March 16, 20205 yr To za rezervaciju da,nego cenim da je od 9 jutros nastala ludnica,i da su ostali bez eura jos ranije.Nose svi maske i rukavice,pustaju po dvoje u banku.
March 16, 20205 yr Pa sve banke sa kojima sam imao posla inače imaju obaveštenje da se za sume preko 2k evra ili tu negde mora najaviti podizanje unapred.Ne znam ko uopšte očekuje da banke mogu tek tako da izdrže toliku navalu svih da podižu sve pare. Nekada su banke tako propadale, srećom su u međuvređenu uvedeni mehanizmi da se takve stvari spreče. Da nakupim kamaru para u kući vala neću, iz sasvim očiglednih razloga. A ovo u banci neće miši da izjedu ni pacovi da odnesu, makar mi vraćali za deset godine ko starim štedišama.
March 16, 20205 yr Banke su oduvek tražile najavu kod podizanja većih cifri. Za koji kurac ljudi podižu sve što imaju mi je nejasno. edit: preteče me Zabalujev. Edited March 16, 20205 yr by Anonymous
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Zabalujev said: Da nakupim kamaru para u kući vala neću, iz sasvim očiglednih razloga. A ovo u banci neće miši da izjedu ni pacovi da odnesu, makar mi vraćali za deset godine ko starim štedišama. apsolutno pa jbt, eno sada moj rođak podiže neke pare, neka stara štednja, čak posle raspada države ako baš dođe to takvog nekog kolapsa, ala će da vrede i ti papiri samo ono što neko reče, kada nestane toaletne bumage razumem kada ljudi dižu malo više, jer ima naprosto treba, nije zgodno da baš ostaneš bez love u ovom momentu
March 16, 20205 yr Jbg,panika.Opet,imas mnogo porodica u kojima samo jedno radi,a imaju decu,ti su bili jutros u prvim redovima za dizanje love,posebno ljudi koji imaju nestabilne poslive,koje ce ova kriza da pogodi najvise,o samohranim roditeljima da ne pricam. Edited March 16, 20205 yr by Bogotac
March 16, 20205 yr Just now, Bogotac said: Jbg,panika.Opet,imas mnogo porodica u kojima samo jedno radi,a imaju decu,ti su bili jutros u prvim redovima za dizanje love,posebno ljudi koji imaju nestabilne pislive,koje ce ova kriza da pogodi najvise,o samohranim roditeljima da ne pricam. ma za to je ok, to mi je i normalno ali sada dizati neke sume (ko ima), potpuno je besmisleno
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Arkadija said: Aman, pa ja ne razumem tu histeriju oko podizanja novca. Čemu? ljudi su debili vol 634
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Aman, pa ja ne razumem tu histeriju oko podizanja novca. Čemu? Budalastina. Ludost
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Bogotac said: Jbg,panika.Opet,imas mnogo porodica u kojima samo jedno radi,a imaju decu,ti su bili jutros u prvim redovima za dizanje love,posebno ljudi koji imaju nestabilne pislive,koje ce ova kriza da pogodi najvise,o samohranim roditeljima da ne pricam. Pa za šta se spremaju, za smak sveta? Ukoliko dođe do totalnog raspada i keš će moći u bulju da nabiju.
March 16, 20205 yr Just now, dùda said: ma za to je ok, to mi je i normalno ali sada dizati neke sume (ko ima), potpuno je besmisleno Jbg,ja sam vec pisao da mi je matori zbog Dinkica izgubio 5000 onomad,kad to dozivis,ovakve stvari posmatras drugacije.
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, Anonymous said: Pa za šta se spremaju, za smak sveta? Ukoliko dođe do totalnog raspada i keš će moći u bulju da nabiju. Zavisi,jutros ortak od sestre koji ima veliku firmu pretvorio povecu sumu u eurima u zlato.Svako razmislja drugacije. Edited March 16, 20205 yr by Bogotac
March 16, 20205 yr prica komsinica, radi u socijalnom. jutros posla na posao, razmislja kako ce joj biti rastereceniji dan, nema penzosa, kad tamo - ispred kancelarije 5-6 najstarijih sugradjana, niko ispod 75, jos ni radno vreme nije pocelo. pita ona njih "pa dobro, sta cete jutros ovde, je li predsednik sinoc rekao...". jedan cica joj samo lakonski odgovorio "jedi govna" i okupljanje se nastavilo...
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Aleksija said: prica komsinica, radi u socijalnom. jutros posla na posao, razmislja kako ce joj biti rastereceniji dan, nema penzosa, kad tamo - ispred kancelarije 5-6 najstarijih sugradjana, niko ispod 75, jos ni radno vreme nije pocelo. pita ona njih "pa dobro, sta cete jutros ovde, je li predsednik sinoc rekao...". jedan cica joj samo lakonski odgovorio "jedi govna" i okupljanje se nastavilo... a i vi Uzicani