March 30, 20205 yr 22 minutes ago, Aleksija said: http://rs.n1info.com/Vesti/a583435/Pobuna-gradjana-iz-karantina-u-Kosutnjaku.html testirani u petak i od tad svi tu na gomili. tako da ako imaju i samo jedan pozitivan test sigurno neće nikog pustiti da ode
March 30, 20205 yr 24 minutes ago, SNARC said: Tripujem li ili su nakon sinocnjeg obracanja predsednika redovi ispred prodavnica i banaka malko poduzi ? Ja sad bio, ispred pošte troje, u Liliju nikog (bukvalno, bio sam jedini unutra), u Maksiju više prodavaca nego kupaca...
March 30, 20205 yr ovde ispred intese ogroman red, ne mogu da procenim koliko deseina metara, kakvog nije bilo od pocetka vanrednog stanja. kod prodavnica i ne toliko. Edited March 30, 20205 yr by Aleksija
March 30, 20205 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel ti(vam) deluje blef da će biti uveden lockdown 24/14? Ako ti kazes da je blef..onda nije lepo da ti se suprotstavim Nemam pojma, sa budalom nikad nisi na poznatom terenu..sta god da odluci meni nekako vec svejedno. Polako se navikavam na svu sablast prazih ulica ozarenih popodnevnim Suncem. 2 minutes ago, Skyhighatrist said: Ja sad bio, ispred pošte troje, u Liliju nikog (bukvalno, bio sam jedini unutra), u Maksiju više prodavaca nego kupaca... Vozao nesto..pa svrnem do Merkatora jer pelene koje pazarim ne mogu bas svuda da nadjem. Redovi prepunih kolica katastrofa. Odustao. Prodjem pored Maxija u 30. bloku..red ispred, cekaju ljudi, oduzilo se. U 21. red ispred radnje epohalan, bilo me sramota da uslikam. Cekanje za bankomat kod OTP banke isto. Lili isto. Cini mi se da nije svakog dana tako.
March 30, 20205 yr Voždovac brt, mi se ne plašimo ničeg... (ili su već svi napunili špajze proteklih dana, što je verovatnije )
March 30, 20205 yr 8 hours ago, JozoMujica said: godisnje odnese ~650.000 života Ne, nego između 290 i 650 hiljada u zavisnosti od sezone. Quote Influenza is a serious global health threat that impacts all countries: every year, there are an estimated 1 billion cases, 3-5 million severe cases, and 290 000-650 000 influenza-related respiratory deaths worldwide. https://www.who.int/influenza/Global_Influenza_Strategy_2019_2030_Summary_English.pdf?ua=1
March 30, 20205 yr 17 minutes ago, Skyhighatrist said: Ja sad bio, ispred pošte troje, u Liliju nikog (bukvalno, bio sam jedini unutra), u Maksiju više prodavaca nego kupaca... Bio jutros u NS tempu u 7... Nama gužve, ima svega, manje više...
March 30, 20205 yr Redovi ispred banaka možda imaju veze sa vremenom koje je bilo potrebno korisnicima da se organizuju i pribave, ili pripreme ovlašćenja za isplatu penzija.
March 30, 20205 yr Author Imaju veze sa isplatom penzija, ima banaka koje ne rade vikendom, ali su radile ovog vikenda bas zbog isplate penzija
March 30, 20205 yr 1 hour ago, SNARC said: Tripujem li ili su nakon sinocnjeg obracanja predsednika redovi ispred prodavnica i banaka malko poduzi ? Kod mene u kraju nisu duži redovi, ali mi se čini da ljudi kupuju veću količinu robe nego ranije.
March 30, 20205 yr 1 hour ago, pasha said: Ma on je to zbog politike. Nije ih Vucic slucajno onako sakupio na gomili. Trebalo je skupiti potpise. Dobar je on pulmolog, to ne znaci da je savrsen oko drugih pojava u drustvu. Šta to uopšte znači da je neko dobar pulmolog/hirurg/neurolog/štagod - da ima veliko akademsko znanje o struci o kojoj se bavi ili da je u stanju da pomogne pacijentu na najbolji mogući način? Može neko da ima enciklopedijsko znanje o oblasti kojom se bavi, to ništa ne vredi ukoliko tretira pacijente kao stoku i ne posvećuje im vreme i pažnju. Taj neko nije ni dobar lekar, ni dobar specijalista, već upravo suprotno. Ja sam baš zbog ovoga tokom ženine blizanačke trudnoće tražio da se njom bavi neki specijalista ginekolog srednjeg ranga, tj. neko ko je iskusan specijalista, ali nije izvikano ime, pa ga ne jure stotine pacijenata istovremeno, te nema vremena da ti posveti više od 5 minuta u kontinuitetu. Ovo se pokazalo kao dobar pristup nakon izvikanih profesora i načelnika, zbog kojih je žena i izgubila trudnoću 2013. godine, ali naravno da ne garantuje uspeh u svakom konkretnom slučaju. Suma sumarum, ako Nestorović generalno tretira pacijente kao stoku, on se ni u najluđem snu ne može nazvati dobrim pulmologom.
March 30, 20205 yr 1 hour ago, SNARC said: Tripujem li ili su nakon sinocnjeg obracanja predsednika redovi ispred prodavnica i banaka malko poduzi ? u merkatoru na nbg i po okolnim bankomatima armagedon. ja kao krenuo da dopunim zalihe mesa, dosta neiskusno od mene, stoga sam se brze vratio nego sto sam otisao. doduse bilo je ocekivano da ce narod da nagrne, i moze se pretpostaviti da ce po tim supermarketima zaraza najvise da se siri. Edited March 30, 20205 yr by Nikodije
March 30, 20205 yr U mom naselju nisu predugački redovi ali ljudi tovare , opet brašno pa po 20 kila, mleko na litre, ... lokalna mesara koja je uvek puna je danas skoro prazna. Meni u firmu treba da dodje sutra neka telekom ekipa iz Novog Sada da preuzme neku opremu, orgnizujem ko će da ode da to preda i zamolim da se čujemo večeras ako se primeni odluka od 24 sata , čovek kaže vrlo uvereno, sutra neće, možda sreda četvrtak... velika državna preduzeća bitna za život bivaju obaveštena očito da mogu da planiraju. Telekom podugovarači u naselju i dalje u ekipama vredno razvlače optičku mrežu a i ekipe montera u stanovima , ko ih pusti da udju u stan .
March 30, 20205 yr U Boru registrovano prvo dvoje zaraženih, ginekolog iz Doma zdravlja i njegova žena.
March 30, 20205 yr 33 minutes ago, Ayatollah said: Ja sam baš zbog ovoga tokom ženine blizanačke trudnoće tražio da se njom bavi neki specijalista ginekolog srednjeg ranga, tj. neko ko je iskusan specijalista, ali nije izvikano ime, pa ga ne jure stotine pacijenata istovremeno, te nema vremena da ti posveti više od 5 minuta u kontinuitetu. Ovo se pokazalo kao dobar pristup nakon izvikanih profesora i načelnika Maliciozni bi rekli da taj još nije stigao da se iskrvari. Mene kad pitaju za preporuku uvek odmerim, nekad i pitam, da li je bitnije da preporuka bude dobar čovek ili dobar stručnjak pošto često ne ide jedno sa drugim.