March 31, 20205 yr Meni je drug medicinski radnik, a žena mu je u devetom mesecu kući sa 4-godišnjom ćerkom. Pakao.
March 31, 20205 yr Stvarno? Prva komsinica mi juce pricala da su juce u zemunsku primali ljude iz drugih bolnica, mobilizacija itede. Kao dovlace im iz drugih da ih rasterete za obolele od virusa. Ona je glavna sestra na nekom odeljenju u zemunskoj. Moguce da sam je lise razumeo, pa je viceversa situacija Edited March 31, 20205 yr by Ravanelli
March 31, 20205 yr 14 minutes ago, ragasto said: Zašto im je bilo zabranjeno? Ne znam. Nadam se da nece biti zataskano sta god se desavalo tamo. Edited March 31, 20205 yr by chandra
March 31, 20205 yr 1 hour ago, pt 2.0 said: imamo li nekog iz niša ko može da proveri ovo? Ne znam za to, ali znam da su kao ispomoc iz jednog okolnog mesta danas hitno otisli za Nis jedan od najboljih doktora i nekoliko mladjih sestara. Nisam siguran da li su ih stavili u specijalnu korona jedinicu ili pomazu u radu nekog doma zdravlja.
March 31, 20205 yr Eto šta se desi za 24h kad ljudi nisu transparentni i kad državni organi sami rade na širenju panike. Ljudi, ne morate da prenosite svaku stvar koju čujete ili pročitate a niste baš sigurni u nju, prilično je kontraproduktivno, ne pomaže nikome realno. Moje mišljenje.
March 31, 20205 yr 36 minutes ago, Ravanelli said: Stvarno? Prva komsinica mi juce pricala da su juce u zemunsku primali ljude iz drugih bolnica, mobilizacija itede. Kao dovlace im iz drugih da ih rasterete za obolele od virusa. Ona je glavna sestra na nekom odeljenju u zemunskoj. Moguce da sam je lise razumeo, pa je viceversa situacija Kuma mi radiolog u Zemunskoj, loše si razumeo. Zemunska postaje za koronu.
March 31, 20205 yr ljudi izbacuju svoj strah kroz takve postove, to shvatam, al ne shvatam da su toliko samoživi izađite na ulicu ili balkon i urlajte “svi će dumremooo” možda pomogne i vama, drugima će sigurno Edited March 31, 20205 yr by kud u maglu Simoviću
March 31, 20205 yr Privatne klinike ima da pokidaju za vreme korone kao supermarketiKako koje. Najveći de se zatvara, ili se zatvorio. Obe koje imaju resurse će svakako pokidati.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 1, 20205 yr Kuma mi radiolog u Zemunskoj, loše si razumeo. Zemunska postaje za koronu. Da. Zemunska je corona klinika, sve čiste tamo i oslobađaju kapacitete... Shiit has hit the fan...
April 1, 20205 yr Pošta Srbije samoinicijativno, bez odluke, smanjila max masu paketa sa 31,5/20 kg na 10 kg i tako na prikriven nacin poskupela usluge. Juce sam za 2 paketa od po 10 kg platila 610 din, a za jedan od 20 kg ranije sam placala oko 360 dinara. Pri tom su najpre ukinuli, a potom juce vratili postexpress uslugu kao znatno skuplju od obicnog paketa. I to je verovatno zbog limunda i kupinda tj. Trgovine a ja saljem pakete hrane ocu koji ima preko 70 godina i zivi sam. Pri tom od tih sitnih postexpress kupoprodaja se stvaraju nenormalne guzve na prijemu/ isporuci za te sitne gluposti od kojih coveku ne zavisi zivot. Edited April 1, 20205 yr by halloween
April 1, 20205 yr Author U Merkatoru red do pokretnih stepenica, ali ide brzo kad puste novu grupu. Otprilike iz 2 puta se udje u radnju Ispred BENU apoteke ceka jedan u proseku
April 1, 20205 yr uključio sam službeni mob (vip) nema nikakvog sms-a. službeni uključujem isključivo dok radim, čim završiim gasim. ko me treba zna kako da me nađe
April 1, 20205 yr Sinoć sam dobila taj sms, na službeni broj, mts-ov. Na privatni (vip) mi nije ništa stiglo.