Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Aleksija said:

prica komsinica, radi u socijalnom. jutros posla na posao, razmislja kako ce joj biti rastereceniji dan, nema penzosa, kad tamo - ispred kancelarije 5-6 najstarijih sugradjana, niko ispod 75, jos ni radno vreme nije pocelo. pita ona njih "pa dobro, sta cete jutros ovde, je li predsednik sinoc rekao...".

jedan cica joj samo lakonski odgovorio "jedi govna" i okupljanje se nastavilo...

Zato i zatvaraju saltere,ogroman broj u Srbiji su sujetni i polupismeni ljudi,svako na svoj nacin,stariji umeju da budu uzasno neprijatni kada shvate da nije kako je neko na jebenom rts ili pinku rekao.

5 minutes ago, Bogotac said:

Zavisi,jutros ortak od sestre koji ima veliku firmu pretvorio povecu sumu u eurima u zlato.Svako razmislja drugacije.

Taj je pametan u pizdu materinu.

7 minutes ago, Host said:

Od kad mu je bila stednja na racunu? Sto nije podigao novac recimo '98?

Pitacu,pa cu ti reci,znam da je toliko izgubio kad je bilo ono sa 4 banke i Dinkicem,takodje znamo par ljudi licno koji se nikada nisu od toga oporavili,imali su mnogo vece sume u tim bankama,dinara nikada nisu videli,bile su ti i neke tuzbe,dzabe.jedan od njih je sada u inostranstvu,radi i dalje,nikada nogom nije vise krocio u zemlju,niti ce,barem tako kaze,prodao ovde kucu,i ne predstavlja se vise kao Srbin,bego kad ga pitaju,sta je po nacionalnosti,on kaze Amerikanac,iz revolta posto je izgubio preko 50k,ne znam tacnu cifru,plus su ga napusili ovde kad je tuzio.Srbistan.

Edited by Bogotac

4 minutes ago, Anonymous said:

Taj je pametan u pizdu materinu.

Pojma nemam kako to ide,nisam u tim vodama,video sam u menjacnici da neku menjaju euro u dolare.

Edited by Bogotac

Mislim, da je kupio toalet papir na veliko razumeo bih.

4 minutes ago, Aleksija said:

prica komsinica, radi u socijalnom. jutros posla na posao, razmislja kako ce joj biti rastereceniji dan, nema penzosa, kad tamo - ispred kancelarije 5-6 najstarijih sugradjana, niko ispod 75, jos ni radno vreme nije pocelo. pita ona njih "pa dobro, sta cete jutros ovde, je li predsednik sinoc rekao...".

jedan cica joj samo lakonski odgovorio "jedi govna" i okupljanje se nastavilo...

Na užičkom se valjda kaže: "Ne sviraj q"...

:sleep:

A ovo za pražnjenje banaka i bankomata - ne treba se oslanjati samo na kartice, potpuno je ok da se ima malo veća količina gotovine kod sebe. A to što su se ljudi istripovali pa podižu sve dobrim delom ide na dušu pajserima koji su se do pre par dana pravili da je sve u redu, a danas su poslali šmajsere u Knez Mihajlovu.

Smaras s tim parama, bez zezanja. 

Just now, Bogotac said:

Pojma nemam kako to ide,nisam u tim vodama,video sam u menhacnjici da neku menjaju euro u dolare.

nisi u tim vodama, a pišeš isključivo o tome. mogao bi malo da smanjiš širenje panike  kad već nisi u vodama

Neka bude i ovde, čisto da i oni koji ne gledaju političke teme vide da ovi nisu nimalo blesavi kad su njihove guzice u pitanju.

1 minute ago, levi said:

nisi u tim vodama, a pišeš isključivo o tome. mogao bi malo da smanjiš širenje panike  kad već nisi u vodama

Ok,pricamo sta ljudi rade,nikakva panika,ionako je ona vec tu,hreo ti to ili ne.

Stigli su da odštampaju i jednokratne kombinezone ''za našu decu''?! Au.

Zlatu pada cena, ali ne bi trebala da padne toliko. Uvek je dobro diverzifikovati, ali ne vidim kako je sad keš rizičan. U ovakvim situacijama važi "cash is king" pravilo!

Šta je bilo sa Dinkićem i 4 banke, ja sam to totalno zaboravio? :huh:

Ima dosta ovakvih ponuda. Ovo onaj pevac?
1 minute ago, Bogotac said:

Nose svi maske i rukavice,pustaju po dvoje u banku.

Pokušavaju da u herojstvu dosegnu radnike Pošte koji se, samopregorno i bez maski i rukavica, trude da ostave lični pečat na svakom deliću papira koji vraćaju klijentima, ali u tome teško da će uspeti.

UšćeFB_IMG_1584372841723.jpg