April 1, 20205 yr 2 minutes ago, ZerrorR said: Šta će ovi koji poste? Ili ne smeju mleko, ili ne smeju masno, ili ne smeju slano? Ted je već napisao podnesak za vegansku zajednicu u Srbiji.
April 1, 20205 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Nastavak izvestaja iz Merkatora.. Pustaju 15ak ljudi, unutra prilicna guzva. Na mesu pogotovo. Nema guranja i nervoze, samousluzna kasa prazna! U BENU apoteci max 2 ceka napolju, pustaju po dvoje, imaju 2 saltera. Rukavica, alkohola, maski i sl nema, naravno. OGRANIČENjE kretanja u periodu od podneva ili 13 sati do pet ujutru - mogla da bude sledeća, oštrija mera u borbi protiv virusa korona - saznaju nezvanično "Novosti". To bi, praktično, bio međukorak do eventualnog uvođenja danonoćnog policijskog časa, kao jedne od najrigoroznijih mera u bici za suzbijanje zaraze, koju je kao krajnju mogućnost pomenuo šef države Aleksandar Vučić, u slučaju da se nastavi neodgovorno ponašanje građana i ignorisanje apela zvaničnika i lekara da ostanu kod kuće. Zar su toliki debili da ne znaju da koriste samouslužnu kasu? I posle se čudimo što je vučić na vlasti. Procenat stanovništva koji ne znaju da uključe mozak je očigledno enormno visok.
April 1, 20205 yr Glede jelovnika. Ne čitate pažljivo: Hleb, džem, voće, salate, pire, za nevegane med, sardine i tunjevina još. A Kon je urgirao za pojačanje čajeva. Edited April 1, 20205 yr by variola
April 1, 20205 yr Ako se dosad nisu susreli s takvom kašom, ne treba ni očekivati da znaju, zato onaj čuvar treba da usmjerava ljude.
April 1, 20205 yr 1 hour ago, Ayatollah said: Na kraju će naše mere biti ubedljivo najrestriktivnije u celoj Evropi, a imaćemo verovatno najgori ishod pandemije od svih u okruženju, ne računajući Italiju. Kao i obično. Da. A kako onda Madjarska, koja nije uvela policijski cas, preporucili bolesnima i ugrozenima, ma ni blizu ovakvih zabrana kao ovde, da ne izlaze, ljudi rade od kuce itd. ima duplo manje zarezenih nego Srbija? Kako? ed: da deluju disciplinovanije, to stoji Edited April 1, 20205 yr by Alfa
April 1, 20205 yr Ja recimo nikada nisam koristio neku. U Jagodini nisam ni video tako nesto kao opciju. Samousluzna kasa. Edited April 1, 20205 yr by Miljenko
April 1, 20205 yr 3 minutes ago, Miljenko said: Ja recimo nikada nisam koristio neku. U Jagodini nisam ni video tako nesto kao opciju. Samousluzna kasa.
April 1, 20205 yr 24 minutes ago, variola said: Ima li na kraju te tople vode i tuševa? Mislim, tople vode je u toaletima bilo uvek valjda. bilo je juče u dnevniku, uključio se preko telefona pacijent odande. rekao je da greju vodu na radijatorima u flaše, pa se polivaju u veceima. tako je bilo juče. što se tiče vecea, sećam se zbog sajma knjiga, relativno su novi i ok, ima puno lavaboa i jedno dvadesetak kabina u dva u reda. nove su sanitarije. ne sećam se da li je bilo tople vode. pod uslovom da koriste te...
April 1, 20205 yr 3 minutes ago, slepa živana said: sećam se zbog sajma knjiga, relativno su novi i ok, ima puno lavaboa i jedno dvadesetak kabina u dva u reda. nove su sanitarije. ne sećam se da li je bilo tople vode. pod uslovom da koriste te... i ja sam tamo jedino za sajam knjiga bio, istina uvek išao u halu 4 (manja gužva) i uvek je u toaletima bilo tople vode.
April 1, 20205 yr Author 20 minutes ago, BlackGeorge said: Zar su toliki debili da ne znaju da koriste samouslužnu kasu? Cuti, meni odgovara da ne cekam pola sata i da mi prodavacica ispipava svaki proizvod. Ovako "rizikujem" dok klikcem po tacskrinu 2 ili 3 puta i kad unosim PIN. Sto ih manje koristi bankomate i samousluzne kase, meni bolje