Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, Halvard said:

Zato što mogu, kao i 99% drugih stvari koje inače rade.

ne bih rekao. 99% drugih svari rade zato što im se isplati. a šta imaju od ovoga

5 minutes ago, Uskebasi said:

Zato što im je prioritet psihov rejting. Ovako će pokazati da narod ne sluša, jer se broj obolelih naglo uvećao, pa će uvesti dodatne mere, što ograničenje kretanja, što rasipanje para bez kontrole na crnom i polucrnom™ tržištu.

ok,

mada ne znam kako to što ga narod ne sluša, i što mora da uvodi mere koje će svima da se useru u život, poboljšava njegov rejting. ali nije ni bitno 

4 hours ago, pt 2.0 said:

:ph34r: nemam maskice i ne znam gde da ih nabavim.

ja nosim biciklisticki sorc, navucem jednu nogavicu na glavu, taj strec materijal lepo prijanja uz lice.... ako nemas sorc mozes i neke helanke da navuces na glavu

stiglo mi od snabdevača gasom da uslikamtm gasomer i da im pošaljem

jel' ima takva neka obaveza i za struju ?

150 je univerzalna, za penzose za radno vreme i ostale za neradno vreme, za alkose u neradno vreme je bilo 150 +20, ne znam jel moze odma pola pa oproste drugi deo

nisam u stanju da verujem da odlazu testiranja za sumjive

Edited by villiem

8 minutes ago, Valkyrie said:

Zar nije kazna od 150k propisana za lica 65+ koja promole nos napolje? 

Kaže moja keva "Aj da je 1500 ili 2000  dinara, pa da se bojim - ovako 50, 100 ili 150.000 vrlo važno!"

Edited by raPe

ovi što su u nedelju navatani na gazeli dobili su po 50k od prekršajnog sudije

7 minutes ago, djeneralche said:

Izvor?

EUcpu85XgAAdKzl.jpg

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

Malo

Navatali ih posle 15:00?

Al se izblamira Nenad Stekić, takva sportska karijera i nije mu ostalo da kupi diplomu kao sav normalan svet.

Druga je cena na mostovima i tunelima

9 minutes ago, gospa buba said:

jedino ako ne misle posle sa nekretninama na drazbu za sitne novce :s_w:

ne kazem -_-

Pa na 65+ je prvih dana zaprećena kazna od 150k imala nula % efekta baš iz razloga što naravno da znaju da većinu nema kuče za šta dujede a ne da im se naplati tolika kazna. Tek kad je počela policija da ih blamira i da se 65- narod izdrkava na njih kad ih sretne, povukli se u domove. 

Ostali se rangiraju kazneno u zavisnosti koji su celebrity level. Ako si Luka Jović možda te malo i izgrde a ako si no name klinka što svira trubu u CG onda Padinjak.

Edit @raPe upravo to 

Edited by Valkyrie

1 minute ago, levi said:

mada ne znam kako to što ga narod ne sluša, i što mora da uvodi mere koje će svima da se useru u život, poboljšava njegov rejting. ali nije ni bitno 

Tako što većina gradjana poštuje ove mere, a on im nudi još jednog nevidljivog protivnika, one koji ne poštuju mere i zbog kojih će svi d'umru i zbog kojih će groblja biti tesna da prime sve poštene gradjane koji će ovi neposlušni da zaraze. A poznato je da narod voli čvrstu ruku...

koliko su ih nahvatali kolichinski i kako se to odnosi prema broju motornih vozila registrovanih u gradu beogradu.

malopre chujem da je 250 ljudi u gradu od 80k ljudi iskrshilo neshto. mislim, ne postize se majkumu kolko narod ne valja.

ne znam ni shto se jedim oko toga :dry:

Just now, Bogotac said:

Malo

slažem se

a neki tip, gluvonemi, je fasovao 20k