March 29, 20205 yr 8 minutes ago, Блок_64 said: Kazu zli jezici da je posle izbora trebao Zlatibora da zameni na mestu ministra. i ja sam to chula. a i shto bi se inache trtio toliko. dobro osim shto voli, most probabli. Edited March 29, 20205 yr by gospa buba
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, gospa buba said: i ja sam to chula. a i shto bi se inache trtio toliko. dobro osim shto voli, most probabli. Jebiga verovatno mora da igra kako ovaj svira,tj trazio Vucic od njega da to iznese na taj nacin zbog izbora poptisa.....znas vec.
March 29, 20205 yr Danas pričao sa rođakom iz jedne od bolnica koja se sprema za "corona bolnicu" i kaže da su iz ministartva zdravlja pogubljeni skroz...Menjaju procedure 3x dnevno... ... Shiit has hit the fan...
March 29, 20205 yr Gledao sam kad to demantuje, da nije uopste xainteresovan za mesto. Znaci bice ministar
March 29, 20205 yr Struka u službi režima. Pola njih bi na ppp pisalo na deponiji. Dana Grujičić juče kaže da je c19 deo biološkog rata, a pre mesec dana rekla da je to običan grip. DrKon danas veliča Vučića, estradnog Branimira "nikad nije kasno" Nestorovića ne vredi ni komentarisati. Objašnjavaće 1 dana da su bili pod velikim pritiskom režima. Edited March 29, 20205 yr by Nikodije
March 29, 20205 yr 50 minutes ago, gospa buba said: jeste. znam zenu chiji je muz bolestan. nije sebriliti™, narod je. nisam je srela 2 godine, ali je znam lichno. svako ce znati nekog ko zna nekog. Stvarno može kod nas april da bude baš gadan. Uopšte nisam siguran na koju će stranu kriva. Iako su mere već dve nedelje nema indicija da će biti zaustavljeno.
March 29, 20205 yr 27 minutes ago, John Coltrane said: ja uskacem u vagon Rudan. Je l' u međuvremenu utvrdio da li je korona opasnija od gripa? Pre samo 22 dana: Quote Stoga mi se i dalje ne čini mogućim, barem u ovoj fazi pandemije, decidirano tvrditi koja je od ove dvije bolesti inherentno opasnija za ljude, niti koja će izazvati više smrti ove godine. https://www.vecernji.hr/vijesti/igor-rudan-je-li-koronavirus-znacajno-opasnija-bolest-od-gripe-1384266 Edited March 29, 20205 yr by vememah
March 29, 20205 yr 5 minutes ago, vememah said: Je l' u međuvremenu utvrdio da li je korona opasnija od gripa? Pre samo 22 dana: https://www.vecernji.hr/vijesti/igor-rudan-je-li-koronavirus-znacajno-opasnija-bolest-od-gripe-1384266 O jebote jeste znacajno opasniji jebote vise Pa ovaj Rudan ce i za deset godina ovo da vergla Debil Edit: sori, sad video da je stari tekst. Edited March 29, 20205 yr by Caligula
March 29, 20205 yr Odlčan je Rudan.Treba pročitatu sve tekstove u VečernjemПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 29, 20205 yr 1 hour ago, theanswer said: ne, uopšte nije da se zamisli da se čeka politikin dodatak nego može da se zamisli da nema nikakvih podataka. znači da ne znaš ništa. da znaš koliko ima zaraženih na dnevnom nivou i to je sve. uopšte nije nemoguće da se to zamisli. svaki korak ka transparentnosti čak i sa greškama i neznanjem u vreme vanrednog stanja je korak u pravom smeru. nisam siguran da ljudi kapiraju šta sve vanredno stanje vuče sa sobom osim zabrane kretanja koja utiče na sve. i koji deo od neću da branim brnabićku i njenu e upravu nije bio jasan? ajde ne lupetaj, ovo nema veze sa vanrednim stanjem, vec sa unosenjem par stotina brojeva na dnevnom nivou, i to brojeva koje gradjani vec imaju od lokalnih zavoda za javno zdravlje. i naravno, ako se taj super kompleksni proces ne odradi dobro, otvara se prostor za spekulisanje. i toliko od mene, tema je bas onako... nezanimljiva.
March 29, 20205 yr 16 minutes ago, steins said: Odlčan je Rudan. Treba pročitatu sve tekstove u Večernjem Ima čovek FB sa više desetina objava o koronavirusu: https://www.facebook.com/igor.rudan.1
March 29, 20205 yr Rezultati testova čekaju se i po 5 dana, a zaraženo je 7% medicinskog osoblja na 0,1 promil zaraženog stanovništva države. Epidemiolog Predrag Kon kaže da se u Infektivnoj bolnici KCS čeka na rezultate testova i pet dana, jer je prenatrpano. ... Na pitanje koliko je medicinskih radnika do sada zaraženo, Kon kaže da je u jednom preseku bilo njih sedam odsto od ukupnog broja pozitivnih. "Da li se to održalo - ne mogu da tvrdim... Ali, uglavnom je zaražavanje bilo izvan ustanova", naglasio je. http://rs.n1info.com/Vesti/a583265/Kon-Na-Infektivnoj-se-ceka-na-rezultate-testova-jer-je-prenatrpano.html
March 29, 20205 yr 3 hours ago, morgana said: @Jumanji sto se godina tice, kon ima 65, izgleda starije Da, ok, tako sam nesto mislila, ali izgleda i umornije (ne zbog ove situacije, vec gen).
March 29, 20205 yr U Zrenjaninu su lekarka i tehničar koji su radili prethodne dve nedelje na odeljenju za pacijente sa koronom poslati u izolaciju, jer su bili u kontaktu sa članom gradskog veća za kojeg je potvrđeno da je zaražen. Ne znam da li su njih dvoje testirani i da li će ostatak ljudi koji rade u urgentnom centru i koji su bili u kontaktu sa to dvoje takođe u izolaciju.