najvece pitanje, dal je who svima prepisala taj pattern, sto moze da objasni ovoliku smrtnost ili se ipak svaki pacijent analizira sam za sebe, jer kombinacije antibiotika sa hiv lekovima, moze i od osrednjih slucajeva da napravi kriticne, posto je vecina tih hiv lekova toksicna, i u kombinaciji sa mixom antibiotica, pa jos i interferona, pravi vise stete nego koristi.. long story short, who mi je malo je reci fishy