Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author
3 minutes ago, InvisibleLight said:

Četrdesetdvogodišnji muškarac koji je umro od posledica korona virusa u Srbiji najmlađa je žrtva u našoj zemlji.

- Preminuli je u Klinički centar u Niš dovezen u veoma lošem stanju i odmah je stavljen na respirator, ali nažalost nije uspeo da se izbori - kaže izvor “Blica”.

Bubrezni bolesnik, ne znam detalje, drug iz srednje koleginice moje zene

Samo u Madridu je zatvoreno vise od 50 domova zdravlja, bas iz tog razloga.

2 minutes ago, Krošek said:

organizovani su posebni ulazi

sta mislis da li ce pacijent da pogodi pravi ulaz?

o boze ... da idu u dom zdravlja

sve sto moze da se zajebe, zajebace

cuvajte se ljudi

Edited by cedo

2 minutes ago, mraki said:

e, ne znam sta je taj direktno rs, ali iskacu mi linkovi nekih dosta bombasticnih naslova. deluje kao da su opozicioni pandan kuriru

ne znam nista o konkretnoj vesti, samo komentarisem utisak, mozda neko zna vise

1 hour ago, vememah said:

nakon čega su on ali i epidemiolozi Predrag Kon i Darija Kisić Tepavčević demonstrativno napustili konferenciju i otišli kako je Stevanović rekao da " pomažu svojim kolegama koji se pod maskama i u skafanderima bore

Kakav bulšit, čovek bi pomislio da u svakom krevetu u svakoj bolnici imaju po dva pacijenta, a ovamo sve prazno, ljudi ne mogu da dođu do lekara za mnogo ozbiljnije stvari.

Kolega sa posla koji ima leukemiju,trebao u petak da odradi 6 terapiju u ovom ciklusu,rekli mu da lek nije stigao.:ph34r:

9 minutes ago, JozoMujica said:

Kakav bulšit, čovek bi pomislio da u svakom krevetu u svakoj bolnici imaju po dva pacijenta, a ovamo sve prazno, ljudi ne mogu da dođu do lekara za mnogo ozbiljnije stvari.

Pa sećaš se da se pričalo kako lekari padaju s nogu u trenutku kada je u čitavoj Srbiji bilo valjda ukupno 29 hospitalizovanih pacijenata :isuse: Ne da imam utisak, nego sam siguran da i vlast i mediji i dobar deo struke™ imaju vlažne snove o italijanskom scenariju. 

Edited by Halvard

52 minutes ago, Frank Pembleton said:

Može, svakako.
Samo mislim da onda ima dva fronta, ljude koji su protiv 24/7 i ljude koji su protiv nesposobnog čvrstorukaša.

... Shiit has hit the fan...

nadam se da si u pravu.

a sto se tice neposlusnog naroda - narod je isti i u rs i u crnoj gori i u hrvatskoj i u bosni i svukuda u okruzenju pa se ne desava ovo sto se desava nama. nece biti da je narod glavni krivac. 

ovo današnje obraćanje treba zapamtiti i jednog dana ih goniti, barem na nekom sudu časti

ako se bolesnik na čelu države svakodnevno obraća narodu kao marvi, to ne opravdava strukutm za ovakvo sranje

ja sam inače jako disciplinovana osoba, ali sada bih namerno kršila svaku zabranu, koliko sam revoltirana

ed.

slovce,  da ne ispadnem nepismena :D

Edited by dùda

34 minutes ago, Bambula said:

Kakve to veze ima, pa tih sedmoro preminulih su bili zarazeni ko zna od kada. 

ne, ne - oni su juce isli u masovnu nabavku, okupljali se po parkovima i rostiljali pa im je nocas naglo pozlilo i preminuli taman pre obracanja naciji. :ph34r:

pa ti posle ne budi besan na narod. 

1 hour ago, ducca said:

Probaj u Benu apotekama ako imaš negde, sutra tek naravno. Rečeno mi je da ih je danas bilo... 

hvala na savetu. nemam u blizini, ali možda me sutra brat odveze do neke.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

navodno ima po apotekama

na apotekama u mom kraju samo ima spisak od desetak stavki kojih NEMA.

tu su i alkohol i asepsol i hidrogen i maske i rukavice i još ponešto što sam zaboravila.

2 hours ago, ljuttko said:

ako ti šivena od tekstila  nešto znači i smisliš kako da ti dobacim iz Višnjičke banje  smatraj d aimaš i ti i kome još treba , nisu mi ostali više neki dezeni al za maskiranje i ovo  što imam je odlično

hvala ti :wub: ali daleko smo.

improvizovaću maramu dok ne nađem neku apoteku sa maskama.

juče sam rekla da je rano za radovanje, 

danas kažem da je kasno za histeriju i dešperaciju. znamo sa kakvom stokom na vlasti imamo posla, nema iznenađivanja 2020.

i znamo da nam je zdravstveni sistem nepouzdan i pod ogromnim pritiskom ovih idiota.

keep calm, maintain distance and wash your hands.

Policijske stanice navodno dobile dopis da sahranama moze prisustvovali najvise pet osoba, i to iskljucivo iz prvog naslednog reda, ne racunajuci grobare i popove.

Meni majka sašila maske od nekih starih majica, sve su sa tkaninom na duplo. E sad, kaže da iskorišćene otkuvam u šerpi, navodno ni 90C u mašini nije dovoljno... Jel ubija virus 90C?