Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Tsai said:

Nista mi nije jasno sad. Treba da registrujem kola a zatvorili su sve. Oce vaziti stara saobracajna jel zna neko pouzdan info? 

+1

Isto me zanima

1 minute ago, Tsai said:

Nista mi nije jasno sad. Treba da registrujem kola a zatvorili su sve. Oce vaziti stara saobracajna jel zna neko pouzdan info? 

rekla je premijerka na konferenciji u 13 da se nova dokumenta neće izdavati, važiće stara, zatvaraju je svi šalteri državne uprave.

nije precizirala tip dokumenta, ali šalteri svakako ne rade, pa mislim da će važiti za sve.

Edited by slepa živana

Just now, slepa živana said:

rekla je premijerka na konferenciji u 13 da se nova dokumenta neće izdavati, važiće stara, zatvaraju je svi šalteri državne uprave.

Ali vazice i ako je istekla pre nedelju dana npr a ne danas il sutra? O jebo lud zbunjenog

Just now, Tsai said:

Ali vazice i ako je istekla pre nedelju dana npr a ne danas il sutra? O jebo lud zbunjenog

da.

Sto je najjace opet nema nikakve pisane odluke nego izgovoreno na kzš stupa na snagu trenutkom izgovaranja.

Za koliko dana  će uvesti i policijski čas?

Just now, Filozof manijak said:

Tipujem do cetvrtka max

2 minutes ago, Filozof manijak said:

rekla je da će sutra odlučivati o tome ako se do kraja dana i sutra ujutro ponovi situacija sa gužvama od danas.

koleginica koja je prošle nedelje uveče stigla iz španije, javila je da joj je "ograničeno kretanje", ali će svratiti večeras do kancelariji da nam ostavi rođendansku tortu, pa da se dežurni posluže :isuse:

5 minutes ago, slepa živana said:

koleginica koja je prošle nedelje uveče stigla iz španije, javila je da joj je "ograničeno kretanje", ali će svratiti večeras do kancelariji da nam ostavi rođendansku tortu, pa da se dežurni posluže :isuse:

prijavi je policiji 

12 minutes ago, Filozof manijak said:

sutra odlučuju ako penzioneri ne budu dobri

@slepa živana

Jbt :isuse:

Godinu dana robije, trepnuo ne bih

Edited by Tsai

5 minutes ago, slepa živana said:

to je to, previse ljudi prezivljava bez mozga, jos uspevaju i da putuju svetom.

Kao da su penzioneri najveci problem, ionako ih velika vecina uglavnom i sedi kuci. Sta je sa firmama, narocito onim vecim proizvodnim, sa po 500+ zaposlenih? Da li ce dirati bracu Kineze, pa i ostale strance koji su vlasnici? Znaci ko zna koliko hiljada ljudi koji ne mogu da rade od kuce je svakoga dana u pokretu. Pa oni ne mogu da samo u trgovinskim lancima sprovedu najosnovnije, da zaposlene minimalno zastite, ne mogu to ni u drzavnim firmama. Isao danas u postu, nema guzve, stranke stoje na distanci ali sluzbenica na salteru ima kijavicu i kaze da je boli grlo. Nema ni masku ni rukavice. Zasto nije ostala kod kuce? Na telefone se niko ne javlja a kako da pravda nedolazak na posao. Kako li je tek onda po privatnim firmama i o kojoj strategiji i merama onda dalje pricati. 

11 minutes ago, slepa živana said:

kažite joj otvoreno da ne dolazi i zašto ne bi trebalo da dolazi

kolega kod mene je odložio proslavu u firmi zbog svog odlaska u penziju iako je sve već bilo spremno. svima nam je javio o odlaganju tokom vikenda

Edited by slow