March 31, 20205 yr Author 19 minutes ago, renne said: ima, juče su obajavili http://rs.n1info.com/Biznis/a583511/EPS-poziva-potrosace-da-ocitaju-svoja-brojila-i-dostave-podatke-o-stanju.html A sta se desava ako ne ocitam brojilo? Rok je sutra, kao sto pise u vesti
March 31, 20205 yr Just now, Milosh76 said: A sta se desava ako ne ocitam brojilo? Rok je sutra, kao sto pise u vesti Ocitace ti za tri meseca kumulativno i odrace te zbog toga sto si usao u crvenu zonu.
March 31, 20205 yr Je l čitate™ Kona? Neko reče da je došao na Pink da spusti loptu, ali izgleda došao samo da apgrejduje stanje Quote Sada očekujemo više negativnih, kada krene masovno testiranje. Znam da je 69 osoba na respiratoru, povećava se broj onih koji su u životnom riziku. To je ozbiljna cifra. Danas je 26. dan, za dva dana izlazimo iz četvrte nedelje. Tu smo gde smo. Bez obzira na celokupnu situaciju, mislim da smo do sada dobro uradili posao što se tiče suzbijanja epidemije. Pitanje je trenutka kad će biti uveden policijski čas 24h
March 31, 20205 yr 9 minutes ago, harper said: Upravo tako. Mi smo dali sve od sebe ali neodgovorni pojedinci, bla, bla,... Klasican politicki damage control. Ne da nije originalno nego je toliko ofucano da je postalo dosadno, samo sto nam se sada direktno i u realnom vremenu obija o glavu. Vucic uopste ne moze da izadje iz tog zacaranog kruga razmisljanja o njemu samom i njegovom interesu. On verovatno nikog drugog i ne vidi osim idole tipa Seselja ili trenutno onog kineskog komunistickog diktatora kojeg stalno pominje i zeleo bi da bude kao on. Autoritarna licnost jedan kroz jedan, bahat prema slabijima, servilan prema mocnijima od sebe.
March 31, 20205 yr Author 3 minutes ago, JozoMujica said: Kad je Kristijan poslednji put ušao u banku sa fantomkom zaradio je samoizolaciju. Zavrsi vic do kraja... i nije fantomka nego maska preko lica dobio je izolaciju od 2650 dana Edited March 31, 20205 yr by Milosh76
March 31, 20205 yr 17 minutes ago, Arkadija said: Čekaj, sada će neko ko ima određene simptome da ide , peške do DZ, možda u vrenme kad ne sme da se bude na ulici, koji mu baš nije iza ćoška, da tako nikakav, traži poseban ulaz, da čeka u nekoj čekaonici doktora , koji do ove krize nije imao nikakav teži posao od merenja pritiska i pisanja recepata i neku sestru koja je radila na kartoteci, i kojoj je bilo teško da koristi novu karticu zdravstvenog osiguranja,jer ne ume da barata kompjuterom, pa je nalepila broj kartona na tu istu karticu i ti sada treba da urade trijažu i da učine nešto što mentalno nisu sposobni tj. da spasu nekoga pravovremenom intervencijom Šalteruša u mom domu zdravlja je zaista to uradila.
March 31, 20205 yr Dan danas imam broj kartona na papiriću, pa selotejpom zalepljen na zdravstvenu...
March 31, 20205 yr A zato su na mene dramili sto sam to skinuo, ja sam mislio neko zalepio cisto onako
March 31, 20205 yr +1, DZ Zvezdara Onaj papirić za cene, u boji prsluka za vozače i obezbeđenje, zalepljen na poleđini nove zdravstvene sa čipom. Edited March 31, 20205 yr by napadaj
March 31, 20205 yr 20 minutes ago, harper said: Ocitace ti za tri meseca kumulativno i odrace te zbog toga sto si usao u crvenu zonu. e baš to, upravo
March 31, 20205 yr Stevanović u 15h - ...a epidemiolozi idu da jure sve kontakte zaraženih. 2 hours ago, ducca said: Kon na Pinku (gde drugo), poslat izgleda da malo spusti loptu i izvadi kestenje iz vatre posle KZŠ
March 31, 20205 yr 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: navodno su za malo više od dva sata ispisali 50 prijava dobar tempo skandal! narod!
March 31, 20205 yr Kon je u tolikom poslu da je posle naprasno prekinute KZŠ stigao da gostuje na dve televizije