April 1, 20205 yr Author Nastavak izvestaja iz Merkatora.. Pustaju 15ak ljudi, unutra prilicna guzva. Na mesu pogotovo. Nema guranja i nervoze, samousluzna kasa prazna! U BENU apoteci max 2 ceka napolju, pustaju po dvoje, imaju 2 saltera. Rukavica, alkohola, maski i sl nema, naravno. OGRANIČENjE kretanja u periodu od podneva ili 13 sati do pet ujutru - mogla da bude sledeća, oštrija mera u borbi protiv virusa korona - saznaju nezvanično "Novosti". To bi, praktično, bio međukorak do eventualnog uvođenja danonoćnog policijskog časa, kao jedne od najrigoroznijih mera u bici za suzbijanje zaraze, koju je kao krajnju mogućnost pomenuo šef države Aleksandar Vučić, u slučaju da se nastavi neodgovorno ponašanje građana i ignorisanje apela zvaničnika i lekara da ostanu kod kuće. Edited April 1, 20205 yr by Milosh76
April 1, 20205 yr ja sam juče kupio u apoteci ispod DZ u Požeškoj rukavice, alkohol i maske, a rekoše mi da danas dobijaju asepsol. rukavice je max 3 para, maske 5 komada a alkohol (ne za piće ) 3 flaše po litar. tu sam našao i fiziološki rastvor, koji pre toga 3 dana nisam mogao da nađem. inače sam se obreo tamo jer nam je crkao inhalator za ćerkicu juče, pa sam morao u kupovinu. čekao sam pola sata da uđem, 7 ljudi je bilo ispred mene
April 1, 20205 yr opet je promenjena procedura Nema više pozivanja, čim osetite simptome - u dom zdravlja https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=01&nav_category=12&nav_id=1671528
April 1, 20205 yr Na kraju će naše mere biti ubedljivo najrestriktivnije u celoj Evropi, a imaćemo verovatno najgori ishod pandemije od svih u okruženju, ne računajući Italiju. Kao i obično.
April 1, 20205 yr Kon je, u gostovanju na televiziji Hepi, konstatovao da će se na leto, nastupanjem visokih temperatura i pojačanim ultravioletnim zračenjem, korona "negde primiriti", a da li će se ponovo pojaviti "zavisi od virusa da li će preživeti". ocekujem da sutra opet krene da tvrdi da deca nisu prenosioci, pa onda opet sve u krug
April 1, 20205 yr Just now, ToniAdams said: Kon je, u gostovanju na televiziji Hepi, konstatovao da će se na leto, nastupanjem visokih temperatura i pojačanim ultravioletnim zračenjem, korona "negde primiriti", a da li će se ponovo pojaviti "zavisi od virusa da li će preživeti". ocekujem da sutra opet krene da tvrdi da deca nisu prenosioci, pa onda opet sve u krug Ovo su mogli da izjave i Žika Obretković ili Miša Tumbas, to je taj nivo. Korona neće preživeti leto, osim ako preživi...
April 1, 20205 yr Author On je objasnio da više nema pozivanja brojeva telefona, već čim osete tegobe građani mogu da krenu ka domu zdravlja, a ambulante će raditi od 7.00 do 22.00. Dodao je da su se medicinski radnici obučili u poslednje dve nedelje za postupanje u ovakvim situacijama i da će nakon pregleda lekara, eventualnog rentgena ili analize krvi biti doneta odluka o daljem lečenju. Vekić je kazao da kretanje posle 17 časova u takvim slučajevima neće biti problem i da će građani u ambulanti dobiti odgovarajuću dokumentaciju kako bi mogli da se vrate kućama. Za one koji tegobe osete nakon 22.00 ostaje da mogu da odu na Infektivnu kliniku, rekao je Vekić. Znaci izadjete da se provozate, zaustavi vas pandur, a vi kazete "idem do doma zdravlja rekao gosn Vekic da proverim da li imam koronu?"
April 1, 20205 yr 7 minutes ago, Skyhighatrist said: Kaže Konara planirali su tuševe napolju za Sajam, al' jebiga, zahladnelo...
April 1, 20205 yr 34 minutes ago, Ted said: ja sam juče kupio u apoteci ispod DZ u Požeškoj rukavice, alkohol i maske, a rekoše mi da danas dobijaju asepsol. rukavice je max 3 para, maske 5 komada a alkohol (ne za piće ) 3 flaše po litar Koliko sad traze para za 1L alkohola?
April 1, 20205 yr Evo ga englesko “uputstvo” za sajamhttps://www.architectsjournal.co.uk/Uploads/t/l/y/nhsnightingale_instructionmanual_revc.pdfSent from my iTelephone using Tapatalk