Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

11 minutes ago, Arkadija said:

Ljigavac sa infektivne klinike, koji onako napušta kzš, mi je i inače išao na onu stvar, a danas mi se ogadio zauvek. Očigledno su napakovali rezultate, postupaju po nalogu dal Bebe, dal DB-a, dal boga oca, nebitno, danas su se pokazali ko su u punom sjaju. Poslušnici, a ne stručnjaci.

+1

čim neko krene sa “braćo & sestre” pali mi se alarm

8 minutes ago, JozoMujica said:

Ne znam za tu Ivanu, ali Darija je prirodno govno:

EUZIVQmXkAEJKF_.jpg

A da je stručna, stručna je.

Surgical-Mask-blue-1024x513.jpg

Lepše joj stoji beli dezen. A inače većina ljudi napolju ih tako nosi. Sprdnja.

5 minutes ago, dvb-t manijak said:

Isto je i u Zrenjaninu, jedna lekarka i jedan tehničar su u izolaciji zbog toga što su bili u kontaktu sa čovekom koji je testiran i potvrđeno pozitivan, a koji je inače član gradskog veća, ali nisu testirani, kao ni njihove kolege sa odeljenja koje nisu ni poslate u izolaciju.

Edited by napadaj

1 minute ago, Anonymous said:

Lepše joj stoji beli dezen. A inače većina ljudi napolju ih tako nosi. Sprdnja.

a sta, mislite da je maska semipermeabilna? (propustljiva samo s jedne strane)

setila se izraza iz hemije iz 1. srednje pa reko akd da upotrebim :s_w:

sada je i zvanicno da se ide u ambulantu, nije samo blic vest

Вебсајт Владе Републике Србије
...

Обавештење

31. март 2020.

Грађани који имају симптоме обољевања од Covid-19 ( повишена температура, кашаљ, бол у грлу) треба да се одмах, без одлагања, упуте у посебне амбуланте домова здравља које су опредељење за пацијенте са респираторним инфекцијама и температуром.

У тим амбулантама ће свакоме са наведеним симптомима бити урађена дијагностика, односно рентгенски преглед плућа, крвна слика и измерена температура и дато мишљење за даље лечење.

Напомињемо да није потребно позивати телефонским путем домове здравља, већ се одмах јавити лекарима у наведеним посебним амбулантама и обавити преглед.

1 minute ago, napadaj said:

Isto je i u Zrenjaninu, jedna lekarka i jedan tehničar su u izolaciji zbog toga što su bili u kontaktu sa čovekom koji je pozitivan, a koji je inače član gradskog veća, ali nisu testirani, kao ni njihove kolege sa odeljenja koje nisu ni poslate u izolaciju.

ali su zato svi funkcioneri, odbornici i gradonačelnik testirani

47 minutes ago, adam said:

ne, ne - oni su juce isli u masovnu nabavku, okupljali se po parkovima i rostiljali pa im je nocas naglo pozlilo i preminuli taman pre obracanja naciji. :ph34r:

pa ti posle ne budi besan na narod. 

Ne znam dal zaista misle da je neko toliko glup,al sad se zaista pitam dal se neko bas toliko igra.A i ako se ne igra, pa imali smo pucanje pod pritiskom nakon "svega" 7vsmrtnih slucejeva od strane ljudi koji su najavli da su spremni i na takav razvoj situacije.

10 minutes ago, omiljeni said:

ali su zato svi funkcioneri, odbornici i gradonačelnik testirani

Suprise, suprise, gamad odvratna

Blic kaže da je virus ušao u dom za stare u Zemunu. 

12 minutes ago, Krošek said:

sada je i zvanicno da se ide u ambulantu, nije samo blic vest

A koje su to ambulante, gde je spisak?

• Author
4 minutes ago, Taihoskopija said:

Blic kaže da je virus ušao u dom za stare u Zemunu. 

Isti kao juce ili novi?

31 minutes ago, JozoMujica said:

Ne znam za tu Ivanu, ali Darija je prirodno govno:

EUZIVQmXkAEJKF_.jpg

A da je stručna, stručna je.

Surgical-Mask-blue-1024x513.jpg

Možda ima ko ja belu sa obe strane?

@napadaj

Pa ona dr Ivana je na KZŠ juče rekla da se svi sa simptomima javljaju prvo Domu zdravlja, izabranom lekaru, pa da čekaju dalja uputstva...

Edited by Lena

53 minutes ago, ducca said:

Drastičnije mere ako 2 dana uzastopno bude naglih skokova.

dovoljno je da namere vishe testova i bice naglih skokova kolko hocesh.

ali narodu koji ne zna elementarne stvari, minus ukljuchivanje mozga, a tek o uzorkovanju cao zdravo sa razumevanjem, u ustvari nije problem da se nalupetavaju iz bilo koje oblasti. da sutra urade 5000 testova, prekosutra bi nas izvodili na streljanje, kolko smo se nismo lepo ponashali :dry:

stvarno bi mogli da odjebu malo sa greshnim narodom, i da pochnu da primenjuju i kontrolishu ono shto su sami zadali da treba da se deshava.

vazno da su opizdili kaznu od 150k dinara, to je najbitnije. mogli su i 1M5 sa istim efektom :s_w:

5 minutes ago, napadaj said:

A koje su to ambulante, gde je spisak?

Ideš u ambulantu u okviru doma zdravlja u kojoj ti se nalazi izabrani ljekar.