Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Neka lizu kasiku.

2 minutes ago, ZerrorR said:

Šta će ovi koji poste?  Ili ne smeju mleko, ili ne smeju masno, ili ne smeju slano? 

Ted je već napisao podnesak za vegansku zajednicu u Srbiji.

I vegani, i vegani. :sad:

@Goranz Preteče me.

Edited by JozoMujica

1 hour ago, Milosh76 said:

Nastavak izvestaja iz Merkatora.. Pustaju 15ak ljudi, unutra prilicna guzva. Na mesu pogotovo. Nema guranja i nervoze, samousluzna kasa prazna!

U BENU apoteci max 2 ceka napolju, pustaju po dvoje, imaju 2 saltera.

Rukavica, alkohola, maski i sl nema, naravno.

OGRANIČENjE kretanja u periodu od podneva ili 13 sati do pet ujutru - mogla da bude sledeća, oštrija mera u borbi protiv virusa korona - saznaju nezvanično "Novosti".

To bi, praktično, bio međukorak do eventualnog uvođenja danonoćnog policijskog časa, kao jedne od najrigoroznijih mera u bici za suzbijanje zaraze, koju je kao krajnju mogućnost pomenuo šef države Aleksandar Vučić, u slučaju da se nastavi neodgovorno ponašanje građana i ignorisanje apela zvaničnika i lekara da ostanu kod kuće.

Zar su toliki debili da ne znaju da koriste samouslužnu kasu?

I posle se čudimo što je vučić na vlasti. Procenat stanovništva koji ne znaju da uključe mozak je očigledno enormno visok.

Samouslužnu kasu koju svi pipaju, kijaju na nju itd. ??

Glede jelovnika.
Ne čitate pažljivo: Hleb, džem, voće, salate, pire, za nevegane med, sardine i tunjevina još. A Kon je urgirao za pojačanje čajeva.

Edited by variola

Ako se dosad nisu susreli s takvom kašom, ne treba ni očekivati da znaju, zato onaj čuvar treba da usmjerava ljude.

10 minutes ago, JozoMujica said:

I vegani, i vegani. :sad:

@Goranz Preteče me.

3c5e23514dce239bda99a236f92493271.jpg

1 hour ago, Ayatollah said:

Na kraju će naše mere biti ubedljivo najrestriktivnije u celoj Evropi, a imaćemo verovatno najgori ishod pandemije od svih u okruženju, ne računajući Italiju. Kao i obično.

Da. A kako onda Madjarska, koja nije uvela policijski cas, preporucili bolesnima i ugrozenima, ma ni blizu ovakvih zabrana kao ovde,  da ne izlaze, ljudi rade od kuce itd. ima duplo manje zarezenih nego Srbija? Kako?

ed: da deluju disciplinovanije, to stoji

Edited by Alfa

Ja recimo nikada nisam koristio neku. U Jagodini nisam ni video tako nesto kao opciju. Samousluzna kasa.

Edited by Miljenko

3 minutes ago, Miljenko said:

Ja recimo nikada nisam koristio neku. U Jagodini nisam ni video tako nesto kao opciju. Samousluzna kasa.

Tumbleweed GIF - Find & Share on GIPHY

24 minutes ago, variola said:

Ima li na kraju te tople vode i tuševa? Mislim, tople vode je u toaletima bilo uvek valjda.

bilo je juče u dnevniku, uključio se preko telefona pacijent odande. rekao je da greju vodu na radijatorima u flaše, pa se polivaju u veceima. tako je bilo juče.

što se tiče vecea, sećam se zbog sajma knjiga, relativno su novi i ok, ima puno lavaboa i jedno dvadesetak kabina u dva u reda. nove su sanitarije. ne sećam se da li je bilo tople vode. pod uslovom da koriste te...

jel ima ona varijanta ko ne uzima marendu da mu daju šteku cigara nedeljno?

3 minutes ago, slepa živana said:

sećam se zbog sajma knjiga, relativno su novi i ok, ima puno lavaboa i jedno dvadesetak kabina u dva u reda. nove su sanitarije. ne sećam se da li je bilo tople vode. pod uslovom da koriste te...

i ja sam tamo jedino za sajam knjiga bio, istina uvek išao u halu 4 (manja gužva) i uvek je u toaletima bilo tople vode.

• Author
20 minutes ago, BlackGeorge said:

Zar su toliki debili da ne znaju da koriste samouslužnu kasu?

Cuti, meni odgovara da ne cekam pola sata i da mi prodavacica ispipava svaki proizvod. Ovako "rizikujem" dok klikcem po tacskrinu 2 ili 3 puta i kad unosim PIN.

Sto ih manje koristi bankomate i samousluzne kase, meni bolje :D