April 1, 20205 yr Quote Državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Branislav Blažić preminuo je danas pre podne od korona virusa, potvrdio je za Kurir ministar zaštite životne sredine Goran Trivan. kurir.rs/vesti/drustvo/3439053/prva-smrt-od-korone-u-vladi-srbije-preminuo-drzavni-sekretar
April 1, 20205 yr mema graškaKo se uzelio graska ima na Sajmu u subotu za rucak. Sad dok nije guzva mozda budu davali i repete.
April 1, 20205 yr 3 minutes ago, gospa buba said: subotom grashak??? grashak mora biti chetvrtkom! sent from bubamoto ahaha i kod mojih je bio četvrtkom, al u saradnji sa boranijom. sestra i ja smo mogli da odaberemo po jedno jelo koje nećemo da jedemo, tako da je mater četvrtkom spremala grašak & boraniju
April 1, 20205 yr 14 minutes ago, vememah said: kurir.rs/vesti/drustvo/3439053/prva-smrt-od-korone-u-vladi-srbije-preminuo-drzavni-sekretar I on medicinski radnik jbt (po vokaciji) OK, cisto da rascistimo sa time da neki dobijaju full medicinsku pomoc a neki ne i da to pravi neku bitnu razliku - ocigledno je do imuniteta i da samo u sopstveni imunitet treba da se uzdamo. Ko do respiratora dodje, sanse su mu manje od 50% kako kaze statistika. Edited April 1, 20205 yr by Caligula
April 1, 20205 yr ahaha i kod mojih je bio četvrtkom, al u saradnji sa boranijom. sestra i ja smo mogli da odaberemo po jedno jelo koje nećemo da jedemo, tako da je mater četvrtkom spremala grašak & boranijuI grašak i boranija,a?Buržuji.[emoji35]Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 1, 20205 yr ahaha i kod mojih je bio četvrtkom, al u saradnji sa boranijom. sestra i ja smo mogli da odaberemo po jedno jelo koje nećemo da jedemo, tako da je mater četvrtkom spremala grašak & boranijugrashak i fashirana loptica mislim da su bili na meniju kcs chetvrtkom, ali nisam sigurna sad sent from bubamoto
April 1, 20205 yr Ovo za respiratore... A ovi naši kao da je to božanska sprava... ... Shiit has hit the fan...
April 1, 20205 yr pon - otpatci od vikenda uto, sre - pasulj čet - grašak/boranija pet - pile & krompir
April 1, 20205 yr pon - otpatci od vikenda uto, sre - pasulj čet - grašak/boranija pet - pile & krompir komunizam, jeste. mi smo imali i rezanaca, jer smo pola prechani [emoji38]ol:nek nas teraju odavde sent from bubamoto
April 1, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ovo za respiratore... A ovi naši kao da je to božanska sprava... Spasi poneki zivot ali je daleko od garancije bilo kakve. Racunam da je do ranog otkrivanja i brze terapije, pa ko se izvuce izvuce se. Inace ako vec ozbiljno zahvati pluca (kako sam citao) ni ona eksperimentalna terapija (HIV, antimalarijska, antibiotici plus) ne pomaze. Testiranje, testiranje, testiranje - i za spasavanje zivota i za suzbijanje zaraze. Mi sve radimo suprotno. U Hrvatskoj uveli testiranje iz automobila, dodjes autom i kroz prozor ti uzmu bris. Drive in. Ne samo u Hrvatskoj naravno, ali oni su nam najblizi.
April 1, 20205 yr 5 minutes ago, gospa buba said: komunizam, jeste. mi smo imali i rezanaca, jer smo pola prechani ol: nek nas teraju odavde sent from bubamoto a rinflajš sa sosom od mirođije