Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Branislav Blažić preminuo je danas pre podne od korona virusa, potvrdio je za Kurir ministar zaštite životne sredine Goran Trivan.

kurir.rs/vesti/drustvo/3439053/prva-smrt-od-korone-u-vladi-srbije-preminuo-drzavni-sekretar

on bese iz kikinde, tamo se zarazio?

mema graška

Ko se uzelio graska ima na Sajmu u subotu za rucak. Sad dok nije guzva mozda budu davali i repete.

subotom grashak???
grashak mora biti chetvrtkom!

sent from bubamoto

4 minutes ago, InvisibleLight said:

on bese iz kikinde, tamo se zarazio?

Da

subotom grashak???

sent from bubamoto

podnesi Podnesak
3 minutes ago, gospa buba said:

subotom grashak???

sent from bubamoto

ahaha

i kod mojih je bio četvrtkom, al u saradnji sa boranijom. sestra i ja smo mogli da odaberemo po jedno jelo koje nećemo da jedemo, tako da je mater četvrtkom spremala grašak & boraniju

14 minutes ago, vememah said:

kurir.rs/vesti/drustvo/3439053/prva-smrt-od-korone-u-vladi-srbije-preminuo-drzavni-sekretar

I on medicinski radnik jbt (po vokaciji)

OK, cisto da rascistimo sa time da neki dobijaju full medicinsku pomoc a neki ne i da to pravi neku bitnu razliku - ocigledno je do imuniteta i da samo u sopstveni imunitet treba da se uzdamo. Ko do respiratora dodje, sanse su mu manje od 50% kako kaze statistika.

Edited by Caligula

ahaha

i kod mojih je bio četvrtkom, al u saradnji sa boranijom. sestra i ja smo mogli da odaberemo po jedno jelo koje nećemo da jedemo, tako da je mater četvrtkom spremala grašak & boraniju
I grašak i boranija,a?
Buržuji.[emoji35]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

ahaha

grashak i fashirana loptica mislim da su bili na meniju kcs chetvrtkom, ali nisam sigurna sad :hihi:

sent from bubamoto

Ovo za respiratore... A ovi naši kao da je to božanska sprava...

... Shiit has hit the fan...

pon - otpatci od vikenda

uto, sre - pasulj

čet - grašak/boranija

pet - pile & krompir

pon - otpatci od vikenda
uto, sre - pasulj
čet - grašak/boranija
pet - pile & krompir

komunizam, jeste. mi smo imali i rezanaca, jer smo pola prechani [emoji38]ol:

nek nas teraju odavde :dry:

sent from bubamoto

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Ovo za respiratore... A ovi naši kao da je to božanska sprava...

Spasi poneki zivot ali je daleko od garancije bilo kakve.

Racunam da je do ranog otkrivanja i brze terapije, pa ko se izvuce izvuce se. Inace ako vec ozbiljno zahvati pluca (kako sam citao) ni ona eksperimentalna terapija (HIV, antimalarijska, antibiotici plus) ne pomaze.

Testiranje, testiranje, testiranje - i za spasavanje zivota i za suzbijanje zaraze. Mi sve radimo suprotno. U Hrvatskoj uveli testiranje iz automobila, dodjes autom i kroz prozor ti uzmu bris. Drive in. Ne samo u Hrvatskoj naravno, ali oni su nam najblizi.

5 minutes ago, gospa buba said:

komunizam, jeste. mi smo imali i rezanaca, jer smo pola prechani emoji38.pngol:

nek nas teraju odavde :dry:

sent from bubamoto

a rinflajš sa sosom od mirođije :happy: