March 16, 20205 yr Just now, adam said: kad bolje razmislim, nisu ti penzosi bas blesavi sto su se razleteli u nabavku svega. jos najbolje da veruju vucicu da ima zalihe za godinu dana i da ce ih njegovi aktivisti redovno snabdevati. meni se vec javlja da ce se redovno snabdevanje starijih svesti na staracke domove (cak i to manjkavo i jadno tipa imace leba i pastete i da ne zanovetaju) a ostali ko se kako snadje. ko ima familiju, kul a ko nema.... Snabdevace familije clanova..to ce da snimaju i prikazuju u dnevniku. Ostale ce da ubedjuju da samo sto im nisu zazvonili na vrata sa paketima, racunajuci da svako ima zaliha za bar par nedelja ako se stvari kreativno raspodeli. Preminule ce proglasiti za prirodne smrti..as seen in Obrenovac.
March 16, 20205 yr 10 minutes ago, gone fishing said: how yes no - ako računaju da će se za 4 meseca zaraziti 70% ljudi, to znači da će u jednom trenutku biti preko milion obolelih, ako njih 200000 mora da se hospitalizuje objasni mi odakle ljudski i materijalni kapacitet da se zbrinu toliki ljudi - ne ili 16 nedelja i da se dohvatimo leta,što reče nestorović ili 16 meseci da se dohvatmo vakcine Vele da je za 10% razbolelih potrebna posebna nega Drugo, pitanje je da li ce to zaista da ide na 70% ako ide na 30%, to je recimo 2mil boesih ukupno Svaki je bolestan 2 nedelje To je 250,000 bolesnih u svakom trenutku Od toga 10% kojima ce trebati hospitalizacija je 25,000 Ma u svakom slucaju 10 puta bolje ovo nego da su pustili Italiju Edited March 16, 20205 yr by Ravanelli
March 16, 20205 yr 3 hours ago, slepa živana said: za sad je veoma opušteno. verovatno možeš. veliki broj ljudi se ponaša neadekvatno. vlada je najavila uvođenje policijskog časa u roku od 72 časa ukoliko se ljudi ne budu pridržavali razumnih mera. javi nam kako si prošla nemam pojma.. instinkttm mi govori da ne bi trebalo da idem
March 16, 20205 yr 8 minutes ago, fandorin said: Ne računa na toplije vreme, to je besmislica. Pokušavaju da kontrolišu rast obolelih ("razvlačenje krive") da ne bi došlo do naglog skoka, jer bi u tom slučaju kolabirao zdravstveni sistem tj ne bi bili u stanju da zbrinu sve zaražene. To je ispravan stav. Kon je ozbiljan čovek. Ok, verovatno je to "razvlacenje" ispravna taktika ali on je i sinoc pomenuo kako su dosadasnje mere bile dobre i kako je sirenje zaraze kod nas islo dosta sporije nego u nekim drugim zemljama. Onda se promenilo sta? Nije doslo do nekog naglog skoka ovde nego je u Italiji umrlo 300 ljudi u danu? Nisam odgledao sam kraj Utiska ali bi svakako bilo zanimljivo znati da li je i on bio za uvodjenje vanrednog stanja. Naravno da ranije mere nisu bile adekvatne i da se sve moralo poostriti, ali, posto zna gde zivi (ili bi trebalo da zna), morao je znati u sta ce ovi zapravo pretvoriti to vanredno stanje.
March 16, 20205 yr Kod mene pakao,Rajfajzen ne da devize,Inteza nije ni radila,neki moron dize sa bankonata 300 hiljada,i svadja se sa narodom koji ceka u redu,na kraju policija dolazila da razdvaja,u prodavnici lik kupuje 30-40 sapuna,druga gospodja 20 kila secera,ubrusa nema,domestosa isto,u redu se svi pozdravljaju,grle,ljube,i komentarisu da je ovo smesno i da su nam ubacili sa strane virus da nas ubiju,pakao. Sramota da napisem,zove me sestra,nabavila one maske,valjda fpp3 ili tako nesto,nisam pitao kako,u apotekama nema ni obicnih.
March 16, 20205 yr 3 minutes ago, Bogotac said: Rajfajzen ne da devize Pod kojim izgovorom ne da? Ja sam mislio da podignem sve sa deviznog racuna. Edited March 16, 20205 yr by Krcun
March 16, 20205 yr Mislim da je najbolje ići u kupovine pred samo zatvaranje radnji, pa šta preostane.
March 16, 20205 yr 1 minute ago, Krcun said: Pod kojim izgovorom ne da? Ja sam mislio da podignem sve sa deviznog racuna. Zašto? Stvarno me zanima.
March 16, 20205 yr Znam da Shop&Go, makar ova dva u koja idem, redovno dopunjava rafove pre zatvaranja, pa je možda bolje tako, izneće u pola 8 šta imaju za sutra ujutro.
March 16, 20205 yr 5 minutes ago, Bogotac said: Rajfajzen ne da devize Kao i Intesa 2008. kada je proglašena SEKA.
March 16, 20205 yr 14 minutes ago, Krcun said: Pod kojim izgovorom ne da? Ja sam mislio da podignem sve sa deviznog racuna. Pojma nemam,valjda za vece cifre moras da rezervises unapred,pa kad te pozovu ako ima para,meni hitno trebalo za cala 200 eura,to mi dali i to tako sto sam sa jednom radnicom u ekstra odnosima,pa mi izasla u susret.Pakao. Edited March 16, 20205 yr by Bogotac
March 16, 20205 yr 20 minutes ago, variola said: sirenje zaraze kod nas islo dosta sporije nego u nekim drugim zemljama Koja budalaština, sad smo isti kao Hrvati, a kod njih je krenulo 12 dana ranije. Pritom dokazano štedimo na testovima.
March 16, 20205 yr Izašao do bankomata na vrhu ulice i do idee malo ispod. cca 150m total.Da sam juče ustao iz kome ne bih primetio da je vanredno stanje na Zvezdari. Bulevarom I mojom ulicom piče kola redovno, bankomat daje pare i nema nikog ispred, u radnji nekoliko ljudi standardno 2-3 starija sugrađanina. Idea prima kartice.Što se tiče deviza za veće sume uvek mora da se prijavi, ali meni za podizanje suma ispod 1000 nikada nisu pravili problem. Sent from my H3213 using Tapatalk