March 31, 20205 yr A kako uopšte može virus da dođe na odeću osim ako se neko ne iskašlje/iskija na istu? Nije mi baš jasno ovo.
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: Ne može sva garderoba da se pere na 60. Rekoh da dodajem varikinu u vodu, ona ubija virus i na nula stepeni. Sudove perem na 60. Eh, nema se. Inače, primetio sam da je direktor infektivne već danima prilično agresivan, doduše nije mu lako sigurno.
March 31, 20205 yr 25 minutes ago, pt 2.0 said: hvala na savetu. nemam u blizini, ali možda me sutra brat odveze do neke. na apotekama u mom kraju samo ima spisak od desetak stavki kojih NEMA. tu su i alkohol i asepsol i hidrogen i maske i rukavice i još ponešto što sam zaboravila. hvala ti ali daleko smo. improvizovaću maramu dok ne nađem neku apoteku sa maskama. juče sam rekla da je rano za radovanje, danas kažem da je kasno za histeriju i dešperaciju. znamo sa kakvom stokom na vlasti imamo posla, nema iznenađivanja 2020. i znamo da nam je zdravstveni sistem nepouzdan i pod ogromnim pritiskom ovih idiota. keep calm, maintain distance and wash your hands. Da ti odmah kažem da se ne cimaš po benu apotekama - nemaju ništa od "korona opreme", što kaže moja žena. Trenutno nemaju, što ne znači da neće imati za par dana.
March 31, 20205 yr Just now, BlackGeorge said: Da ti odmah kažem da se ne cimaš po benu apotekama - nemaju ništa od "korona opreme", što kaže moja žena. Trenutno nemaju, što ne znači da neće imati za par dana. Hvala i tebi. Primljeno k znanju. Furaću maramu, jebo jurenje maski po redovima i apotekama - to je neuporedivo veći rizik od nenošenja maske napolju.
March 31, 20205 yr Ljigavac sa infektivne klinike, koji onako napušta kzš, mi je i inače išao na onu stvar, a danas mi se ogadio zauvek. Očigledno su napakovali rezultate, postupaju po nalogu dal Bebe, dal DB-a, dal boga oca, nebitno, danas su se pokazali ko su u punom sjaju. Poslušnici, a ne stručnjaci.
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Ljigavac sa infektivne klinike, koji onako napušta kzš, mi je i inače išao na onu stvar, a danas mi se ogadio zauvek. Očigledno su napakovali rezultate, postupaju po nalogu dal Bebe, dal DB-a, dal boga oca, nebitno, danas su se pokazali ko su u punom sjaju. Poslušnici, a ne stručnjaci. bio i na spisku podrska AVu na predsednickim 2017.
March 31, 20205 yr 12 minutes ago, Bogotac said: Ima i do toga,mada ja pricam o Dariji i Ivani,ne bih rekao da su one nestrucne i da ne znaju. Ne znam za tu Ivanu, ali Darija je prirodno govno: A da je stručna, stručna je.
March 31, 20205 yr 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Žena pričala sa kolegom koji je bio tamo na KZŠ, kaže da su čuli da iz infektivne niko nije hteo da dođe, ona doktorka ih naduvala, ovome su pretnjama izvukli pojavljivanje... pošto kupio poto prodao ... Shiit has hit the fan... Ne razumem baš najboljr. Nisu hteli da dođu na KZN zato što su protiv i nešto se dešava, a naduvala ih Darija, pa su morali? *e Edited March 31, 20205 yr by Taihoskopija
March 31, 20205 yr 7 minutes ago, pt 2.0 said: Hvala i tebi. Primljeno k znanju. Furaću maramu, jebo jurenje maski po redovima i apotekama - to je neuporedivo veći rizik od nenošenja maske napolju. Danas sam kupio maske u onoj maloj apoteci pored bioskopa Fontana. Burazer je isto tamo kupio pre neki dan. Svrati sutra pa proveri.
March 31, 20205 yr Ne Darija, mislim da je hteo da kaže da ih je ona druga naduvala, Milošević. Edited March 31, 20205 yr by zgembo
March 31, 20205 yr WHO je izgleda shvatio da nema dovoljno maski za medicinske radnike, otuda ona gore informacija, stavili su sve na papir pa ispada da je manja steta, naravno da je korisna, to i kazu nekoliko redova kasnije, i oni su pogubljeni skroz
March 31, 20205 yr 5 minutes ago, pt 2.0 said: Hvala i tebi. Primljeno k znanju. Furaću maramu, jebo jurenje maski po redovima i apotekama - to je neuporedivo veći rizik od nenošenja maske napolju. ja sam danas isao za lekove caletu i slucajno su imali i maske, ne znaci ti nista apoteka Benu u Nisu, ali u principu, dodje, rasproda se, treba imati srecu i naleteti, pretpostavljam da je tako i u drugim gradovima. Maske su 100 din, pa i ima sanse da se naleti na njih, dok rukavica koje su u Benu bile 7 din komad ili alkohola nema nigde.
March 31, 20205 yr 8 minutes ago, pt 2.0 said: Hvala i tebi. Primljeno k znanju. Furaću maramu, jebo jurenje maski po redovima i apotekama - to je neuporedivo veći rizik od nenošenja maske napolju. nađi u krojačkim salonima. žene koje to rade sad šiju i prodaju na tone za po ~100 din komad. kupiš par komada i pereš, peglaš i rotiraš ih možeš naći i lepe dezene. jednobojni, pa polka dot, pa burberry...
March 31, 20205 yr Quote Medicinskoj sestri potvrđena korona: Zdravstveni radnici Nefrološkog odeljenja bolnice u Ćupriji zabrinuti što nisu testirani NovostiOnline Testiranje na kovid-19 za njih je bilo zakazano za ponedeljak, pa otkazano, iako su svi bili u kontaktu sa koleginicom kod koje je potvrđen virus korona ... Osim na nefrologiji, urologiji i na anesteziji, pozitivnih na kovid-19 ima još na ORL i na onkologiji https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:856429-Medicinskoj-sestri-potvrdjena-korona-Zdravstveni-radnici-Nefroloskog-odeljenja-bolnice-u-Cupriji-zabrinuti-sto-nisu-testirani