Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Isti kao juce ili novi?
Koliko vidim na slici to je taj isti...
Bio tamo...

... Shiit has hit the fan...

20 minutes ago, napadaj said:

Isto je i u Zrenjaninu, jedna lekarka i jedan tehničar su u izolaciji zbog toga što su bili u kontaktu sa čovekom koji je testiran i potvrđeno pozitivan, a koji je inače član gradskog veća, ali nisu testirani, kao ni njihove kolege sa odeljenja koje nisu ni poslate u izolaciju.

Jbg, možda je paranoja, ali sa ovim ološima je sve moguće, pa tako i to da ove "čuvaju" za nagli skok obolelih na testiranju. Ono kao, velika je šansa da imaju virus, pa u sredu pokupe sve takve slučajeve i testiraju, a u petak uvedu 24h izolaciju neposlušnom narodu zbog naglog skoka broja zaraženih.

3 minutes ago, Milosh76 said:

Isti kao juce ili novi?

E, to je taj od juče, ali sam ja malopre naletela na vest i histeriju na tviteru i pročitala ovaj članak od malopre:

Ministarstvio u dom za stara lica u Zemunu, u kojem je BUKNULA KORONA, hitno šalje NOVI KADAR

Izvinjavam se što sam debil. 

5 minutes ago, Uskebasi said:

Jbg, možda je paranoja, ali sa ovim ološima je sve moguće, pa tako i to da ove "čuvaju" za nagli skok obolelih na testiranju. Ono kao, velika je šansa da imaju virus, pa u sredu pokupe sve takve slučajeve i testiraju, a u petak uvedu 24h izolaciju neposlušnom narodu zbog naglog skoka broja zaraženih.

i šta onda? zašto to rade?

E, to je taj od juče, ali sam ja malopre naletela na vest i histeriju na tviteru i pročitala ovaj članak od malopre:

Ministarstvio u dom za stara lica u Zemunu, u kojem je BUKNULA KORONA, hitno šalje NOVI KADAR

Izvinjavam se što sam debil. 
Ma daj šta ti je... Jbga klikbajt seva sa svih strana...

... Shiit has hit the fan...

1 minute ago, levi said:

Zato što mogu, kao i 99% drugih stvari koje inače rade.

5 minutes ago, Lena said:

@napadaj

Pa ona dr Ivana je na KZŠ juče rekla da se svi sa simptomima javljaju prvo Domu zdravlja, izabranom lekaru, pa da čekaju dalja uputstva...

To sam video, ali u ovom saopštenju stoji da je reč o posebnim ambulantama "opredeljenim" za pacijente sa respiratornim infekcijama i temperaturom, pa zato pitam.

2 minutes ago, Uskebasi said:

Da, moguće je da je tako nešto u pitanju.

Ono što tek ne kapiram jeste zašto nisu barem tim ljudima koji rade u posebnim odeljenjima formiranim pre desetak dana obezbedili smeštaj, pošto svakako Matijević ili neki sličan šljam ne bi smeo da pisne zbog zauzimanja njegovog hotela i čak bi mogao ispadne dobrotvor.

4 minutes ago, gospa buba said:

vazno da su opizdili kaznu od 150k dinara, to je najbitnije. mogli su i 1M5 sa istim efektom :s_w:

Kazne bih ja opicio deset puta vise. Obicno nemam preteranu pizmu prema antivakserima, onima koji preticu u krivini preko pune linije i slicnim kurajberima iz kategorije "sta je, sta si se usrao, vidi mene kakav sam dasa, nece grom u koprive, daj raspali malo taj rostilj, zivuckaste su snicle s jedne strane" jer me uglavnom ne dotice njihovo ponasanje, ali ovih dana su mi prvi na listi za odstrel. Takav sebicluk bih iskorenio ocas posla, svi bi mi oni odmah po hapsenju mesecima kopali kukuruz po Banatu s bukagijama na nogama za kaznu. Ali u grupama manjim od pet, da ne krse zabranu okupljanja.

Naravno, to ne abolira vlast koja se nimalo nije potrudila oko ovih zabrana osim sto panici i histerise ali, jebem mu mater, koliki covek moze da bude degenerik pa da uhapsi celu zemlju zato sto on, jel'te, mora da izadje. Niko ne mora i svi su srecni sto sede kuci samo on jebeno mora. Dao bih mu ja izlazak toliko da bi na kraju zapatio agorafobiju. Pizda im materina seljacka.

18 minutes ago, napadaj said:

A koje su to ambulante, gde je spisak?

trazim, hocu da napravim spisak

12 minutes ago, keitel said:

Ideš u ambulantu u okviru doma zdravlja u kojoj ti se nalazi izabrani ljekar.

to nije u skladu sa poslednjim uputstvom. posebne ambulante

Edited by Krošek

4 minutes ago, levi said:

Zato što im je prioritet psihov rejting. Ovako će pokazati da narod ne sluša, jer se broj obolelih naglo uvećao, pa će uvesti dodatne mere, što ograničenje kretanja, što rasipanje para bez kontrole na crnom i polucrnom™ tržištu.

^^

Moja ima samo jedan ulaz, biće veselo.

Edited by Anonymous

4 minutes ago, harper said:

Kazne bih ja opicio deset puta vise. Obicno nemam preteranu pizmu prema antivakserima, onima koji preticu u krivini preko pune linije i slicnim kurajberima iz kategorije "sta je, sta si se usrao, vidi mene kakav sam dasa, nece grom u koprive, daj raspali malo taj rostilj, zivuckaste su snicle s jedne strane" jer me uglavnom ne dotice njihovo ponasanje, ali ovih dana su mi prvi na listi za odstrel. 

Zar nije kazna od 150k propisana za lica 65+ koja promole nos napolje? 

53 minutes ago, InvisibleLight said:

bio i na spisku podrska AVu na predsednickim 2017.

Izvor?

1 minute ago, Valkyrie said:

Nemam pojma kako se krece raspon kazni, meni su na nisanu ovi koje sam opisao.

Just now, Valkyrie said:

jedino ako ne misle posle sa nekretninama na drazbu za sitne novce :s_w:

ne kazem -_-