March 16, 20205 yr Nije se pogubila, nego nema veze sa zivotom, nikad nije imala ni ona, ni bar pola ovih debila koji donose odluke. To nema pojma o dinamici rada u razlicitim privrednim delatnostima.Bas nema veze sa zivotom, cak ni smislenu prostoprosirenu recenicu da sastavi, a tek koje izraze koristi da impresionira uopste ne znajuci njihovo znacenje, dok gramatika... sta to bese. A tako i pose. Haos.Retko iritantna, meni u rangu sa drekavcem.
March 16, 20205 yr Vučić, Brnabić, Vulin - tri diletanta, tri bezglave kokoši koje samo smetaju ozbiljnim ljudima koji bi sad mogli da odgovore situacijiSent from fav toy
March 16, 20205 yr 38 minutes ago, slepa živana said: koleginica koja je prošle nedelje uveče stigla iz španije, javila je da joj je "ograničeno kretanje", ali će svratiti večeras do kancelariji da nam ostavi rođendansku tortu, pa da se dežurni posluže Nadam se da je neka light varijanta sa rogačem i bez puno žumanaca, ipak nije zdravo jesti toliko šećera
March 16, 20205 yr pa i ne vodepolitičari situaciju, slušaju dr kona, ovo je njegov plan da se razvuče peak krize, na 16 nedelja, u optimističnom scenariju da će toplije vreme zaustaviti ovaj virus poput gripa
March 16, 20205 yr 1 minute ago, ubibobi said: Nadam se da je neka light varijanta sa rogačem i bez puno žumanaca, ipak nije zdravo jesti toliko šećera pa da. ja sam se jedva uzdržala da ne odgovorim da prođu po zgradi da ponude starije sugrađane, pošto su nam kancelarije u stambenoj zgradi.
March 16, 20205 yr pa i ne vodepolitičari situaciju, slušaju dr kona, ovo je njegov plan da se razvuče peak krize, na 16 nedelja, u optimističnom scenariju da će toplije vreme zaustaviti ovaj virus poput gripaIdeja je ok, ali to se ne ustrojava plakanjem na konferencijama za medije. Sent from fav toy
March 16, 20205 yr 10 minutes ago, April said: Vučić, Brnabić, Vulin - tri diletanta, tri bezglave kokoši koje samo smetaju ozbiljnim ljudima koji bi sad mogli da odgovore situaciji Iskustvo nas uči da će posle izvesnog vremena ozbiljni ljudi ipak preuzeti stvar u svoje ruke, pod uslovom da ih uopšte ima.
March 16, 20205 yr Sada će se lepo videti koji smo mi u stvari raspad od države posle 8 godina radikalske vlasti
March 16, 20205 yr 8 minutes ago, gone fishing said: pa i ne vodepolitičari situaciju, slušaju dr kona, ovo je njegov plan da se razvuče peak krize, na 16 nedelja, u optimističnom scenariju da će toplije vreme zaustaviti ovaj virus poput gripa Ne računa na toplije vreme, to je besmislica. Pokušavaju da kontrolišu rast obolelih ("razvlačenje krive") da ne bi došlo do naglog skoka, jer bi u tom slučaju kolabirao zdravstveni sistem tj ne bi bili u stanju da zbrinu sve zaražene. To je ispravan stav. Kon je ozbiljan čovek.
March 16, 20205 yr Raspad traje od 2003,ne samo ovih 8 godina,jesi video ko je bio posrednik za prodaju Komercijalne banke Amerima? Ista bagra,samo ovi nemaju ni osnov manira,seljacine pa je sve mnogo providnije.
March 16, 20205 yr Quote Dodatno će biti pooštriene mere u pogledu rada kafića i restorana, odnosno broja osoba koji su u njima, navela je. "Usvojićemo mere po kvadratnom metru po osobi jer ima malih kafića koji su prepuni ljudi", precitirala je. Pa zatvori ih. Reklo bi se da je u ovom tajna njihovog opstanka: 16 hours ago, Goranz said: Naravno da mogu ali gomilu kafića i restorana drže vođe navijača, samuraji sa vrelog asfalta na raspolaganju državi, kontroverzni biznismeni, crnogorski klanovi, Dodikova ekipa, članovi porodica političara i njima bliski ljudi... njih ne smeš da zatvaraš. Žena se nalupetala ko niko u istoriji, svaka rečenica joj je pogrešna.
March 16, 20205 yr 4 minutes ago, fandorin said: Ne računa na toplije vreme, to je besmislica. Pokušavaju da kontrolišu rast obolelih ("razvlačenje krive") da ne bi došlo do naglog skoka, jer bi u tom slučaju kolabirao zdravstveni sistem tj ne bi bili u stanju da zbrinu sve zaražene. To je ispravan stav. Kon je ozbiljan čovek. how yes no - ako računaju da će se za 4 meseca zaraziti 70% ljudi, to znači da će u jednom trenutku biti preko milion obolelih, ako njih 200000 mora da se hospitalizuje objasni mi odakle ljudski i materijalni kapacitet da se zbrinu toliki ljudi - ne ili 16 nedelja i da se dohvatimo leta,što reče nestorović ili 16 meseci da se dohvatmo vakcine
March 16, 20205 yr kad bolje razmislim, nisu ti penzosi bas blesavi sto su se razleteli u nabavku svega. jos najbolje da veruju vucicu da ima zalihe za godinu dana i da ce ih njegovi aktivisti redovno snabdevati. meni se vec javlja da ce se redovno snabdevanje starijih svesti na staracke domove (cak i to manjkavo i jadno tipa imace leba i pastete i da ne zanovetaju) a ostali ko se kako snadje. ko ima familiju, kul a ko nema....
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, gone fishing said: how yes no - ako računaju da će se za 4 meseca zaraziti 70% ljudi, to znači da će u jednom trenutku biti preko milion obolelih, ako njih 200000 mora da se hospitalizuje objasni mi odakle ljudski i materijalni kapacitet da se zbrinu toliki ljudi - ne ili 16 nedelja i da se dohvatimo leta,što reče nestorović ili 16 meseci da se dohvatmo vakcine Nazovi me prokletim optimistom, ali ja mislim da se to neće desiti.